Srbija je nadmašila EU u slobodi medija

Dobro bukvalisto

Malopre kad si grlato pisao: "NIKO ne duguje emitovanje stranim propagandistima," nisi razmišljao šta to znači za Sputnjik u EU
Суштина мојих писанија је да је Русија у рату и да је уобичајено у таквим околностима да се цело друштво,укључујући и све медије, ангажује у ратним напорима.Самим тим, не може се дозволити деловање медија који поткопавају ратне напоре.

Чланице ЕУ нису у рату са Русијом, и немају оправданог разлога да забрањују руске медије.

Даклем, критеријум за слободу медија је "проруски" садржај.

Интересантно.

Мене, рецимо, лично заболе шта се у вези Русије дешава, али ме информације о ономе што се дешава у Србији итекако интересују.

На пример, зашто нема нигде 2 минута снимка са оне рампе код Бољевца.

Даклем, критеријум за слободу медија је "проруски" садржај.

Интересантно.

Мене, рецимо, лично заболе шта се у вези Русије дешава, али ме информације о ономе што се дешава у Србији итекако интересују.

На пример, зашто нема нигде 2 минута снимка са оне рампе код Бољевца.
ZAPADNA PROPAGANDA,TI SI STRANI PLAĆENIK,AGENT,USTAŠA,SOROŠEVAC,VOJVOĐANSSKI SEPERATIST.KO TE PLAĆA NDH1 I NOVA SS DIVIZION. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Predsednik je izneo zahtev da se javni servis unormali sto bi i u navodnim utopijskim demokratijama bilo nezamislivo - da recimo britanska, belgijska, holandska televizija otvoreno emituju proruske sadrzaje u udarnom terminu? Kao sto RTS emituje proukrajinske i antitrampovske.

Zato EU mora da nam cestita na ovom neverovatnom dostignucu i izvini se javno zbog dosadasnjeg blacenja (koje je, ocigledno, takodje proizvod njihove ustaljene neobjektivnosti) https://europeanwesternbalkans.rs/s...na-institucije-koje-sprovode-medijske-zakone/
Screenshot 2025-01-31 122235.png

Back