Srbija je bila usamljena 99-te zato prema nikome nije u obavezi da sluša

nesko101

Elita
Poruka
20.763
Autorska
Poslednji je trenutak da Srbija svoje interese stavi u prvi plan a to znači da se ne zaleće i priklanja bilo kome a da posle ima nepopravljive štete.
To da se mora izjasniti nije tačno.
Ovaj naslov može da upotrebi i sam predsednik Srbije.To rade sve zemlje koje nisu u nekom vojnom savezu članice.
Predsednik Srbije može svašta da uradi jer nije pouzdan i nema iskrenu patriotsku nit već kao bivši radikal pokazao nam je i da može uvek da bude na nekoj suprotnoj strani.
Ima li narod Srbije snage i mudrosti za ovo?

Bili smo i ostali sami jos od raspada Jugoslavije pa nadalje.Dosta je krvi ovde proliveno.Prestala KORONA poceo rat.Ma nista me nezanima.
DOBRO.jpg

Morate da se opredelite u jakom kontrastu između Rusije i Evrope

Mnogi od vas ne želite da kukuričete pre zore, pošto se vaš poglavica oglašava u 19 sati
Ti koji imaš Papu pričaš o nekakvoj poglavici?
PA SRAM TE BILO BREEE....
Kod pravoslavaca PATRIJARH je prvi među jednakima a kod vas je PAPA ustoličen kao Bog na zemlji.

Autorska
Poslednji je trenutak da Srbija svoje interese stavi u prvi plan
Има ли већег српског интереса од очувања Косова и Метохије као интегралног и неодвојивог дела Србије, позивањем на међународно право и непогредивост граница суверених држава (Србије у оквиру њених међународно признатих граница)?

Ti koji imaš Papu pričaš o nekakvoj poglavici?
PA SRAM TE BILO BREEE....
Kod pravoslavaca PATRIJARH je prvi među jednakima a kod vas je PAPA ustoličen kao Bog na zemlji.
Ne nego mislim Aleksandar Vučič, portparol srpske radikalne stranke večeras se obraća naciji povodom fašističke agresije tvoje zemlje na Ukrajinu

Moraće da zauzme stranu naime

Има ли већег српског интереса од очувања Косова и Метохије као интегралног и неодвојивог дела Србије, позивањем на међународно право и непогредивост граница суверених држава (Србије у оквиру њених међународно признатих граница)?
SLUČAJ UKRAJINE UOPŠTE NIJE KLJUČAN ZA SUDBINU KOSOVA I METOHIJE.
PUTIN JE POKAZAO DA U SVETU ODAVNO VLADA ZAKON SILE I TAKO TREBAMO I MI DA PRIMIMO K ZNANJU.
KO TI SADA PRIČA O MEĐUNARODNOM PRAVU JER ONAJ KOJI GA JE PRVI PREKRŠIO?

SLUČAJ UKRAJINE UOPŠTE NIJE KLJUČAN ZA SUDBINU KOSOVA I METOHIJE.
PUTIN JE POKAZAO DA U SVETU ODAVNO VLADA ZAKON SILE I TAKO TREBAMO I MI DA PRIMIMO K ZNANJU.
KO TI SADA PRIČA O MEĐUNARODNOM PRAVU JER ONAJ KOJI GA JE PRVI PREKRŠIO?

Закон Силе?

Увек сам присталица Силе Права, уместо Права Силе. Не желим да признам Силу коју је спровео НАТО 99 године, а ви издајници српског рода се позивајте на Силу, па ће то да нам угаси државу.

Ruzno je kad nama Amer krade deo teritorije, ali kad Rus okupira suverenu zemlju to je super. Podsvesno lecenje frustracija preko Ukrajinaca koji su zapravo preslikani slucaj nas iz 99.

Можда је Путин, за разлику од НАТО патка 1999. године, добио одобрење Савета безбедности за интервенцију?

Закон Силе?

Увек сам присталица Силе Права, уместо Права Силе. Не желим да признам Силу коју је спровео НАТО 99 године, а ви издајници српског рода се позивајте на Силу, па ће то да нам угаси државу.

Можда је Путин, за разлику од НАТО патка 1999. године, добио одобрење Савета безбедности за интервенцију?
ZAPAD NEMA MORALNO PRAVO DA VIŠE TRAŽI BILO KOME DA POŠTUJE MEĐUNARODNO PRAVO I TO TREBA DA IM KAŽE SAMA SRBIJA PA ŠTA BUDE.

Закон Силе?

Od Saveta bezbednosti Laza Lazarevic istureno odelenje Karan, Spasic i Bokan.

Ne nego mislim Aleksandar Vučič, portparol srpske radikalne stranke večeras se obraća naciji povodom fašističke agresije tvoje zemlje na Ukrajinu

Moraće da zauzme stranu naime
Vučić zna da ako glasa za sankcije Rusiji gubi izbore i za predsednika biće Boško Obradović koji bi odmah povukao te sankcije.
A vi hrvati da pričate o nekim fašistima je stvarno previše.

Vučić zna da ako glasa za sankcije Rusiji gubi izbore i za predsednika biće Boško Obradović koji bi odmah povukao te sankcije.
A vi hrvati da pričate o nekim fašistima je stvarno previše.

Онај Бошко Обрадовић, што је тренутно на 1,6 % бирачког тела?

Вауу...какав би то астрономски преокрет био!

Наттогузија се сетила да постоји међународно право? Не постоји паралела између Нато бомбардовања Србије и рата у Украјини. Руси су очито урадили оно што су морали. Жао ми је што се дешава сукоб браће...Украјинци су искоришћени па напуштени од стране запада кад су осетили да је тврдо и мислим да ће Нато овим деловањем изгубити прилично кредибилитета а Русија и њен утицај у свету ће ојачати што ће бити добро и за украјински народ...

Наттогузија се сетила да постоји међународно право? Не постоји паралела између Нато бомбардовања Србије и рата у Украјини. Руси су очито урадили оно што су морали. Жао ми је што се дешава сукоб браће...Украјинци су искоришћени па напуштени од стране запада кад су осетили да је тврдо и мислим да ће Нато ће овим деловањем изгубити прилично кредибилитета а Русија и њен утицај у свету ће ојачати што ће бити добро и за украјински народ...
APSOLUTNO RUSIJA POSLE POBEDE STVARA BLOK JAČI OD NATO-a.Samo se plašim da će i tu Srbija izvisiti zbog loše politike.

APSOLUTNO RUSIJA POSLE POBEDE STVARA BLOK JAČI OD NATO-a.Samo se plašim da će i tu Srbija izvisiti zbog loše politike.
Ја се само плашим да лудак не уведе санкције Русији. То би био најгори политички потез Срба свих времена...

Ruzno je kad nama Amer krade deo teritorije, ali kad Rus okupira suverenu zemlju to je super. Podsvesno lecenje frustracija preko Ukrajinaca koji su zapravo preslikani slucaj nas iz 99.
Zapravo ružno je i jedno i drugo.
I Za to je direktno ogovaran NATO svojom politikom kršenja medjunarodnog prava koja nas je i dovela dovde.

Back