МАЧАК Buduća legenda Poruka 25.542 12.10.2009. u 22:39 - Србија лута између Тита и Краља #126 iwo jima: ...pa sto se ne vratis..u CRO..el ti neko brani.... Kliknite za proširenje... Један мој пријатељ се вратио Кад су га Хрвати пропустили кроз шаке постао је Еским. Није могао да живи без леда.
iwo jima: ...pa sto se ne vratis..u CRO..el ti neko brani.... Kliknite za proširenje... Један мој пријатељ се вратио Кад су га Хрвати пропустили кроз шаке постао је Еским. Није могао да живи без леда.
P Parra-Bellum Buduća legenda Poruka 40.087 12.10.2009. u 22:48 - Србија лута између Тита и Краља #127 Cartmanland: u zadnjih nekoliko sekundi klipa Kliknite za proširenje... Bio sam u pravu, rekao je "zato sto smo tako odgojeni."
Cartmanland: u zadnjih nekoliko sekundi klipa Kliknite za proširenje... Bio sam u pravu, rekao je "zato sto smo tako odgojeni."
Cartmanland Poznat Poruka 8.032 12.10.2009. u 22:53 - Србија лута између Тита и Краља #128 Cartmanland: ``mi smo tako odgajani``. Kliknite za proširenje... HECTORIUS: Bio sam u pravu, rekao je "zato sto smo tako odgojeni." Kliknite za proširenje... nije sija nego vrat Sustina je da su ``tako odgojeni``.
Cartmanland: ``mi smo tako odgajani``. Kliknite za proširenje... HECTORIUS: Bio sam u pravu, rekao je "zato sto smo tako odgojeni." Kliknite za proširenje... nije sija nego vrat Sustina je da su ``tako odgojeni``.
P Parra-Bellum Buduća legenda Poruka 40.087 12.10.2009. u 23:04 - Србија лута између Тита и Краља #129 Cartmanland: nije sija nego vrat Sustina je da su ``tako odgojeni``. Kliknite za proširenje... Nekako sam prevideo navodnike u tvom postu...
Cartmanland: nije sija nego vrat Sustina je da su ``tako odgojeni``. Kliknite za proširenje... Nekako sam prevideo navodnike u tvom postu...
Cartmanland Poznat Poruka 8.032 12.10.2009. u 23:10 - Србија лута између Тита и Краља #130 HECTORIUS: Nekako sam prevideo navodnike u tvom postu... Kliknite za proširenje... Sustina je da su tako odgojeni. samo ti uzivaj
HECTORIUS: Nekako sam prevideo navodnike u tvom postu... Kliknite za proširenje... Sustina je da su tako odgojeni. samo ti uzivaj
P Parra-Bellum Buduća legenda Poruka 40.087 12.10.2009. u 23:30 - Србија лута између Тита и Краља #131 Cartmanland: Sustina je da su tako odgojeni. samo ti uzivaj Kliknite za proširenje... Govorio je o sebi, ne o Hrvatima. Pogledaj emisiju gde je gost bio Igor Mandic i sta je rekao o Kerumu.
Cartmanland: Sustina je da su tako odgojeni. samo ti uzivaj Kliknite za proširenje... Govorio je o sebi, ne o Hrvatima. Pogledaj emisiju gde je gost bio Igor Mandic i sta je rekao o Kerumu.
chat-nik Ističe se Poruka 2.416 15.10.2009. u 11:15 - Србија лута између Тита и Краља #132 HECTORIUS: Govorio je o sebi, ne o Hrvatima. Pogledaj emisiju gde je gost bio Igor Mandic i sta je rekao o Kerumu. Kliknite za proširenje... ima nekih hrvata koji su "odgojeni" kao ti......
HECTORIUS: Govorio je o sebi, ne o Hrvatima. Pogledaj emisiju gde je gost bio Igor Mandic i sta je rekao o Kerumu. Kliknite za proširenje... ima nekih hrvata koji su "odgojeni" kao ti......
Reichsmarschal Ističe se Banovan Poruka 2.922 15.10.2009. u 11:17 - Србија лута између Тита и Краља #133 Србија тренутно не лута, јер је у гомнима до гуше, још мало и почиње гушење.....
P Parra-Bellum Buduća legenda Poruka 40.087 15.10.2009. u 17:34 - Србија лута између Тита и Краља #134 chat-nik: ima nekih hrvata koji su "odgojeni" kao ti...... Kliknite za proširenje... Smatras li da je lose sto su neki odgajani kao ja, tj. da ne mrze, da ne vredjaju druge samo zato jer su druge nacije? Sad vidis da sa Kerumom ti imas dosta zajednickog, a ja nista.
chat-nik: ima nekih hrvata koji su "odgojeni" kao ti...... Kliknite za proširenje... Smatras li da je lose sto su neki odgajani kao ja, tj. da ne mrze, da ne vredjaju druge samo zato jer su druge nacije? Sad vidis da sa Kerumom ti imas dosta zajednickog, a ja nista.