Srbija na istorijskom politickom raskršću : uci u EU ili se ujediniti sa Rusijom ?

Koju od ovih ponudzenih opcija podrzavate

• Ukupno glasova
    533
Tako što falsifikuješ ,tačnije lažno prikazuješ podatke. Tipično natofelacistički .
Postavio si hronološku tabelu ukupno mrtvih Rusa (od kovida) a ne tabelu broja novoobolelih sa tvrdnjom kako u USA dolazi do opadanja bolesti prećutavši da se i u Rusiji to dešava. A zapravo i u USA i u Rusiji dolazi do opadanja novoobolelih i u obe te države do vrhunca ukupog broja mrtvih .

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/russia/
Nisam postavio tabelu umrlih od kovida u Rusiji.

Nisam postavio ni tabelu novoobolelih od kovida u Rusiji.

Postavio sam tabelu gde lepo pise Total cases

Znaci ukupno slucajeva.

Poslednja izmena od moderatora:
@krinka5 @Lepi Bora @Stojkov Menidjer

Jel ste vi isli u neke skole, ucili neke jezike

Jel ste zavrsili barem osnovnu, 6 razreda

Ne morate cak ni znati engleski da bi preveli rec Total

Bora se i juce blamirao neznanjem engleskog

Krinka danas nalegla ko tele na rudu

Stojko,dobro, njega svi znaju da je zaostao u razvoju, al je barem zabavan ponekad

Salim se, nije. Smara.

@krinka5 @Lepi Bora @Stojkov Menidjer

Jel ste vi isli u neke skole, ucili neke jezike

Jel ste zavrsili barem osnovnu, 6 razreda

Ne morate cak ni znati engleski da bi preveli rec Total

Bora se i juce blamirao neznanjem engleskog

Krinka danas nalegla ko tele na rudu

Stojko,dobro, njega svi znaju da je zaostao u razvoju, al je barem zabavan ponekad

Salim se, nije. Smara.
srušili ti zgrade po Americi

Desi stojadine, ni ti ne znas engleski ko ni ova polupismena za strane jezike
bitno da si ti izborio Stojku jedan nalog

ali razumem

sve ok

jer kad takvi hvale šator Ameriku onda nema potrebe uplitati Rusiju u bilo kakvo poredjenje sa raspalim prevarantima koji se služe bezobrazlukom i nasiljem

Poslednja izmena od moderatora:
bitno da si ti izborio Stojku jedan nalog

ali razumem, piccka mora bude piccka

sve ok

jer kad takvi hvale šator Ameriku onda nema potrebe uplitati Rusiju u bilo kakvo poredjenje sa raspalim prevarantima koji se služe bezobrazlukom i nasiljem

Nema potrebe uplitati ni Rusiju, jer verovatno ni ruski ne znas.

Cisto da se ne sramotis jos vise.

Nista to ionako bilo staro,eno dizemo nove vece

Skuplje. A vi, cujem siromastvo, pastete.
za sada ste samo razapeli šatore

od Čikaga pa do Njujorka
od Los Andjelesa pa do Hjustona
Maštaj tugo o slobodi
Rotšild slepac nek te vodi

Ameriko oj, Ameriko joj

Poslednja izmena:
Nisam postavio tabelu umrlih od kovida u Rusiji.
Ne znam sta bulaznis.
Nisam postavio ni tabelu novoobolelih od kovida u Rusiji.
Ne znam ni tu sta bulaznis.
Postavio sam tabelu gde lepo pise Total cases

Znaci ukupno slucajeva.
Očigledno da nisi sposoban da razumeš ni ono što je napisano na srpskom jeziku , naime ono što sam ja napisao . Tako da je logično što nastavljaš sa lažima.

Postavio si tabelu ukupno umrlih od kovida u Rusiji (upravo onako kako sam napisao) a onda si to predstavio kao da nije došlo do pada obolelih u Rusiji dok si za Amere napisao kako postižu opadanje bolesnih "
Evo te tabele i rečenica.
screenshot_20210514-161042_chrome-jpg.925714

"Dakle, kako je ruska vakcina postigla ovakav uspeh, da li neko zna da kaze
Dok zle americke gusterske GMO vakcine Bila Gejtsa postizu opadanje bolesnih, Britva najavio skidanje maski itd, Rusija ocigledno procvetala"

Kad lažeš ovako očigledne stvari kako li tek lažeš nešto što je manje očigledno. Tipično natofelacistički.

Očigledno da nisi sposoban da razumeš ni ono što je napisano na srpskom jeziku , naime ono što sam ja napisao . Tako da je logično što nastavljaš sa lažima.

Postavio si tabelu ukupno umrlih od kovida u Rusiji (upravo onako kako sam napisao) a onda si to predstavio kao da nije došlo do pada obolelih u Rusiji dok si za Amere napisao kako postižu opadanje bolesnih "
Evo te tabele i rečenica.

Kad lažeš ovako očigledne stvari kako li tek lažeš nešto što je manje očigledno. Tipično natofelacistički.
Ne smaraj

Pise total coronavirus cases in Russia

Ukupan broj slucajeva u Rusiji

Ne pise total number of deaths

Nemam stprljenja za vas neobrazovane

Экс-советница Рейгана Масси попросила у Путина российское гражданство

Бывший советник президента США Рональда Рейгана и экс-сотрудница Госдепартамента Сюзанна Масси попросила президента РФ предоставить ей российское гражданство.

Если президент Владимир Владимирович найдет возможность дать мне гражданство России, это будет честью для меня.
...Я знаю, что они будут говорить: что я — traitor (предатель). Я человек, который против Америки.

