- Poruka
- 33.624
Sta je sipac?
upravo sam ispricao jedan nov vic sebi.... super je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je sipac?
upravo sam ispricao jedan nov vic sebi.... super je![]()
Dosta je bilo komedije za veceras, evo jedan
Koliki ste, dovoljna bi bila jedna "Marakana" da vas pregazi i nabije sve u Jadran![]()
Sta je sipac?
jok vidi mozda se smire ako im date babe...![]()
piletinu breeee
Ako mislis da je Kosovo srpsko, uzmi srpsku zastavu i idi prosetaj se malo po Pristini sa njom, po trgu Bila Klintona.
Tadic je nizom gestova pokazao da je obicna zapadna spijuncina i da se kao njegov prijatelj Djindjic bori protiv srpskog Kosova . Spreman je za evre da proda i Srbiju i srpski narod . Ali nazalost mnogi Srbi ga pozitivno dozivljavaju i dokazuju da smo kroz vjekove uzivali u mazohizmu .
nesko101:A ti kad ne možeš ni da zamisliš da je Kosovo Srpsko onda mi nađi jedan opravdan razlog da bilo koji Srbin veran svojoj veri ne veruje da si ti poreklom islamista.
Nisam islamista, samo gledam onako kako jeste. To vise nikad nece biti Srbija. Sa tim treba da se pomirimo, i da se posvetimo ocuvanju Vojvodine, Sandzaka itd, da ne napravimo i tu slicna sranja kao sto smo na Kosovu napravili.
znaci ako ti stalno pricas da nije izgubljeno onda ce biti tako kako ti pricas.... lepo...
a jel se to moze primeniti i na druge stvari a ne samo na teritorije??? npr. ako ja stalno pricam da sam milioner da li...
Ademe kad ti dodjem dole ...........nemoj da bude.............pa sta ti je olymiakos ja te ne znam kao takvog![]()
a sto si takavtkacio:
tkacio:
ja pokusavam da izvucem nesto pametno od neshka [a dobro za mene] a ti....![]()
Ti Šiptare si samoko korov koji neda korisnim biljkama da opstanu..
ma on je kikiriki semenke,podjebava ovde misli da mangup a svi znaju da je ona stoka neopevana zadrti siptar,glup itd itd
Ako mislis da je Kosovo srpsko, uzmi srpsku zastavu i idi prosetaj se malo po Pristini sa njom, po trgu Bila Klintona.
Ademe kad ti dodjem dole ...........nemoj da bude.............pa sta ti je olymiakos ja te ne znam kao takvog![]()
smij se ti,i ja bi da sam na tvom mjestu.Prije godinu bili su mi ovde rodjaci koji zive preko bare.Zaredali po klubovima i splavovima od reda dok nismo jedno vece upali u siptarsko leglo,kafic u centru grada.(pre par dana vidim da je zatvoren,vjerovatno je samo lokacija promjenjena,likovi su isti)Jedan tvoj zemljak je izvadio pistolj jer su ovi moji pod gasom poceli da pjevaju srpsku pjesmu.Radila je i murija,i to kako-fino su nas zamolili da napustimo prostoriju i rekli da tu nema sta da trazimo.U centru Bgda,pazi kad ne mogu da vjerujem,ali tako je.Smij se i dalje-i ja bi....da sam na tvom mjestu