SRBIJA KAD UHAPSI MLADIĆA MORA I DA PRIZNA ŠIPTARSKO KOSOVO

Tadic je nizom gestova pokazao da je obicna zapadna spijuncina i da se kao njegov prijatelj Djindjic bori protiv srpskog Kosova . Spreman je za evre da proda i Srbiju i srpski narod . Ali nazalost mnogi Srbi ga pozitivno dozivljavaju i dokazuju da smo kroz vjekove uzivali u mazohizmu .

Ako si zaista iz Trebinja žao mi je da smo zemljaci.:dontunderstand:Ti uživaj sa svojim pametnim Vučurevićem.:idea:

nesko101:
A ti kad ne možeš ni da zamisliš da je Kosovo Srpsko onda mi nađi jedan opravdan razlog da bilo koji Srbin veran svojoj veri ne veruje da si ti poreklom islamista.

Nisam islamista, samo gledam onako kako jeste. To vise nikad nece biti Srbija. Sa tim treba da se pomirimo, i da se posvetimo ocuvanju Vojvodine, Sandzaka itd, da ne napravimo i tu slicna sranja kao sto smo na Kosovu napravili.

Nisam islamista, samo gledam onako kako jeste. To vise nikad nece biti Srbija. Sa tim treba da se pomirimo, i da se posvetimo ocuvanju Vojvodine, Sandzaka itd, da ne napravimo i tu slicna sranja kao sto smo na Kosovu napravili.

Jesi islamista :think:čim si predao kolevku pravoslavlja njima:rtfm:Jedan mi je veliki sveštenik jednom prilikom na Kosovu mudro rekao.....Ako lično mi Srbi kažemo i stalno pričamo da je Kosovo izgubljeno onda je i zaista zauvek izgubljeno.
Znači mi živi Srbi smo poslednja linija odbrane pradedovskog praga i predati ga u miru je ravan najvećoj izdaji i neminovno obezvređuje Srpsku istoriju tako da bilo ko može Brankovića stavljati na mesto junaka a Lazara na mesto izdajice.
To izvrtanje i obezvređivanje Srpske istorije Srbija ne sme dozvoliti.

smij se ti,i ja bi da sam na tvom mjestu.Prije godinu bili su mi ovde rodjaci koji zive preko bare.Zaredali po klubovima i splavovima od reda dok nismo jedno vece upali u siptarsko leglo,kafic u centru grada.(pre par dana vidim da je zatvoren,vjerovatno je samo lokacija promjenjena,likovi su isti)Jedan tvoj zemljak je izvadio pistolj jer su ovi moji pod gasom poceli da pjevaju srpsku pjesmu.Radila je i murija,i to kako-fino su nas zamolili da napustimo prostoriju i rekli da tu nema sta da trazimo.U centru Bgda,pazi kad ne mogu da vjerujem,ali tako je.Smij se i dalje-i ja bi....da sam na tvom mjestu

smij se ti,i ja bi da sam na tvom mjestu.Prije godinu bili su mi ovde rodjaci koji zive preko bare.Zaredali po klubovima i splavovima od reda dok nismo jedno vece upali u siptarsko leglo,kafic u centru grada.(pre par dana vidim da je zatvoren,vjerovatno je samo lokacija promjenjena,likovi su isti)Jedan tvoj zemljak je izvadio pistolj jer su ovi moji pod gasom poceli da pjevaju srpsku pjesmu.Radila je i murija,i to kako-fino su nas zamolili da napustimo prostoriju i rekli da tu nema sta da trazimo.U centru Bgda,pazi kad ne mogu da vjerujem,ali tako je.Smij se i dalje-i ja bi....da sam na tvom mjestu

Pa po ovome se vidi da Šiptar ma gde otišao isto se ponaša i misli kao i oružje koje o klinu visi.:evil:

Poslednja izmena:

Back