- Poruka
- 76.576
Je.bala vas bre Rusija, jeste li vi bolesni?
Ухватила те нека нервоза, Ками зар не? Тако ти је то кад не пијеш лекове који су ти доктори преписали. Зато си пун мржње.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je.bala vas bre Rusija, jeste li vi bolesni?
Mislim da ga ne vredi evakuisati kad budemo potapali ostrvo.
On je u procesu anglifikacije, nema mu spasa. Nekad je bio Srbin, ali je zivot u Engleskoj ucinio svoje. Sve cesce i zesce brani atlantisticko-cionisticke interese, metastazirao mu je atlantizam. Mislim da ga ne vredi evakuisati kad budemo potapali ostrvo.
Ne, apsolutno ne. Mekani su njegovi stavovi, a uzimajući u obzir kompleksnost njegove pojave mislim da ima šanse za spas njegove duše. Svi ljudi sa roze flekicama i pesničko-filozofskim pogledom na svet u svom fundamentu imaju ugrađen faktor tolerancije i spremnosti da uvaže argumente i promene stranu. Ako su Englezi uticali na njega tim pre, jer su oni poznati po pragmatičnosti, bezosećajnosti i amoralnosti kada su njihovi interesi u pitanju. Oni mogu najlakše da promene stranu. Amerikanci su u odnosu na Engleze na nivou tvrdoglavog i debilnog srednjoškolca nesposobnog da promeni stav čak i onda kada mu je to u interesu.
Na kraju, da ne ispadne da ovaj post nema veze sa temom, kazaću samo da čak i oni koji danas ne podržavaju fuzionisanje sa Rusijom, snagom argumenata i zavedeni širinom slovenske duše mogu promeniti mišljenje. Pobedonoscev je prva žrtva. Uskoro.
Ne, apsolutno ne. Mekani su njegovi stavovi, a uzimajući u obzir kompleksnost njegove pojave mislim da ima šanse za spas njegove duše. Svi ljudi sa roze flekicama i pesničko-filozofskim pogledom na svet u svom fundamentu imaju ugrađen faktor tolerancije i spremnosti da uvaže argumente i promene stranu. Ako su Englezi uticali na njega tim pre, jer su oni poznati po pragmatičnosti, bezosećajnosti i amoralnosti kada su njihovi interesi u pitanju. Oni mogu najlakše da promene stranu. Amerikanci su u odnosu na Engleze na nivou tvrdoglavog i debilnog srednjoškolca nesposobnog da promeni stav čak i onda kada mu je to u interesu.
Na kraju, da ne ispadne da ovaj post nema veze sa temom, kazaću samo da čak i oni koji danas ne podržavaju fuzionisanje sa Rusijom, snagom argumenata i zavedeni širinom slovenske duše mogu promeniti mišljenje. Pobedonoscev je prva žrtva. Uskoro.
Zapad je , postavivsi proizvodnju heronina na industrijsku osnovu uvukao u proizvodnju narkotika svo stanovnistvo Avganistana , napravivsi narko bisznis nepobedivim . Pre dolaska amerikanaca , tamo su postojale primitivne manufakture za preradu maka ... amerikanci su tamo odmah po okupaciji napravili fabrike i omogucili proivodnju heroina 40 puta vecu nego 90 ih godina , dok su povrsine pod zasadima maka uvecane za 100 puta !
http://www.avanturist.org/redirect/?url=aHR0cDovL3J1LmZiaWkub3JnL2ludmVzdGlnYXRpb25zLzI3MS5odG1s
![]()
Godisnji prihod CIA - koja kontrolise svetsku proizvodnju i prodaju narkotika - iznosi oko 500 milijardi dolara ( nesto manje nego sto obrt naftne industije na planeti ) .....
jel Putin rekao Dacicu da nece Srbiju u svom savezu ili nije![]()
Јел се пре тога Дачић није хвалио да је објаснио Путину како је: Србија одабрала европски пут, али ће и даље гајити најбоље односе с Русијом?jel Putin rekao Dacicu da nece Srbiju u svom savezu ili nije![]()
Decko ,ti mozes da duvas na vazelin slobodno![]()
toliko o Rusiji i ovoj temi.
Rečenica koja počne sa "Bravo talibani..." zvuči kao loš vic.
Nerealne su mi ideje o pripajanju sa Rusijom, mi jesmo braća, ali ne i zemlja koja se graniči sa Rusima. Čak štaviše, nismo tako blizu iste. I šta bi mi predstavljali zemlji od 150 miliona stanovnika, samo još jednu Novosibirsku oblast, novi Tatarstan ili Samarsku oblast?
Sa druge strane, članstvo u EU nam ništa dobrog ne bi donelo.
Pripojiti Republiku Srpsku, povratiti uskoro Kosovo pod svoju vlast, i to je to.
Drzis madjarskog fasistu na avataru, znaci ti mora da su platforima, baby pupin, bady force i ostala autonomaska klonirana boranija
https://www.google.com/search?tbs=s...n1kMhWxy9dPzfTWQchFTVo&hl=en&bih=863&biw=1121