ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fal su podmetnuti nebitnoTo su podmetnuti pozari.
Pa na primer sto su oni zapalili prvi pozar koji je poceo na vojnom poligonu dok je vojska vezbala gadjanje.fal su podmetnuti nebitno
pazi samo ti taj defetizam "nigde dodatnih vatrogasaca i vojske"
što vojnik mora da zna kako se gasi šumski požar?
recimo nbgd mamino debilče ode da služi...
odmah repetira pušku jer noću šuškao jež, veverici ispao žir, sova promenila granu, stao ti medved iza ledja...
E ovo sad slabije.stao ti medved iza ledja...
sve se ja sa tobom slažem ali...Pa na primer sto su oni zapalili prvi pozar koji je poceo na vojnom poligonu dok je vojska vezbala gadjanje.
Svaki gradjanin pa i vojnik treba da bude obucen za gasenje pozara.
Sa trece strane drzava ne razvija koncept DVD-a, gde bi se gradjani obucavali i imali opremu spremnu ako dodje do pozara.
Ako drzava vec nece da placa profi vatrogasce.
Na kraju krajeva gradjani placaju porez i traze da vide sta drzava radi sa tim.
........ko sto su i Spanija, Amerika, Italija, Francuska, Grcka, Turska, Portugalija................Autorska
Пожари широм Србије, а нигде додатних ватрогасаца, и војске.
Ovde cu da kacim vesti koje se ticu pozara i nepogoda koje pogadjaju Srbiju a nema adekvatne intervencije zato sto je Srbija u raspadu.
treba uvesti zakon kao i u spaniji :To su podmetnuti pozari.
zborno mesto u slucaju pozara u maxiju ?sve se ja sa tobom slažem ali...
protivpožarna spremnost zaposlenih u MAXI-ju (znači krezubi)
gde je zborno mesto u slučaju požara?
- kod šefa u kancelariji
- šta ćete uraditi ako vam se zapali kolega?
- da proverim ko je u pitanju, mi nemamo veze sa belom linijom
- ne mogu ga stignem brzo trči![]()
ja samo navodim neke biserezborno mesto u slucaju pozara u maxiju ?
pa napolju nesreco
![]()
pa to govori o nivou pojedinih zaposlenih u maxiju@kapetanmark a ni u magacinskoj službi (mahom socijalni slučajevi i sa mentalnim ograničenjima) tek cirkus
- kako primate robu?
- paletarom![]()
(provera dostavnice)
pa danas je tako na zalostja samo navodim neke bisere
što je najgore sve matori ljudi
nivo kažeš?pa to govori o nivou pojedinih zaposlenih u maxiju
i budala zna da se pri prijemu robe proverava faktura, ili papirologija koja se potpisuje od strane onoga ko primi robu...
moš mislit njihovog šoka kad su natrčali na mene...pa to govori o nivou pojedinih zaposlenih u maxiju
i budala zna da se pri prijemu robe proverava faktura, ili papirologija koja se potpisuje od strane onoga ko primi robu...
pa dobro , to je budala balkanska koja misli damuskarac osim merima ili nivea sapuna nista drugo ne koristi jer je to macho jelnivo kažeš?
moš mislit po ostalim službama da ima ovakvih koliko hoćeš
recimo apoteka
farmaceut, završila faks (pa onda kao nije krezuba)
"vi kao muškarac kupujete kremu za kožu?"
"izvinite a šta je ovo po meni, mora da su vas srale šestice"
džaba onda menjaš vlast
svinjski je majkapa dobro , to je budala balkanska koja misli damuskarac osim merima ili nivea sapuna nista drugo ne koristi jer je to macho jel
to je vec, glupaca kojahoce nekog da omalovazava ponizava...
naravno da koristimo kremu po potrebi. ima muskaraca kojima je koza suvlja...
ma da takvi bi najpre trebalidasmanje upotrebu sapuna. dovoljno je jednom dnevnose oprati sapunom a drugi put samo tusiranje vodom...sapun susi kozu dosta to svi znamo
jbg , uleti i njima kalibar radnika, poput tebe recimomoš mislit njihovog šoka kad su natrčali na mene...
to @Motokotač roštiljao ona svoja dva parčeta krmenadle na Fruškoj Gori pa pobego i pravi se ludgde je ovo snimljeno