SRBIJA MEDJU SUDOVIMA

misoni:
Имаш ли негде слике таквог ''објекта'' са 50 или 60 годиница?:shock::lol::lol:
Могло би ... ал већ је и овако неприлично што сам убацио ову слику. Кварим тему.
Интересантно, покушао сам да је избришем - није могло. :roll:

sumnjivo lice:
Navedi mi jedan period u istoriji Srbije da su u Srbiji stvari bile sjajne i da se zivelo demokratski.Mozda mi drugacije neznamo da zivimo nego ovako.Zavisni smo,ljubomorni,uvek kasnimo tehnoloski,kulturoloski za ostalima.Nesto necujem da se Srbi Crnogorci bune kako ih Milo i siptari potamanise.Cak su dospeli i u novi film o James Bondu :D .Hebote svi koji se odvojise od nas ocigledno je da bolje zive nego mi.Slovenci,Hrvati,Makedonci,a evo izgleda da ce i ovi Srbi iz Crne gore veoma brzo da nas zaborave.I ti se pitas sto se nebudimo medj sljivama.Pa sta treba da radimo medj sljivama.Trk na selo Biljo.Baci televizor i radio,nekupuj novine,muzi,mesi,...pa ce ti zivot biti seoska idila medj sljivama :D
Kako pametan komnetar, i vrlo sadrzajan, ima i pouku :roll:
Umemo i znamo, ali nam ne daju, ne daju bas zato sto umemo i sto znamo, a ako nam se to desi, onda oni nece umeti i nece znati da maniuplisu nama.
Ovako, daj samo "zabave" daj crnog humora, daj neka se nacija o specijalnom jadu zabavi, lako cemo mi u tom jadu loviti.
Daj vesti iz Specijalnog, malo manje iz Haga (ali dovoljno) neka navijaju, neka pogadjaju je li batler ubica ili batlerova svastika......
Da, Srbija ne zivi medju sljivama, srbija zivim medju ZIVOTINJAMA, i sama poprima oblike istih i navike, klonira.
Sto se tice muze, meshenja i nekupovanja novina..pa, nemam krava, drugi su zamesili pa jos i ispekli (a izgorelo nacisto), kako sve to da postignem,kad moram da saznam sta se desava u Specijalnom, to narocito :cry:
Malo srece u nesreci, iz Haga gotovo da ne izvestavaju ovih dana, a ja se onda dovijam kao i cela nacija, kako znam i umem.
Jos nesto, uvek si mi bio sumnjiv, a sad sam se uverila da si bas to sto jesi :roll:

A, zapele vam nesto sljive u grlu, a?
Mozda se vi stidite svog porekla, ja ne, ja se ne stidim ni sljiva ni krushaka ni dunja ranki, a ni opanka!
Ja se ne stidim svoje zemlje niti svog naroda, najmanje seljaka (na njivama, medju sljivama)ja se stidim
"gospode" koja su iz tih opanaka ponikili, odrasli u sljivicima, pa naprasno zaboravili.

*BILJA*:
A, zapele vam nesto sljive u grlu, a?
Mozda se vi stidite svog porekla, ja ne, ja se ne stidim ni sljiva ni krushaka ni dunja ranki, a ni opanka!
Ja se ne stidim svoje zemlje niti svog naroda, najmanje seljaka (na njivama, medju sljivama)ja se stidim
"gospode" koja su iz tih opanaka ponikili, odrasli u sljivicima, pa naprasno zaboravili.
Preterala si ga sa patriotizmom!

Back