Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.418
...
"Srbija može da preusmeri vode koje pune Gazivode, ali..."
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=07&nav_category=640&nav_id=1428061
Naravno da je ludost bilo kakvo "preusmeravanje voda", jer CELO KOSOVO JE SRBIJA i sve drugo je izdaja...
No...
Posto su mi uvek interesantni sinhroniziteti i sublimativna simbolika skrivena u pojmovima, a koji nam nekim nemustim nebeskim jezikom govore dosta toga...
Ovde bi obratio paznju na sledece:
GAZI-VODE
i
GAZI-MESTAN
Pojam "GAZI" je u prevodu sa turskog pojam RATNIK-VOJNIK-BORAC ZA VERU... premda naravno u tom turskom kontekstu za muslimansku veru, ali generalno dakle pojam kao pojam oznacava BORCA-RATNIKA ZA VERU...
Dakle...
Mi istu il slicnu bitku bijemo...vekovima...BITKU ZA SVETO KOSOVO !!!
1389. Bitka na Kosovu
1989. Bitka na Kosovu - (pobuna Albanaca i pocetak raspada Yuge...)
1999. Bitka na Kosovu - (epska bitka protiv NATO satanista...)
2019. ... (namerno sam zbog slicnosti "zavrsnih godina" tj broja 9. stavio sledecu godinu, jer krešendo ovih "pregovora" ce verovatno biti sledece godine, premda ce okvir izdaje biti dat krajem ove...tj guru Neron nam vec daje taj okvir...)
Takodje...
Zašto naglasavam bitnost sledece godine 2019. ...
I zašto se ovi tmurni oblaci nadvijaju bas sada i bas I OPET nad Kosovom...zašto sada svi domaci i strani satanisti zele ČIM PRE (kako nam i juce jedan satanista to saopsti...) da RAS-KRSTE sa Kosovom...
Zašto se bas sada napada SPC od strane vlasti ?
Pa zato jer sledece godine je VELIKI JUBILEJ SPC !!!
VELIKI JUBILEJ: SPC priprema obeležavanje 1.000 godina Ohridske arhiepiskopije
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...lezavanje-1000-godina-ohridske-arhiepiskopije
E zato satanisti domaci i strani...zele sto pre i pre tog velikog jubileja da odseku nam upravo KOSOVO...sa kojeg potice i ime trona i crkve...
Tj SA KOJEG POTIČE NAŠ IDENTITET KAO NARODA I DRŽAVE !!!
P.S.
Jos malo sinhroniziteta i simbolike...
VUK Branković
i
VUČIĆ A.

...
"Srbija može da preusmeri vode koje pune Gazivode, ali..."
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=07&nav_category=640&nav_id=1428061
Naravno da je ludost bilo kakvo "preusmeravanje voda", jer CELO KOSOVO JE SRBIJA i sve drugo je izdaja...
No...
Posto su mi uvek interesantni sinhroniziteti i sublimativna simbolika skrivena u pojmovima, a koji nam nekim nemustim nebeskim jezikom govore dosta toga...
Ovde bi obratio paznju na sledece:
GAZI-VODE
i
GAZI-MESTAN
Pojam "GAZI" je u prevodu sa turskog pojam RATNIK-VOJNIK-BORAC ZA VERU... premda naravno u tom turskom kontekstu za muslimansku veru, ali generalno dakle pojam kao pojam oznacava BORCA-RATNIKA ZA VERU...
Dakle...
Mi istu il slicnu bitku bijemo...vekovima...BITKU ZA SVETO KOSOVO !!!
1389. Bitka na Kosovu
1989. Bitka na Kosovu - (pobuna Albanaca i pocetak raspada Yuge...)
1999. Bitka na Kosovu - (epska bitka protiv NATO satanista...)
2019. ... (namerno sam zbog slicnosti "zavrsnih godina" tj broja 9. stavio sledecu godinu, jer krešendo ovih "pregovora" ce verovatno biti sledece godine, premda ce okvir izdaje biti dat krajem ove...tj guru Neron nam vec daje taj okvir...)
Takodje...
Zašto naglasavam bitnost sledece godine 2019. ...
I zašto se ovi tmurni oblaci nadvijaju bas sada i bas I OPET nad Kosovom...zašto sada svi domaci i strani satanisti zele ČIM PRE (kako nam i juce jedan satanista to saopsti...) da RAS-KRSTE sa Kosovom...
Zašto se bas sada napada SPC od strane vlasti ?
Pa zato jer sledece godine je VELIKI JUBILEJ SPC !!!
VELIKI JUBILEJ: SPC priprema obeležavanje 1.000 godina Ohridske arhiepiskopije
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...lezavanje-1000-godina-ohridske-arhiepiskopije
Najviše zakonodavno telo SPC, kojem su prisustvovali svi arhijereji, saslušalo je izveštaj o toku pripremâ za proslavu 800-godišnjice samostalnosti (autokefalije) SPC, koja će označiti 2019. i 2020. godine
E zato satanisti domaci i strani...zele sto pre i pre tog velikog jubileja da odseku nam upravo KOSOVO...sa kojeg potice i ime trona i crkve...
Tj SA KOJEG POTIČE NAŠ IDENTITET KAO NARODA I DRŽAVE !!!
P.S.
Jos malo sinhroniziteta i simbolike...
VUK Branković
i
VUČIĆ A.

...
Poslednja izmena: