Srbija na 5.om mestu u svetu po mogucnostima i postovanju zena

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.039
Vecernje novosti su objavile rezultate OECDa, po kojima su prava zena u Srbiji na petom mestu u svetu.
Gleda se zastita zena, zelje i mogucnosti za obrazovanjem, biranje vremena dobijanja deteta i ispunjavanje zelja zena po pitanju broja dece.Zatim u mogucnostima da se izjasne u medijima, da rade u medijima i vladi.Zatim po vlasnistvu automobila, kuca, stanova, luksuzne robe, po potrosnji za tu istu luksuznu robu.

Pre Srbije su Belgija, Francuska, Spanija i Slovenija.

Ali u istim novinama su jos nekoliko velikih clanaka.
Tu je clanak o tome kako srbijanci idu u Albaniju po mlade zato sto ih nece srpkinje.
Nista novo,ne znam ni zasto je clanak prisutan, valjda da podseti.

Zatim tu je clanak da muskarci ne idu kod psihologa ili psihoterapeuta vec u kladionicu ili na casicu.Ko ima.Jer su se razgovori kod psihologa pokazali totalno neefikasnim iz ugla ostvarivanja nekog kompromisa vec uskljucivo promovisu vec navedene standarde 5.te drzave u svetu po pravima i pravilima koja su prilagodjena zenama a uopste ne gledaju potrebe balansa i druge strane.

Tu je i clanak o novom porodicnom zakonu i zakonu o zastiti dece, Tu se u nekoliko reci pokazuje da model zajednickog roditeljstva u Srbiji ne funkcionise pa se deca maltretiraju ne samo fizicki nego i psihicki, jer je za to sprovedena studija gde se videlo da su deca zrtve nasilja roditelja psihickog tipa vec na polasku u skolu.
Ustvari to ne pise, ali zakonopredlagac to ima kao argument koji je prilicno uverljiv, cak i onima koji nisu ljubitelji zapadnih sloboda deteta, ali su itekako svesni stresa ovog vremena i kod oceva i kod majki, kao i odsustva primerenih znanja da to aprevazidju.

Zakljucak je ipak da je Srbija na 5om mestu po ispunjavanju zelja , koliko se to moze, nasim drzavljankama.
Jedino zaboravih reklamu B92 da je 50% zena zrtve fizickog nasilja, pa tu je i spot za svakosatno prebijanje zena, onaj spot o 600% zena koje su zrtva nasilja se vise ne pokazuje, jer je zbog matematike skinut, ipak imamo dosta matematicara (taj spot je sramota za B92 neumerenost, pa ne moze se ocekivati da toliko ljudi ne zna matematiku)...

Usput saljemo svake godine preko 60.000 ljudi ispod 30 u inostranstvo zauvek, od toga ne zapamtih da li 18% ili 28% su sa fakultetskom diplomom...
Ne moze covek da zapamti sve, zar ne....
Ko zaboravi nek pita zenu....sta treba da se uradi....

primitvne muškarce proizvode primitvne majke

- - - - - - - - - -

Ne znam na kom smo mestu u svetu po poštovanju muškaraca jer kao što znamo
svako muško se kad tad nadje u dilemi kad odvede nešto sa ulice majci u kuću
snajka smatra da je došla na svoje, svekrva opet neda njeno...
sin mora da odluči... otac ne pomaže mnogo a ni tast nije u nekoj mogućnosti...
od majke dobija ljubav, supu i čiste gaće
od žene pitjku i njeno seosko društvo da zverlaju šta ima po tudjoj gajbi,
možda i porod mada je sad moda da se piju one pilule da se ne ugrozi karijera...

Poslednja izmena:
Nije tu ništa netačno.Srpkinje u proseku traže sve a ne nude ništa.I ne treba se brinuti oko toga što neće da se udaju i imaju porodicu.Ko je lud da rinta za ženu koja je u proseku bezobrazna,nevaspitana,manipulant i licemer?Nek' su žive i zdrave.

