Srbija može očekivati najviše podjelu Kosova

.......mmmmm malo verovatno ... kad su vec dovde doshli ... Na neki nacin bila bi to jalova pobeda za obe strane ... Sto bi vrlo brzo eskaliralo i dovelo do novih sra...a .... To svi kazu ... Kad jedesh go..a, jedesh go...a do kraja ...

Baj d uej jel zna neko neko mesto za dzoging neer D Balkanska ulica ... Sad sam se preselio a trebalo bi da krenem sa trcanjem .... :-D

podela bi bila najgore rešenje za Srbe, niti jedan političar u Srbiji ne bi se usudio da potpiše
tako nešto, podela je isto što i nezavisnost !
nema ništa od podele !

snajka, idealno resenje iz tvoje glave- kosovo je srce srbije, srpska pokrajina, bez albanaca, gde ce srbi i 'lojalni' albanci zajednicki da se drze za ruke i pale svece pred gracanicom je otishla...u tri lepe
uvek je bila na klimavim nogama; josh od zavrsetka blakanskih ratova, formiranja albanije, pa prvog, drugog svetskog rata, pa politike 'nashih komunista'...o novijoj istoriji da i ne govorim.

kontam ja da bi ti da mashesh nashom trobojkom u prishtini, sadish bozure i prichash im o carstvu nebeskom, al....ono....ne ide vishe. neshto je tu pregazila realnost :roll:

podela je najbolje i jedino realno resenje koje obe strane( od kojih svaka ima neke argumente za svoju opciju) ostavlja manje-vise zadovoljne tj nezadovoljene. to je ujedno i jedino resenje objektivno postojeceg 'albanskog pitanja' sa koijm se srbija suocava

snajka, idealno resenje iz tvoje glave- kosovo je srce srbije, srpska pokrajina, bez albanaca, gde ce srbi i 'lojalni' albanci zajednicki da se drze za ruke i pale svece pred gracanicom je otishla...u tri lepe
uvek je bila na klimavim nogama; josh od zavrsetka blakanskih ratova, formiranja albanije, pa prvog, drugog svetskog rata, pa politike 'nashih komunista'...o novijoj istoriji da i ne govorim.

kontam ja da bi ti da mashesh nashom trobojkom u prishtini, sadish bozure i prichash im o carstvu nebeskom, al....ono....ne ide vishe. neshto je tu pregazila realnost :roll:

podela je najbolje i jedino realno resenje koje obe strane( od kojih svaka ima neke argumente za svoju opciju) ostavlja manje-vise zadovoljne tj nezadovoljene. to je ujedno i jedino resenje objektivno postojeceg 'albanskog pitanja' sa koijm se srbija suocava

podela je najbolje rešenje onima koji se zalažu za nezavisnost , nema razlike.
to bi bilo kršenje međunarodnog prava , rušenje ustavnog integriteta Srbije.
ti bi da deliš Kosovo i na uštrb Srbije daš šiptarima ono što im ne pripada.
da smo mi odavno izgubili Kosovo i sva ona sranja koja govorite vi iz LDP - a , šiptari ga ne bi ni tražili.
Kosovo je defakto nezavisno, šiptarima fali samo ta sitnica da ono to bude i de jure, ne postoji političar u Srbiji koji sme da potpiše takvo nešto, garantujem.
kao što ni niti jedna zemlja na svetu koja sme sebi da dozvoli da unitelarno prizna Kosovo, makar dok je na snazi Rezolucija 1244 , to bi bilo direktno protiv odluke UN - a , a to niko ne želi da uradi.
Znači nema podele , nema nezavisnosti , Kosovo ostaje u sastavu Srbije .
Ako bi ste vi iz LDP - a što pre da se otarasite Kosova to je lično vaš problem , niste vi još uvek neki faktor pa da možete da odlučujete o tome!
A o tome šta bih ja volela ... ne želiš da znaš , veruj mi ispljuvku jedan !

Back