Srbija pred bankrotom?

pa tako su i argentinu tesili ovi iz MMF-a a svi znamo kako je zavrsila :)

no ono sto je bitno jeste da se ekonomija srbije nalazi na staklenim nogama. to potvrdjuje i MMF

rasprodali ste za ovih 8 godina sve sto se moglo prodati, zaduzili ste nas za preko 20 milijardi, i dalje na kraju svega ekonomija - nikad gora?

Ma opusti se...Nemoj da se sekiras....Celo leto(dok se o finansijskoj krizi nije ni pricalo) si davio da cemo bankrotirati na jesen i da je prazan budzet, pa sta se desilo?

Nista.
:mrgreen:

malopre sam bio u posti da platim racun za telefon - i dok sam ja cekao svoj red , par ljudi ispred mene je trazilo da podigne deciji dodatak i salterski radnici su im rekli

NEMAMO PARA :lol:

I dodjem ja na red da platim , platim racun, i otvori radnik fioku i u fioci nema sve ukupno ni 500 dinara. Nekako skupi da mi vrati kusur od 200 i nesto dinara i kad imam sta da vidim kusur se sastojao od GANC NOVIH NOVCANICA od 50 , 20 i 10 dinara znaci bukvalno novih kao da su malopre odstampane uopste nisu ni presavijene.

sve u svemu jasno je da je drzava pred bankrotom jer para u postama nema.

malopre sam bio u posti da platim racun za telefon - i dok sam ja cekao svoj red , par ljudi ispred mene je trazilo da podigne deciji dodatak i salterski radnici su im rekli

I dodjem ja na red da platim , platim racun, i otvori radnik fioku i u fioci nema sve ukupno ni 500 dinara. Nekako skupi da mi vrati kusur od 200 i nesto dinara i kad imam sta da vidim kusur se sastojao od GANC NOVIH NOVCANICA od 50 , 20 i 10 dinara znaci bukvalno novih kao da su malopre odstampane uopste nisu ni presavijene.

Nemoj molim te... smijace ti se ljudi na forumu :hahaha:

Tile brate pa zar i Srbija??? :sad2:

eto ti ga sad. rokaj snimaj :(

a kad sam ja pricao da nasa vlast katastrofalno vodi ekonomiju i da ne moze da se zivi na kredit - drugi su govorili da nemam pojma....

a sad ? sta cemo sad jeli demokrate i tadicevi/dinkicevi biraci?

vi ste krivi zbog bankrota srbije jednako kao i ovi na vlasti. jer im vi dajete tvrdoglavo poverenje da nas upropastavaju!

Da mi je ovo neko ranije pricao - nebih mu vjerovao. Tixi, brate. Pametan si. E, svaka ti cast. :kiss:

Back