- - - - - - - - - -

Žene su ti ovde glava porodice
I to prazna.

Ja sam I govorio da je zenama ovde najbolje pokupile su sve privilegije tradicionalnog pa realsocijalistickog + bezobrazne da jos kukaju I kao kaleme neke borbe pozitivne diskriminacije sa zapada.
Htele bi da budu fol emancipovane ali da ih muz izdrzava a one trose njegove pare.

zakrzljace

- - - - - - - - - -

Nije tu ništa netačno.Srpkinje u proseku traže sve a ne nude ništa.I ne treba se brinuti oko toga što neće da se udaju i imaju porodicu.Ko je lud da rinta za ženu koja je u proseku bezobrazna,nevaspitana,manipulant i licemer?Nek' su žive i zdrave.

- - - - - - - - - -

I to prazna.

uzas:)))))

Vecernje novosti su objavile rezultate OECDa, po kojima su prava zena u Srbiji na petom mestu u svetu.
Gleda se zastita zena, zelje i mogucnosti za obrazovanjem, biranje vremena dobijanja deteta i ispunjavanje zelja zena po pitanju broja dece.Zatim u mogucnostima da se izjasne u medijima, da rade u medijima i vladi.Zatim po vlasnistvu automobila, kuca, stanova, luksuzne robe, po potrosnji za tu istu luksuznu robu.

Pre Srbije su Belgija, Francuska, Spanija i Slovenija.

Ali u istim novinama su jos nekoliko velikih clanaka.
Tu je clanak o tome kako srbijanci idu u Albaniju po mlade zato sto ih nece srpkinje.
Nista novo,ne znam ni zasto je clanak prisutan, valjda da podseti.

Zatim tu je clanak da muskarci ne idu kod psihologa ili psihoterapeuta vec u kladionicu ili na casicu.Ko ima.Jer su se razgovori kod psihologa pokazali totalno neefikasnim iz ugla ostvarivanja nekog kompromisa vec uskljucivo promovisu vec navedene standarde 5.te drzave u svetu po pravima i pravilima koja su prilagodjena zenama a uopste ne gledaju potrebe balansa i druge strane.

Tu je i clanak o novom porodicnom zakonu i zakonu o zastiti dece, Tu se u nekoliko reci pokazuje da model zajednickog roditeljstva u Srbiji ne funkcionise pa se deca maltretiraju ne samo fizicki nego i psihicki, jer je za to sprovedena studija gde se videlo da su deca zrtve nasilja roditelja psihickog tipa vec na polasku u skolu.
Ustvari to ne pise, ali zakonopredlagac to ima kao argument koji je prilicno uverljiv, cak i onima koji nisu ljubitelji zapadnih sloboda deteta, ali su itekako svesni stresa ovog vremena i kod oceva i kod majki, kao i odsustva primerenih znanja da to aprevazidju.

Zakljucak je ipak da je Srbija na 5om mestu po ispunjavanju zelja , koliko se to moze, nasim drzavljankama.
Jedino zaboravih reklamu B92 da je 50% zena zrtve fizickog nasilja, pa tu je i spot za svakosatno prebijanje zena, onaj spot o 600% zena koje su zrtva nasilja se vise ne pokazuje, jer je zbog matematike skinut, ipak imamo dosta matematicara (taj spot je sramota za B92 neumerenost, pa ne moze se ocekivati da toliko ljudi ne zna matematiku)...

Usput saljemo svake godine preko 60.000 ljudi ispod 30 u inostranstvo zauvek, od toga ne zapamtih da li 18% ili 28% su sa fakultetskom diplomom...
Ne moze covek da zapamti sve, zar ne....
Ko zaboravi nek pita zenu....sta treba da se uradi....

jeeeeste,i ja sam teski burzuj,amerika deli pravdu,ljudi su divni i prasici lete nebom:lol:

Ja sam I govorio da je zenama ovde najbolje pokupile su sve privilegije tradicionalnog pa realsocijalistickog + bezobrazne da jos kukaju I kao kaleme neke borbe pozitivne diskriminacije sa zapada.
Htele bi da budu fol emancipovane ali da ih muz izdrzava a one trose njegove pare.

Pogledaj ovu pesmu. Ona zapravo karikira ponasanje dobrih riba tokom 80-tih godina. Zene su dosta jos onda, a i ranije uspele da proguraju svoju pricu i postave odredjene drustvene vrednosti i norme.
Interesantno je kako je cak i u periodu izobilja iskoriscavanje tog tipa naislo na plodno tle i koliko su zapravo ljudi po prirodi lenji i umeju biti nesposobni.

A pogledaj malo kako se drugacija prica forsira sada, kada nismo u izobilju i kada je sve teze za posao i pare.;)
One su majke, device Marije, prepodobne dojilje, koje se zlopate, jadnice i mucenice koje ipak jedva izdvajaju 4.000 dinara mesecno za frizera i odrzavanje gnezda na glavi i pisljivih 400 evrica za cizmice, dok smo mi muskarci je li nezreli i nesposobni, jer kao nemamo dovoljno kinte, odrasla derlad od 30+ godina, a one su sve device Marije.:roll:

Zanimljivo je kakva se prica forsira.:cool:

Smanji hejt.Treba biti svestan činjenica a ne mrzeti žene.
Mislis na mene?
Ne mrzim zene niposto, samo primecujem jednu vrstu propogande kod jednog broja zena.

- - - - - - - - - -

Na primer, meni se neki tipovi zale da ih zene ni ne uzimaju u obzir ako imaju 30 i nezaposleni su, a iako je na primer zena oko 30 nezaposlena to se ne gleda tako negativno.
Postavio sam i temu o tome http://forum.krstarica.com/showthread.php/691867-Nishtaci

Jos je zanimljivo priznanje jedne zene da medju parovima koje poznaje, a koji su se razveli, uglavnom do razvoda dolazi kada/ako muskarac izgubi posao.
Ne hejtujem, samo bih malo da nacnem ovu temu i ako je potrebno da malo preteram i pogresim, ni to nije problem, neka me neko ispravi umesto sto me optuzuju za hejtovanje.

U 90% brakova i porodica u Srbiji žena vodi glavnu reč, apsolutno. I treba da bude tako. Ne znam da li je tako i kod drugih naroda, ali...
Ako tebi odgovara da ti neko bude tutor, jer si nesposoban da se staras o sebi to je OK, ali nemoj meni i drugima ovde da nameces tutorstvo nekog drugog.:hvala:
Žene su ti ovde glava porodice
Jesu, ali samo zato sto je drustveno vaspitanje to tako gurnulo. Muskarci koji ne pristaju na to se smatraju nekakvim sovinistima i primitivcima.
Drustveno vaspitanje i kultura u kojoj muskarac treba da bude patofna koja treba da joj skine zvezde sa neba i stavi u saku, jer je ona zensko i ima vaginu je meni bolesno.

Muz moje sestre od strica je tezak papucar, a ona je bas drndava prema njemu, mada je ona glavna po primanjima i stan je njen, a on dugo nije bio ni zaposlen.

Secam se da me je jednom pitala, u trenucima njenog ludila:"Da li u autobusu ustajes devojkama kako bi sele?".:roll:
Mislim :roll:, ustajem starim bakama i dekama, invalidima i trudnicama, ali samo zato sto je zensko da joj ustajem nisam lud. :eek:

- - - - - - - - - -

Vataj zene za mindzu lorde i vodi na torbanje okani se sa njima filozofije zene su primitivna stvorenja koje samo bestijalno trpanje odrzava u ravnotezi.

Ti drndaj ako ti se drnda, ja koristim argumente za svaku pojedinacnu stvar i uvek racionalno prilazim. Vlad/Rogozin/Infanteer i MrNapokon na primer takodje rade isto sto i ja s tim sto su cesto dosta agresivniji od mene.

Back