Srbija je srce jedno

kao neko ko je na ovom podforumu redovan od njegovog osnivanja (ahm, ahm :lol: ) reci cu vam da Abdurahman dodje, postavi tri-cet'ri teme i ode...pa ga nema jedno vreme, i onda ponovo...

nemojte da mislite da je on otisao jer ste ga vi "provalili" ili ne znam sta...

covek tako operise...

Nexus 6:
kao neko ko je na ovom podforumu redovan od njegovog osnivanja (ahm, ahm :lol: ) reci cu vam da Abdurahman dodje, postavi tri-cet'ri teme i ode...pa ga nema jedno vreme, i onda ponovo...

nemojte da mislite da je on otisao jer ste ga vi "provalili" ili ne znam sta...

covek tako operise...
Pa ajde mi malo da operisemo na onom sajtu?Ja krecem upravo SADA :wink:.Tema:BESLAN :idea:

crni djordje:
Pa ajde mi malo da operisemo na onom sajtu?Ja krecem upravo SADA :wink:.Tema:BESLAN :idea:
Nece ti uspeti,cim lojana gamad primeti da nisi od obrezane sorte,izbrisace ti poruke i banovati te.
Ja sam se tamo ljudski uclanio pod nickom "DjeneralDraza",lepo postavio topic i kao naslov stavio "Zdravi zivo braco Srbi" i sta?
Tema nestala posle par sati a ja banovan.
Pa jel to u redu?
Imas tamo poruku upucenu meni"poruka za djenerala" u podforumu islam,pa procitaj al' prvo popij nesto za zeludac,meni je posle bilo muka.
I nemoj mnogo dugo da gledas u monitor da ti ne pozli od silnog zelenila! :twisted:
Pozdrav

Back