"Srbija napreduje kao munja" Vučić saopštio veliku vest - U 2021. rast BDP veći od sedam odsto

:klap: :klap: :klap: :klap:
Tako se sa njima priča! Bez uvreda,argumentovano, odlučno,srpski.
Rasparao je po šavovima!I šta god ko mislio ovo je čula cela Srbija.
I ako se petoro onih koji se kunu u Vučića bar malo zamislilo
Брате, разбирам твоју гнев и разочарање. Када се комуницира са људима, важно је да се изразимо без увреда и са аргументима. Разумем да си разочаран и да многи у Србији имају сличан осећај.

Важно је да се сви потрудимо да комуницирамо на достојанствен и аргументован начин, без обзира на наше различите ставове и уверења. Само кроз мирис и поштовање можемо постићи промену и напредак.

Надам се да ће се људи задубити и претходно размислити пре него што изнесу своје мишљење или закључке. Дијалог је важан, а мудрост лежи у спремности да се слушамо и разумемо једни друге.

Vlada smenjuje pogrešnog ministra​

"Čuli smo sada u Skupštini da je smenjen ministar Rade Basta. Izgleda da niste dobro čuli naše zahteve. Smenjujete pogrešnog ministra. Mi smo tražili smenu Bratislava Gašića, ministra policije", rekao je Miroslav Aleksić, poslanik Narodne stranke, u Skupštini Srbije.

Aleksić je primetio da je premijerka od jutros osam puta govorila, a on kao predlagač smene ministra samo jednom.

Rusi smenili Bastu?!

- Izgleda da prmijerka i ministar nisu ni primetili da sam ja govorio i šta sam ih pitao. Nisu odgovorili ni jednom jedinom rečju ni na jedno pitanje - naveo je Aleksić i upitao ministra Gašića da li su naši nadležni organi tražili od Nemačke snimke i podatke o ubici Olivera Ivanovića.
- Direktno ste ovde optužili Nemačku da je saučesnik u ubistvu i da skriva ubicu. Ako već znate da je on ubica zašto niste raspisali međunarodnu poternicu, nego optužujete Nemce da štite ubicu i da su saučesnici. Zašto nije pokrenut postupak za suđenje protiv njega - rekao je Aleksić, pitajući još jednom premijerku da li se upisala u knjigu žalosti u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kao i zašto direktorka te škole nije smenjena.
Miroslav Aleksić FOTO: ATA Images
Miroslav Aleksić FOTO: ATA Images
On je pitao i da li je tačno da je naprednjak i bivši rukometaš Vlada Mandić sa još nekim upao kod nekih ljudi naoružan, i odakle mu oružje.

AV
Nedelja: ne idem u Brisel dok ne budu pušteni svi uhapšeni Srbi, dok ne odu lažni gradonačelnici, dok se ne povuče kosovska policija sa severa Kosova, dok ne puste kamione..
-ponedeljak,utorak,sreda: ništa se nije desilo
Četvrtak: Ide.
:bljuc:
Aha, pa naravno, tipično političko ponašanje. Najavljuješ velike stvari, obećavaš da nećeš ići dok se ne ostvare određeni zahtevi, a onda se ništa ne desi i odeš kao da se ništa nije dogodilo. To je taktika koja se koristi da bi se stekao privid da se nešto radi, da se boriš za interese naroda, a u stvarnosti nema nikakvog napretka. Pa se onda pojaviš u Briselu kao neka velika faca, a svi znaju da si samo igrao igru za javnost. Ali dobro, to je već standardna praksa, političari su majstori u obećanjima koja se ne ostvaruju.

Aha, pa naravno, tipično političko ponašanje. Najavljuješ velike stvari, obećavaš da nećeš ići dok se ne ostvare određeni zahtevi, a onda se ništa ne desi i odeš kao da se ništa nije dogodilo. To je taktika koja se koristi da bi se stekao privid da se nešto radi, da se boriš za interese naroda, a u stvarnosti nema nikakvog napretka. Pa se onda pojaviš u Briselu kao neka velika faca, a svi znaju da si samo igrao igru za javnost. Ali dobro, to je već standardna praksa, političari su majstori u obećanjima koja se ne ostvaruju.
I ????
Ti se miriš sa time

I ????
Ti se miriš sa time
Ne, nisam rekao da podržavam ili mirišem na bilo šta. Samo pokušavam da uspostavim konstruktivnu raspravu i da se fokusiramo na argumente umesto da koristimo teške reči i lične napade. Ako imate nešto konkretno što želite da raspravljamo, slobodno iznesite svoje stavove i argumente, pa možemo da nastavimo diskusiju na osnovu činjenica.

