Srbija sila u plivanju i vaterpolu - bravo majstori!

Videćemo za 4 godine ako doživimo,i ne bude medalja kako niko neće ni pomisliti na Čavića,Nađu Higl i vaterpoliste...ustvari,teme o sportu neće ni biti.Za mesec dana posle par stotina zajedničkih fotografija i političari će zaboraviti Nađu Higl a pare koje bi dali njoj dati kao bespovratni kredit na 100 godinu Miškoviću za ''oporavak Delte''.

Ne razumem kakve veze ima da li je Sprkinja ili ne.

Otkud ti znas sta je poreklom, kako se devojka izjasnjava i sl.

Bzvz...:roll:

Nisam ja ni ocekivao da mnogi ovde razumeju.......ja sam zadnji , kome smeta bilo cija nacionalnosst.......za razliku od ovih bubasvaba se nacrtanim kokardama i priborom za jelo u krezavim zubima..............

ali, pokazujem vam , koliko ste licemerni i jadni......do juce ste spremni da svakoga ko nije "po vasim merilima" cistokrvni pripadnik yebenog nebeskog odreda......najstrasnije ispljujete.....a sada , nema veze ko je ko........i to......nema veze ko je ko......pisu najvise upravo oni slucajevi i pacijenti, koji ce od sutra poceti da broje krvna zrnca svakome ko nije po njihovom idiotskom kriteriju "pravi srbin"..........

e, jel ti sada jasno???........srbija je konglomerat od nekoliko desetina nacija........sto joj sluzi na ponos..........cesto bas madjari , hrvati , slovaci......donesu vise slave i casti srbiji nego , ovi "srbi po profesiji"........jel ti sada jasno???

Nisam ja ni ocekivao da mnogi ovde razumeju.......ja sam zadnji , kome smeta bilo cija nacionalnosst.......za razliku od ovih bubasvaba se nacrtanim kokardama i priborom za jelo u krezavim zubima..............

ali, pokazujem vam , koliko ste licemerni i jadni......do juce ste spremni da svakoga ko nije "po vasim merilima" cistokrvni pripadnik yebenog nebeskog odreda......najstrasnije ispljujete.....a sada , nema veze ko je ko........i to......nema veze ko je ko......pisu najvise upravo oni slucajevi i pacijenti, koji ce od sutra poceti da broje krvna zrnca svakome ko nije po njihovom idiotskom kriteriju "pravi srbin"..........

e, jel ti sada jasno???........srbija je konglomerat od nekoliko desetina nacija........sto joj sluzi na ponos..........cesto bas madjari , hrvati , slovaci......donesu vise slave i casti srbiji nego , ovi "srbi po profesiji"........jel ti sada jasno???

Nije tebi lako.:sad2: Da li te je daljina i nostalgija sprecila da racionalno razmisljas ili imas neke vece probleme, nije me briga ali zao mi te je.:bye::bye::bye:

Nije tebi lako.:sad2: Da li te je daljina i nostalgija sprecila da racionalno razmisljas ili imas neke vece probleme, nije me briga ali zao mi te je.:bye::bye::bye:

Није даљина него Тома,
победио на Вождовцу, а не може да склопи коалицију,
па ће Маринкова Бара и даље да остане Маринкова Бара ...

Нема О Ђиласових контејнера за Џ, а тако им се радовао ...

De se ti malo izduvaj,loša droga ti je udarila u glavu!Popi malo vode,saberi se i pogledaj kakva sranja pišeš!:dash:

Meni su pojedinci na forumu neshvatljivi.
Do juce su prosipali mudrosti o kome kako oh taj Boris Tadic ne bi bio predsednik da nije bilo madjarske manjine, i psovali ih svom mogucom paljbom uz klasicne parole tipa "Kad ce Srbi biti vecina u sopstvenoj zemlji", bla bla...
A danas, kad nam je Madjarica osvetlala obraz i pokazala svetu koliko smo uspesni, vode trku da je proglase najvecom Srpkinjom u istoriji sporta...

To je generalno problem politicke opterecenosti nasih ljudi cije pokvarene sape moraju da se umesaju i u sport, i u muziku, i u umetnost....
Stvarno je za povracanje.

