Srbija Srbima!!! Velika Srbija!!!

Kosovo ili EU?

• KOSOVO

• EU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti si 100% neki turcin........
al sigurno nemas ni 10 godina.......
razmisli dijete!!!
KOSOVO JE SRBIJA!!! pozdrav svim PRAVIM SRBIMA
VELIKA SRBIJA!!!!:wink:

ako nemash nishta pametnije...nemoj ni OvO...

a ti veruj u Kosovo...i Ostani u BL...i ne razmishljaj da ce u narednih 5 kolena doci do ujedinjenja...i budi sretan...da ne bude zhice na Drini sa visokom Amperazhom...:lol:

Nisam jos nigdje vise procitala anti-srpskih diskusija nego ovdje na Krstarici! Ujedno mi je i najbezvezniji forum! Pitam se kavi su to ljudi koji ovdje diskutuju a vidim da ima i cenzure.Ono sto se ne uklapa u misljenje kakvo vodi stranka Cede Jovanovica,bice cenzurisano.Sranje od foruma!

Pa ne znam...ja kod nas slushao vasheg Premijera...kazhe da vas je (radikale) sveo na nivo statistichke greshke...:lol:
----------------------------------------------------------------------
Ono sto premijer prica,ne prica i ne misli vecina Srpskog naroda u Bosni.Mi mnogo volimo Tomu.Osim toga naviknite se Srbijanci na termin "Zapadna Srbija" a ne Republika Srpska!

----------------------------------------------------------------------
Ono sto premijer prica,ne prica i ne misli vecina Srpskog naroda u Bosni.Mi mnogo volimo Tomu.Osim toga naviknite se Srbijanci na termin "Zapadna Srbija" a ne Republika Srpska!

kako da ti kazhem...dok ne reshimo neke nashe probleme kod nas u kuci...ne interesuje me kako bi vi da se zovete...ili odazivate...a mozhe l' sa zvizhukom??? :lol::lol::lol:...OnO...3x kratko...2,5x dugoooo

ima i ovdje takvih kao sto si ti.........
ali cemo i to da rijesimo.......
A nas premijer(Dodik) je obicni seljak, koji je kao i vi protiv SRPSKE TRADICIJE,i OBICAJA, itd....
Koji kao vi vjeruje samo u EU,..........., a pokrade seljak sve sta stigne..........uvodi policijsku drzavu, samo povecava poreze ,itd..... pa se onda *urči pred narodom.........seljačina!!! ****** vas EU!!!
KOSOVO JE SRBIJA!!!
VELIKA SRBIJA!!!

ima i ovdje takvih kao sto si ti.........
ali cemo i to da rijesimo.......
A nas premijer(Dodik) je obicni seljak, koji je kao i vi protiv SRPSKE TRADICIJE,i OBICAJA, itd....
Koji kao vi vjeruje samo u EU,..........., a pokrade seljak sve sta stigne..........uvodi policijsku drzavu, samo povecava poreze ,itd..... pa se onda *urči pred narodom.........seljačina!!! ****** vas EU!!!
KOSOVO JE SRBIJA!!!
VELIKA SRBIJA!!!

Zovi Djerija, da ti urgira kod Putina...da ti se HITNO poshalju lekovi iz Rusije...:lol:

kakve ti gluposti pises, jesi li normalan???:confused:
nisi normalan nikako............
KOSOVO JE SRBIJA!!!
VELIKA SRBIJA!!!!

Dokle više sa tim parolama?

Ajde pušku u ruku i piči da ratuješ protiv svih koji drže vekovna srpska ognjišta.............Ajde samo napred..............Nemoj više da demagogišeš već pređi sa reči na dela "pravi" Srbine...........................

Kakve veze vi što niste srbi imate sa temom osim da je spamujete!!!

Naravno da će biti Srbija srbima.Nemislite valda da će moći da pripadne nekoj Hvratskoj,muslimaniji ili velikoj Albaniji.

Kome se nesviđa tema ima drugih pa se tamo angažujte....

