SRBIJA MEĐU DESET ZEMALJA KOJE NAJVIŠE MRZE AMERIKU

nesko101

Elita
Poruka
20.810
DESET ZEMALJA KOJE NAJVIŠE MRZE AMERIKU: Šta mislite, koje mesto zauzima Srbija na listi?
Iznenađenja na Bliskom istoku nije bilo, ali su im u poslednjih nekoliko godina druge zemlje "okrenule leđa".

news_109535.jpg

Američke agencije za istraživanje Meridian International Center i Gallup istraživale su u 130 zemalja kakvo je "raspoloženje" prema Americi.

[TABLE="class: afl, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Čak 80 odsto Pakistanaca je protiv Obamine politike, a stepen neodobravanja u drugim zenljama se kreće od 25 do 60 odsto.

Pogledajte koje su to zemlje koje najviše mrze Ameriku:

10. Srbija

Stepen "mržnje": 57%

U obrazloženju se navodi da Srbi "mrze" SAD, jer su upravo oni među prvima "prepoznali" Kosovo kao novu državu. Međutim, navode da se situacija značajno popravlja i da je sam premijer Dačić nedavno rekao da su Srbi godinama zavaravani da je Kosovo i dalje njihovo.

9. Grčka - 57%

8. Jemen - 59%

7. Irak - 60%

6. Iran - 61%

5. Egipat - 62%

4. Liban - 64%

3. Alžir - 67%

2. Palestina - 77%

1. Pakistan - 79%
http://www.smedia.rs/vesti/vest/109...slite-koje-mesto-zauzima-Srbija-na-listi.html

Значи да их Северна Кореја и Русија воле више :heart: :lol:

Ово је Права Шодер Листа :worth:

Xa, xa, pa zar su radili tamo takvu vrstu anketiranja. Evo, volela bih da znam kako su to izveli u S. Koreji.
Američke agencije za istraživanje Meridian International Center i Gallup istraživale su u 130 zemalja kakvo je "raspoloženje" prema Americi.

Xa, xa, pa zar su radili tamo takvu vrstu anketiranja. Evo, volela bih da znam kako su to izveli u S. Koreji.

Јел постоји иједно друго Царство које прети Царству Зла толико отворено :think: Само СКОЈреа има моћ а ту моћ покреће огромна мржња према свему што није Самсунг, ЛГ и Хјундаи :evil:

- - - - - - - - - -

i onako je britanska serija...mož da je roknu odmah

ХБО бритиш :worth:

Јел постоји иједно друго Царство које прети Царству Зла толико отворено :think: Само СКОЈреа има моћ а ту моћ покреће огромна мржња према свему што није Самсунг, ЛГ и Хјундаи :evil:

- - - - - - - - - -

ХБО бритиш :worth:

OK, ali mi nisi odgovorio kako su ih anketirali u S. Koreji pa tvrdiš da ih oni vole više od nas.

SAMO AKO PRVO NAREĐAJU GOLE AMERIKANKE ISPRED ISPITANIKA MOŽE.

Kad Srbin ne bi uprskao...

- - - - - - - - - -

Напредак постоји у америчком суочавању са грубом истином а то је да их нико живи не воли.

Nekada su bili obožavani, danas su omraženi.Kako i ne bi bili...

Zar nije logično da tamo anketa nije ni radjena pa ne znamo stepen ni ljubavi ni mržnje prema Americi koju ja btw gotivim, mada njenu administraciju i spoljnu politiku prezirem iz dna duše.

Па чак и да је тамо рађена, било би наштелована да уместо 97 посто мржње, буде 123 посто.

Мени је логично да СКОЈреа буде прва на листи, па не претиш атомским бомбама некоме са ким хоћеш да сарађујеш, већ кога хоћеш уранијумом да обађујеш.

Back