Memnom
Elita
- Poruka
- 20.276
Bitno je da si ti ontopic i ne spamas.taj post koji si opljuvala govori logicno, plus sto je tema koju je pomenula ovde (izbori) ujedno i spam, pa je nepotrebno o tome govoriti ovde, ima ih toliko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno je da si ti ontopic i ne spamas.taj post koji si opljuvala govori logicno, plus sto je tema koju je pomenula ovde (izbori) ujedno i spam, pa je nepotrebno o tome govoriti ovde, ima ih toliko...
Priveo bih ove barely legal nevaljalice odjeven u partizansku uniformu.
Ne znam zasto si nadrndan toliko?prekini da spinujes!
dovoljno je reci kad sa izbora odstranimo stare.
one preko 60 godina i cao zdravo.
a to sad dal je neko glup ili neupucen, upucen nije bitno njegova stvar.
bitno je da sebi bira zivot a onaj preko 60 70 80 ga je odprduckao i nije vise bitan ali moze da usere mladima i onima koji imaju 40 50 60 godina da zive jos..
uostalom, brini o glasanju uREP SRPSKOJ
ko tebi daje pravo uopste da se raspravljas oko nasih izbora u srbiji. ja u tvoje dvoriste po tom pitnaju ne turam nos!
pa te molim da o tome sa nama iz srbije uopste i ne raspravljas jer te niko nece ni pitati po bilo kakvom pitanju u srbiji...
sad se vratimo na temu
није темаNe znam zasto si nadrndan toliko?
I ja imam pravo na misljenje kao i ti na ovom forumu.
A govorimo ovde uopsteno o pravu glasa,a ne da li je u Srbiji ili RS.
не стављај ме у исти кош са осталима.Zasto me stalno vi pojedini ucutkujete?
и што штта си ту спиновала, убацивала си и остале..Ja sam rekla sto mislim o diskriminaciji starih,a to sto se tebi ne svidja moje misljenje je tvoj problem,a ne moje spinovanje.
Osećam stravičan bol u preponama zbog Srba koji misle da im je Hrvatska neprijateljska zemlja, kao i zbog Hrvata koji misle da im je Srbija neprijateljska zemlja.
а ти си познат по мулти култи мантри.Bitno je da si ti ontopic i ne spamas.A homofob si samo takav, koji najvjerojatnije nije upoznao niti jednog Hrvati niti izasao dalje od kucnog praga
![]()
Bitno je da si ti ontopic i ne spamas.A homofob si samo takav, koji najvjerojatnije nije upoznao niti jednog Hrvati niti izasao dalje od kucnog praga
![]()
Evo idem uskoro, samo da me prođe bol u duši zbog ucveljenih Hrvata i Srba.Preporucujem posetu doktoru.![]()
каже нама хрватска није непријатељски наклоњенаPreporucujem posetu doktoru.![]()
U pravu si. Krivo sam se izrazio.Ne kapiram, zasto je homofob ako ne voli Hrvate? Ili hoces da kazes su svi Hrvati p3deri?![]()
каже нама хрватска није непријатељски наклоњена
пола милиона урла СПРЕМНИ на концерту проусташког глазбопрдца сигурно су пријатељски наклоњени према нама
поѕнат је по тој мулти кути мантри, тако је пропагирао и о шифтарима са косова ...
то у срба у србији нећеш чути јасно ти је.
иди обавести о томе пучанство на форумима широм демокрацијске шаховнијаде или ти хрватскеEvo idem uskoro, samo da me prođe bol u duši zbog ucveljenih Hrvata i Srba.![]()
знају то сви срби у србијиAma sto se mene licno ticno ja znam gde stojimo mi i Hrvati.
Ne shvatam baš šta si hteo da kažeš. Ne znam ko su "nas" a ko su "vas".иди обавести о томе пучанство на форумима широм демокрацијске шаховнијаде или ти хрватске
шта си навро само на нас.
типична мантра титиоистичка, која само србима испира мозак. пардон, испирала је, сада ти је ефекат раван нули.
немој рећи да не схваташ ко је пучанство.Ne shvatam baš šta si hteo da kažeš. Ne znam ko su "nas" a ko su "vas".
Ko se mijesa?Sta je tebi?Da li ne znas da citas?није тема
под број два, не интересује ме твоје мишљење о изборима у србији. ја се из опште пристојности у такво нешто код вас не мешам
Prosta logika je i da svi ljudi imaju pravo na zivot i posle pedesete.I za njihovu mladost su neki stariji od njih birali i glasali.не стављај ме у исти кош са осталима.
ја сам овде поменуо просту логику. а ти си иѕокретала да сам помињао , приглупе, неодлучене... ја сам само помињао матору сталеж која је пред гробом.
A,ti,molim te,ne izigravaj policajca na temi.и што штта си ту спиновала, убацивала си и остале..
ај сад молим те доста о овоме, јер није тема.
Nije limunada nista ubacila.Malo vidi ko je to prvi spomenuo.ljudi tema je odlazak u hrvatsku a ne prelazk na izbore sto nam je ubacila limunada...
па ја сам се надовеѕао на твој пост, који није о овој темиKo se mijesa?Sta je tebi?Da li ne znas da citas?
Izbote u Srbiji nidam pomenula,zasto mi ubacujes rijeci koje nisam rekla?
после 60 те ја рекох мада може забрана гласа и после 55, не права на живот.Prosta logika je i da svi ljudi imaju pravo na zivot i posle pedesete.I za njihovu mladost su neki stariji od njih birali i glasali.
ок, ти си се онда надовезала на то па ја на тебе и тако оде тема у спам...Nije limunada nista ubacila.Malo vidi ko je to prvi spomenuo.
Zasto onda uopste pricas ista na politickim temama ovde na forumu, ako si stariji od navedenih godina ?па ја сам се надовеѕао на твој пост, који није о овој теми
иди погледај на основу ког твог поста сам ја ѕапочео конверзацију са тобом
после 60 те ја рекох мада може забрана гласа и после 55, не права на живот.
живот после 55 или 60те свакако не иде више уѕлаѕном путањом но силазном, немој се правити наивна, не копчаш се на леђа
ми нормални у тим годинама већ имамо унуке, и глупо је да неко са 60 бира и уређује живот енкоме ко има 18 20 25 30 35 ...
а каква ће бити изборна правила убудуће у србији ти се ништа не питаш јер ниси из србије. па ми миљење уопште није ни битно. јер нема утицаја. молим лепо.
ево рекосмо шта имамо по стоти пут и сад ћемо прекинути са спамом, ок ? јер ово уопште није тема.
Ako je spam,neka moderatori brisu,ne moras se ti sekirati za to.ок, ти си се онда надовезала на то па ја на тебе и тако оде тема у спам...
све што није тема ЈЕ СПАМAko je spam,
не спамуј више молим теneka moderatori brisu,ne moras se ti sekirati za to.
могу ја да причам шта хоћу као и ти. али то није гласање.Zasto onda uopste pricas ista na politickim temama ovde na forumu, ako si stariji od navedenih godina ?