GDE pise da je sad pa Madjarica, kako sad pa vi mozete da prisvajate nju kad bas ne vidim osnova, po prezimenu bi pre rekao Jevrejka, eventualno Cehinja/Nemica, ako ce da se gledaju krvna zrnca, ali ona je grlila SRPSKU zastavu i plakala dok su joj svirali SRPSKU himnu sto znaci da ona voli ovu zemlji i ako ce da se izjasnjavaju kao SRBI (neko napisa da je njen cale rekao da jesu) to vas ne treba da brine, moze samo da vas boli i smeta, ali ako vam je za utehu:"Srbin je onaj ko govori Srpski, voli Srbiju, monoteista je i ceni moralne vrednosti Srpskog naroda, mislim da bolje ne moze da se opise pravi Srbin MA KOG da je genetskog porekla!!"quoted myself
I ne samo sport-Evrovizija i Kan!

Još nam samo Oskar i Zlatni globus fale da upotpunimo kolekciju!

I Miss Universe i Miss World!

FIFA World Cup-Četvrti smo bili 1930.,kada se Nogometni savez iz Hrvatske preselio kod nas,Hrvati nisu hteli da idemo!

Borili smo se do kraja i izgubili od pobednika i domaćina tog kupa sjajnih momaka iz Urugvaja!

Već 1962.ponovo se nalazimo na 4.mestu kao ekipa Jugoslavije!Za tu pobedu treba da se raduju sve zemlje SFRJ,zato što smo tu sarađivali i bili odlični!

'91-Crvena Zvezda postaje prvak Evrope(ili Sveta,sad zaboravih...)
'89-Kan,'95-Kan!

'98 Prvaci sveta u Basketu!

'02 prvaci sveta u...valjda odbojci,ako se dobro sećam...ili rukometu...

'05 prvaci sveta!

'09 prvaci sveta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wohooo!!!

Mada mi mnogo žao što nismo pokazali Crnogorcima kako se igra u finalu!

Ti isti momci iz Crnogorske reprezentacije su i trenirali i živeli u Beogradu i...

Sve čestitke Špancima na vrhunskoj igri!!!

Naša braća iz Španije!!!

Viva Espanola!

Živela Srbija!

Ako se vec hvatas basketa i vodenih sportova sto pises samo (retke) uspehe cigana, vise nas je proslavio Partizan titulom klupskog sampiona u basketu i sa SEST titula u vaterpolu!!
Pozdrav :cool:

GDE pise da je sad pa Madjarica, kako sad pa vi mozete da prisvajate nju kad bas ne vidim osnova, po prezimenu bi pre rekao Jevrejka, eventualno Cehinja/Nemica, ako ce da se gledaju krvna zrnca, ali ona je grlila SRPSKU zastavu i plakala dok su joj svirali SRPSKU himnu sto znaci da ona voli ovu zemlji i ako ce da se izjasnjavaju kao SRBI (neko napisa da je njen cale rekao da jesu) to vas ne treba da brine, moze samo da vas boli i smeta, ali ako vam je za utehu:"Srbin je onaj ko govori Srpski, voli Srbiju, monoteista je i ceni moralne vrednosti Srpskog naroda, mislim da bolje ne moze da se opise pravi Srbin MA KOG da je genetskog porekla!!"quoted myself

Ako se vec hvatas basketa i vodenih sportova sto pises samo (retke) uspehe cigana, vise nas je proslavio Partizan titulom klupskog sampiona u basketu i sa SEST titula u vaterpolu!!

Хаха, гробар, потомак фрањенаца и поштовалац усташоидних црно белих боја... Фуј...

I Japanci su slavili srpska zlata.Srbija do Tokija!

2gyc280.jpg

Ne znam kome se ti to obracas sa vi odn. mi.

Jedino sto mogu da kazem da si ti jadan!!

Хаха, гробар, потомак фрањенаца и поштовалац усташоидних црно белих боја... Фуј...

Ili si glup ili ti noge smrde pa ti to utice na mozak, Franjevci su TVOJI preci (Tudjman je kao general JNA bio deo istorije Partizana a NIJE ga osnovao pajseru) a Juventus, Newcastle... i naravno PARTIZAN su svetski poznati timovi sa ISTIM bojama, koje zivot znace ovoj zemlji (posebno u zadnih par decenija, a narocito u zadnjoj godini kad vam se maltene ugasili vaterpolo, fudbalski i kosarkaski klub, NULA I BRUKA ste na nasoj a tek na medjunarodnoj sceni)!!

Back