libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.457

Ногирали бисмо га ти и ја, али онај ко то може нема петљу![]()
пре би реко да има %-па је то разлог зашто им се не исплати

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ногирали бисмо га ти и ја, али онај ко то може нема петљу![]()

Ma da, navikli smo mi na sve, samo da napunimo džepove mafijašima, komunjarama.Што си на крај срца?
Шта фали кафи са жиром, алевом паприком и млевеним житарицама?
Све здрава храна
А чоколада Симка је много укуснија од Милке и осталих страних (пробај црну чоколаду са боровницама, њам).
Уосталом, ја некада купим и неквалитетније ако је наше и ако има у понуди, рачунам помажем и на тај начин да неко не остане без посла.

Ma da, navikli smo mi na sve, samo da napunimo džepove mafijašima, komunjarama.![]()

пре би реко да има %-па је то разлог зашто им се не исплати![]()
У сваком крају, у сваком граду имате мале продавнице које вазда нешто имају на акцији (аок су паре у питању).
А имамо и ДИС, према томе, дабоме.
Време је да се поново покрене кампања "Купујте домаће" уз додатак "у домаћим радњама".
Док се не освестимо да не треба куповати хрватске производе у хрватским радњама, у сред Србије, привреда ће нам клецати.
Не морам да једем Краш, Пиониру и Соко Штарку ниш' не фали.
Soko Štark su takođe kupili hrvati. Atlantis Grupa, mislim Al su ga kupili sasvim sigurno. [/I]
Pa čekaj, o čemu će mo sad?А коме би ти радије пунио џепове?
Усташама, западним капиталистима?
Е, па, нека су мафијаши. Бар су наши
А мислиш ови Хрвати су све поштени бизнисмени![]()

Једите Симче, ваше чоколадно љубимче, оно је 100 % српско.
Ал' сам локалпатриота, Бог те видео!
Једите Симче, ваше чоколадно љубимче, оно је 100 % српско.
Ал' сам локалпатриота, Бог те видео!
потребно је да и другима дате репку...Simka je vec skoro 10 godina tesko smece , tacnije od kada se ne pravi u Vranju i od kada vlasnik nije Simpo nego neki neznani junaci iz Beograda , cokolade im imaju ukus kao one sovjetske secerne table,a nekad su stvarno bili bolji od Milke .
Ako hocete kvalitetne ,a domace cokolade najbolji izbor su ove nove Bambijeve koje su vrhunskog kvaliteta sve ,kao i stadardno dobri Pionir i Stark.

Simka je vec skoro 10 godina tesko smece , tacnije od kada se ne pravi u Vranju i od kada vlasnik nije Simpo nego neki neznani junaci iz Beograda , cokolade im imaju ukus kao one sovjetske secerne table,a nekad su stvarno bili bolji od Milke .
Ako hocete kvalitetne ,a domace cokolade najbolji izbor su ove nove Bambijeve koje su vrhunskog kvaliteta sve ,kao i stadardno dobri Pionir i Stark.
Simka je u vlasništvu Švajcaraca. Soko štaark je hrvatska firma.
Ко је шокиран? Ево, ја сам један мали део те Србије и боли ме ***** за куповину Меркатора од стране Тодорића.
"Poznato je svaki lanac hipermarketa prevashodno teži da plasira robu iz sopstvene zemlje.Zbog toga se u normalnim državama vodi računa da te velike prodavnice ostanu u domaćem vlasništvu,kako bi se pomogla domaća privreda.Kad je u pitanju Srbija to nije slučaj jer se naši političari hvale kad se neki domaći lanac prodavnica proda strancima(Maxi).Dolazak velikih hipermarketa iz inostranstva nije doneo manje cene,a marže su i dalje mnogo veće nego u okruženju.Takodje mnoštvo domaće robe je,postepeno,zamenjen stranom koja nije kvalitetnija,ali je zato skuplja."
...to bi bilo to...
 Па ништа...дај да ми Срби купимо неки ланац хипермаркета у иноземству. Нпр...у Маћедонији или у Црној Гори (за боље нисмо)...јао чекај..онда би то морао Мишко да купи...а ми оћемо да Мишко пропадне...и Коле... и осталих 88. супер енормно богатих http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/388390/Srbija-ima-cak-90-ultrabogatih-gradjana е јбг... ми бисмо стално да се хебемо, ал' да нам не уђе...па не може тако...
ПС. Боли ме ***** што је Тодорић купиЈо Меркатор.
Samo polako, tek ce da te zaboli.![]()
Боље да га је купио неки наш, а? Мишко или Коле?

To je oduvek bila drzava debila, koja je prodavala jabuku slovencima a onda od njih kupovala Fruktal sokove.
Mislim da sam odgovorio na tvoje pitanje.![]()