Ne, nisam rekao da podržavam ili mirišem na bilo šta. Samo pokušavam da uspostavim konstruktivnu raspravu i da se fokusiramo na argumente umesto da koristimo teške reči i lične napade. Ako imate nešto konkretno što želite da raspravljamo, slobodno iznesite svoje stavove i argumente, pa možemo da nastavimo diskusiju na osnovu činjenica.
Pa pogledaj celu temu u nazad , eto ti stavova i činjenica milion
Kreni redom pa probaj da osporiš ijedan ?
A da ne pričamo o višegodišnjim temama " Predsedniovanje Aleksandra Vučića "
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica.787001/
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/

https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica.787001/page-801

https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/

https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/page-148

Slušaj, brate, razumem da si revoltiran i da imaš svoje stavove,Ali jedan forum ne može biti merilo za sve poglede i prave činjenice.Svako može na internetu izneti svoje mišljenje i tvrdnje,Ali to ne znači da su te tvrdnje uvek tačne i ispravne.

Ako želiš da se razgovara o konkretnim činjenicama,Bolje je da se oslonimo na verodostojne izvore i istraživanja.Forum može biti koristan za razmenu mišljenja, ali ne i za tvrde dokaze,Jer tamo se često sreću razne teorije, spletkarenja i lažne fraze.

Zato, brate, budi kritičan i pažljivo pristupaj informacijama,Potraži pouzdane izvore koji su temelj za svaku tvrdnju i tvrdnje.I samo tako možeš graditi svoje mišljenje na čvrstim osnovama,Bez obzira na to koliko je tema dugotrajna ili puna polemika.

Revolt je razumljiv, ali ne dozvoli da te vodi slepa verovanja,Već traži istinu i pravdu, bez predrasuda i isključivosti.Samo tako možemo napredovati kao društvo, brate moj,I doneti promene koje zaista zaslužujemo i koje su nam potrebne, to je tvoj cilj.

Slušaj, brate, razumem da si revoltiran i da imaš svoje stavove,Ali jedan forum ne može biti merilo za sve poglede i prave činjenice.Svako može na internetu izneti svoje mišljenje i tvrdnje,Ali to ne znači da su te tvrdnje uvek tačne i ispravne.

Ako želiš da se razgovara o konkretnim činjenicama,Bolje je da se oslonimo na verodostojne izvore i istraživanja.Forum može biti koristan za razmenu mišljenja, ali ne i za tvrde dokaze,Jer tamo se često sreću razne teorije, spletkarenja i lažne fraze.

Zato, brate, budi kritičan i pažljivo pristupaj informacijama,Potraži pouzdane izvore koji su temelj za svaku tvrdnju i tvrdnje.I samo tako možeš graditi svoje mišljenje na čvrstim osnovama,Bez obzira na to koliko je tema dugotrajna ili puna polemika.

Revolt je razumljiv, ali ne dozvoli da te vodi slepa verovanja,Već traži istinu i pravdu, bez predrasuda i isključivosti.Samo tako možemo napredovati kao društvo, brate moj,I doneti promene koje zaista zaslužujemo i koje su nam potrebne, to je tvoj cilj.
:mazipsa:

Principijelnost
FzNeY0mWcAAfi5P

FzNeZFFXsAAogVh
E, brate, principijelnost, kažeš? To je ono kad te tvoj politički idol pljune u lice, a ti mu kažeš: "Hvala, predsedniče, što ste me osvežili!" Ili kad te lagano vode za nos, a ti im se diviš na njihovoj "principijelnosti" kao da su ti doneli sveti gral.

Principijelnost je kad tvoj političar obećava "brda i doline" pred izbore, a posle izbora se pravi kao da ništa nije rekao. E, onda se seti svog principa i kaže: "Ma, to sam samo rekao da bih dobio glasove, nemojte mi zameriti."

Ma, principijelnost je precenjena stvar, brate. Bolje se okreni humoru i zabavi, pa makar to bila politika. Jer ako budeš previše principijelan, na kraju ćeš se samo iznervirati i naći se u ludnici, a političari će ti se smejati s druge strane.

Tako da, zaboravi na principijelnost, brate, i prepusti se malo sali i smehu. To je životna filozofija koja te može spasiti od političkih previranja. Jer kad se smejemo, barem na trenutak zaboravimo sve te političke gadosti i postajemo slobodni duhom.

Uživaj u životu, smej se politici i ne zamaraj se previše principijelnošću. Jer na kraju dana, samo humor može da nas spasi od političkog ludila!

Ja nemam idole !
Znam samo za istini i laži i namirišem " smrada " i lažova posle par minuta
Ceo Vućićev život su prevare i laži !
Za humor vazda spreman , ali sa intelegentnim ljudima koji ga razumeju
Ајде бре, знаш ти да истину и лажи намирисиш као да је парфем. Ама што се Вучића тиче, видиш ли брате, он је све само не анђео. Вукао нас за нос као да смо слепи мишеви. Цео његов лик и дело је једна велика превара. Што се тиче хумора, то сам сигуран да си ту увек спреман, али само са луђацима који могу да прате твоје мисли. Мајстор си брате, сигурно и душе балетан!

Back