1621162529781.png

Kako je ovo dirljivo : usrainski evreji i usrainski nacionalisti zavedno prave miting podrske napadnutom Izraelu i to ni manje - ni vise - vec ispred Ruske ambasade u Kujevu ( Rusija im je ocigledno kriva za ..za sve.... ) .....

Kad su se poslednji put ovako blisko druzili nacionalisti su pobili na desetine hiljada evreja po usrajini .....

Kakvi blistavi mozgovi , ovo bi tesko i umnici sa Krstarice osmislili .... :lol:

1621163885598.png

https://cdn1.img.rs.sputniknews.com...0_1_0c361ef8b023374db740de27fadfda36.jpg.webp
1125392299_0:233:1600:1099_1000x0_80_0_1_0c361ef8b023374db740de27fadfda36.jpg.webp

Ходочаснички аутомото марш „Српски ратник“, посвећен српском монаху Харитону који је зверски убијен на Косову и Метохији 1999, одржаће се у Русији од 19. до 28. маја. Слободан Башић, припадник српског мото-клуба „Ноћни вукови“, заједно са руским „вуковима“, за 10 дана проћи ће пут дуг 2.700 километара и обићи на десетине руских места и светиња.
Како наводе организатори, ходочасничком ауто-маршу, који стартује из Москве могу се придружити сви заинтересовани, а планирана је посета бројним руским градовима, као што су Псков, Санкт Петербург, Велики Новгород, Твер и други.
Првобитни план је био да пут Русије на својим мотоциклима крене више чланова српских „Ноћних вукова“, али је због пандемије вируса корона и проласка кроз европске земље то било тешко реализовати.
Због тога је Башић, који је и иницијатор ове акције, сам авионом допутовао у Москву, где су му руски „Ноћни вукови“ уступили свој мотоцикл, па сада врши последње припреме за предстојеће десетодневно путовање до острва Валаама, на северозападу Русије.

Из главног града Русије Башић креће највероватније сам, а у разним регионима Русије кроз које ће проћи придруживаће му се и чланови руског мото- клуба „Ноћни вукови“.
„Читав пут биће посвећен верским и ратничким везама Србије и Русије. Прво што ћемо посетити јесте главни Храм Оружаних снага Русије у Подмосковљу, где се чува и грумен српске земље, а затим и Бородино, место где је, септембра 1812. године, одржана чувена Бородинска битка у којој је учествовало и десет српских генерала, међу којима је и генерал Михаило Милорадовић“, рекао је Башић за Спутњик.
Башић, ветеран 63. Падобранске бригаде, посетиће и Споменик псковским падобранцима у Пскову, где ће се састати и са ветеранима Ваздушно-десантне војске Русије.
Осим што ће учесници марша обићи бројне војно-историјске музеје и споменике војне славе руске армије, посетиће и манастире и цркве, међу којима су Црква Спаса на крви у Санкт Петербургу, Валдајски Иверски манастир недалеко од Валдаја, Храм Светог кнеза Александра Невског у Тверу, Тројице-Сергијева лавра и Црква Светог Васкрсења Христовог у Сергијевом Посаду.
Организатори подсећају да је монах Харитон, коме је посвећен овај ходочаснички аутомарш, убијен на Косову 1999. године и да се „није одрекао православља ни пред арнаутским бајонетима".
„Отац Харитон је мученички страдао, јер је одбио да скине монашку мантију и крст. Пред смрт су му сломили руке, ноге, кичму, изболи га бајонетима у груди, заклали га и одсекли му главу. Све се то одвијало пред војним ‘мировњацима’ НАТО трупа“, наводи се у саопштењу.
Његово обезглављено тело данас почива у манастиру Црна Река, где је био и замонашен.
Ноћни Вукови на путу
© SPUTNIK / VITALIY BELOUSOV
„Ноћни вукови“ одали почаст борцима палим у Србији /видео/

Башић истиче да ће учесници ауто-мото марша „Српски ратник“ пренети причу о његовом херојству и снази вере, а такође ће и икону оца Харитона из Црне реке даривати монашком братству на Светој Гори руског православља -манастиру Валаам.
Башић напомиње да отац Харитон још није канонизован, али да се већ сматра косовским новомучеником и нада се да ће се то у скорије време догодити.

Спутњик Србиjа | Sputnik Srbija

0:19

Русија се сећа монаха Харитона убијеног на Космету

🏍 Ходочаснички аутомото марш „Српски ратник“, посвећен српском монаху Харитону који је зверски убијен на Косову и Метохији 1999. године, одржаће се у Русији од 19. до 28. маја.

Слободан Башић, припадник српског мото-клуба „Ноћни вукови“, заједно са руским „вуковима“, за 10 дана проћи ће пут дуг 2.700 километара и обићи на десетине руских места и светиња.

Како наводе организатори, ходочасничком ауто-маршу, који стартује из Москве могу се придружити сви заинтересовани, а планирана је посета бројним руским градовима, као што су Псков, Санкт Петербург, Велики Новгород, Твер и други.

💬 „Читав пут биће посвећен верским и ратничким везама Србије и Русије. Прво што ћемо посетити јесте главни Храм Оружаних снага Русије у Подмосковљу, где се чува и грумен српске земље, а затим и Бородино, место где је, септембра 1812. године, одржана чувена Бородинска битка у којој је учествовало и десет српских генерала“, рекао је Башић.

#ВестиРусија
t.me/sputniksrbija/1895

Back