Srbija će biti tamo gde je sve srpski narod.
A bogami biće tamo i gde je sve sada okupirana.

Kakve veze vi što niste srbi imate sa temom osim da je spamujete!!!

Naravno da će biti Srbija srbima.Nemislite valda da će moći da pripadne nekoj Hvratskoj,muslimaniji ili velikoj Albaniji.

Kome se nesviđa tema ima drugih pa se tamo angažujte....

Srbija će biti tamo gde je sve srpski narod.
A bogami biće tamo i gde je sve sada okupirana.

Kako ti znaš "pravi " Srbine da ja nisam Srbin?!?!?Jel to parola iz centralne otadžbinske uprave iz Zemuna? Ako jeste onda te razumem.......................

Kako ti znaš "pravi " Srbine da ja nisam Srbin?!?!?Jel to parola iz centralne otadžbinske uprave iz Zemuna? Ako jeste onda te razumem.......................

ma kakav ti Srbin.......veze ti nemas, da ti ja kazem.............
da si SRBIN ne bi vrijedjao sve sto je SRPSKO.......
imao bi postovanja prema Srbima i Srbiji.........
...i ako mozes samo da napises kako se zoves (ante?, alija?, amar?..........)
KOSOVO JE SRBIJA!!!
VELIKA SRBIJA!!!!

Ovo dole si ti napisao i neposredno si nesvesno naveo da niti živiš u Srbiji niti si srbin.

Nemci su bili u toj državi do 45 godine.Srbi nikada nisu bili u jednoj državi do stvaranja države Kraljevine Srba,Hrvata i Slovenaca..........................Ta država je prestala da postoji pa time ni svi Srbi ne mogu više živeti u jednoj državi osim ako se ne isele u Srbiju...............

Da živiš u Srbiji ne bi napisao isele nego vrate.
Zato se tebe ova tema baš ni malo netiče a sve ovo što si napisao ako se vratiš i pogledaš malo u nazad videćeš da je u samo jednom negativnim kontekstu o Srbiji i srbima.

A i sam si se osetio prozvanim što je najbolji dokaz da si hrvat ili musliman ili šiptar.

ma kakav ti Srbin.......veze ti nemas, da ti ja kazem.............
da si SRBIN ne bi vrijedjao sve sto je SRPSKO.......
imao bi postovanja prema Srbima i Srbiji.........
...i ako mozes samo da napises kako se zoves (ante?, alija?, amar?..........)
KOSOVO JE SRBIJA!!!
VELIKA SRBIJA!!!!

Ajde planinski Srbine vrati se u pećinu iz koje si i izašao...............Imaš tamo puno medveda prijatelja..........Srbine.................

Kazu da menadzment poznate finske firme NOKIA ozbiljno razmislja da najnoviji model mobilnog telefona koji ce biti namenjen za dame
i moci ce da stane u manji novcanik nazove SERBIA new model for ladies, zbog poznatih cinjenica. :)

TO NE RAZMISLJAJU U NOKIJI..........
NEGO JE TO SPOMENUTO NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI, KAO PODSMJEH,........
.....na racun Srbije........(a ti kao nekog za*ebavaš na ovom forumu? majmune)
KO TO KAŽE, KO TO LAŽE, SRBIJA JE MALA???
biće VELIKA SRBIJA!!!

Ovo dole si ti napisao i neposredno si nesvesno naveo da niti živiš u Srbiji niti si srbin.

Zato se tebe ova tema baš ni malo netiče a sve ovo što si napisao ako se vratiš i pogledaš malo u nazad videćeš da je u samo jednom negativnim kontekstu o Srbiji i srbima.

A i sam si se osetio prozvanim što je najbolji dokaz da si hrvat ili musliman ili šiptar.

Ja živim u Srbiji,Srbin sam i bio sam mobilisan kada je to trebalo te vas miševe ne mogu očima da gledam kako navijate a kada dođe do frke nema vas nigde................U rupe!!!! Tamo gde ste i do sada bili.......................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back