V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Opet palamudite o rusko-srBskoj uniji..samo mi je nejasno kako cete se ujediniti..."humano preseljenje" Rumuna i Bugara
ili sta, vi Rusiju interesujete isto kao i Laos koji vam je vrag

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet palamudite o rusko-srBskoj uniji..samo mi je nejasno kako cete se ujediniti..."humano preseljenje" Rumuna i Bugaraili sta, vi Rusiju interesujete isto kao i Laos koji vam je vrag
Poturice , gledaj svoje dvoriste .....
Ajd glasaj sa Pobedonoscevem , Utah , Vertigonom , Krstom , njofrom , Torenteom , Vrongom, bakonjom , Droidom , Jominijem , Mocnim rendyerom .. ... i ne trabunjaj .....
Ako mi je Bosna kuca onda mi je Srbija dvoristelogicno...glasao ljudi znaju realnost a ne ko ti koji mastas o Dalekom Istoku i ribolovu u Beringovom prolazu...spusti se na zemlju malo
Svi ste vi isti - al tebi kao poturici svaka cast , imas ti razloge zasto glasas protiv ujedinjenja Rusije i Srbije , znas ti znanje - ne odgovara vam Srbija kao supersila .... a ovi Tuapni , sto se pro forme nazivaju Srbima ti dobro dodju da ih zavodis za Goles planinu .... raja , ko raja - i stari su ti je lahko zahebavali i drzal;i u pokornosti - inace ne biste vladali 300 godina ....
Jesam ja kriv tome ili vi?? Razmisli dobro.. a sto mi ne bi odgovarala Rusija kao sila muslimani uskoro vecina i tamo![]()
Opet palamudite o rusko-srBskoj uniji..samo mi je nejasno kako cete se ujediniti..."humano preseljenje" Rumuna i Bugaraili sta, vi Rusiju interesujete isto kao i Laos koji vam je vrag
1. Nisi ti kriv , tebi svaka cast , mi smo krivi - kao sto rekoh ti znas znanje , vas tome nauce u porodici jos od malih nogu .....
2. U Rusiji je vecina Rusa od 85-86 % .... muslimani su druga po brojnosti drzavna religija ...
da si malo pametniji , a ne da se pravis pametan video bi da su se grci i spanci isto tako ujedinili bez "humanog preseljenja"
Jesam ja kriv tome ili vi?? Razmisli dobro.. a sto mi ne bi odgovarala Rusija kao sila muslimani uskoro vecina i tamo![]()
i kakva im korist od ujedinjenja dvije drzave fukare
Чему толика мржња према Србији и Русији?
Muslimana u Rusiji ima 4% posto i opada vam broj.
Kad bi bilo sto se babi snilo...iliti sto bi narod rekao ako laze koza ne laze rogzivis u vlastitim zabludama i lazima
Nije rijec bila o Srbiji i Rusiji citaj bolje to je bila konstatacija na ujedinjenje Grcke i Spanije
- - - - - - - - - -
Veruj u sta oces, na popisu pre tri godine vas je bilo 6.5%, ali nova istazivanja kazu da posle pocetka rata u Siriji, sve vise ruskih muslimana uvidja da je islam jedna varvarska kanibalisticka sekta i zato prelaze na pravoslavlje. Procena je da vas sad vec ima oko 4% sa tendencijom daljeg pada, i pored imigracije iz centralne azije i kavkaza. Ruski popovi ne mogu da se odbrane od konvertita, svakog dana svaki pop ima po nekoliko krstenja.
Tako je kazem ti...samo vjeruj u sta hoces...koliko ima to u Rusiji popova majka mu stara onda jel dva,jer dosad su ih trebali pokrstitit![]()
Evo sa vaseg muslimansko militatntog sajta:
http://1muslimnation.wordpress.com/...eave-islam-for-russian-orthodox-christianity/
I to je bilo davno pre zadnjeg talasa krstenja. Sad je krsteno bar jos 3 miliona. A gde su tu oni sto su prosto batalili islam i nisu se krstili, nego cisto presli na atelizam? Nestacete muslimanluk u vidu magle iz Rusije.
A onda ima da cistimo islam sa Balkana, iz Centralne azije i Sirije. Pa posle Turska i Iran.
Dobar si momak....a sta cete kad nas iskorijenite a vi pomrete od bijele kuge..ko ce zemlju da naslijedi![]()
То је она држава која је три године ратовала с ромеловим афричким корпусом и није могла да га победи све до 43. када су се Американци искрцали у Мароку и Алжиру?!?U malobritaniji startuje ,,kiparski ,, model spasavanja banaka .....
Bail-in of Western Banking System Officially Begins As UK’s Co-Operative Bank to Bail-in £1.5bn With 100% Losses!
http://www.silverdoctors.com/bail-i...rative-bank-to-bail-in-1-5bn-with-100-losses/
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1347736/Дачић:+Датум+уопште+није+споран.html"Ми смо ту где нас је Бог поставио", рекао је Дачић и запитао све критичаре настојања Владе да Србија што пре добије датум и након тога настави припреме за прикључење ЕУ да кажу која је то реална алтернатива таквом усмерењу.
Дачић је рекао да је приликом ранијег сусрета питао руског председника Владимира Путина може ли Србија да уђе у Евроазијску унију и на то питање добио негативан одговор.
Дачић је лажов, лопов и хохштаплер, чак већи и од вУЧКа, не знам зашто би му ико веровао.
U vremenima koja su pred nama Srbija ce morati da izabere svoj put : nastavak evroatlanskih integracija ili pocetak Rusko Srpskih Integracija .
Ta dilema obelezice politicki zivot Srbije tokom ove i sledece godine i bice pracena burnim politickim debatama i polemikama .
Zeleo bih da cujem vase misljenje oko pouta kojim Srbija treba da krene ....
p.s. Molim moderaciju da ispravi u nazivu ,,ucu i ,, u ,,uci u ,, ....
Hvala ...