Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

Odlično.Sad će Srbijanci bježat iz Srbije u Republiku Srpsku.
Sjećam se u srednjoj me jedan Srbijanac iz razreda podjebavao da sam Hrvat i ustaša, zato što sam pazi Boga ti rođen u Kninu koji je tada ima preko 80% Srba. Ja mu kažem 'ma vi Srbijanci ste ganci', misleći na etničku i kultološku kontaminiranost Srbije sa pripadnicima jednog nomadskog naroda porijeklom iz Indije (nažalost je tako). Izgleda da su na pragu neki drugi ganci još crnjih i grđi od onih na koje sam ja tada mislio.

Paranoja. Isto kao priča iz 2015. da će u Srbiju da vrate milion migranata koji su došli do EU. Nemamo svi pamćenje ribice i vidimo koliko su Srbi funkcionalno pismeni da ne razumeju ni tekst da pročitaju kako treba.
Ono su bili ilegalci kojima nije bio cilj Srbija nego Njemačka, kroz Srbiju su samo prolazili. Danas u Srbiji ima na desetine hiljada 'legalnih' migranata i taj broj će samo rasti u narednim godinama. Ako ostane žvalonja oni na duži rok preuzimaju biološki Srbiju zajedno sa Romima koji se kote kao zečevi a država sponzoriše njihov natalitet.

Tako su Francuzi 1960-ih govorili da će se radnici iz Alžira, Senegala itd. vratiti u svoje zemlje kad zarade nešto. Ali prc, oni ostadoše trajno i unuci im se rađaju u Francuskoj. Ti došljaci su napravili ruglo od Francuske i biološki gutaju jednu staru, kulturnu i istorijski bitnu evropsku naciju.
Paranoja. Isto kao priča iz 2015. da će u Srbiju da vrate milion migranata koji su došli do EU. Nemamo svi pamćenje ribice i vidimo koliko su Srbi funkcionalno pismeni da ne razumeju ni tekst da pro
Ono su bili ilegalci kojima nije bio cilj Srbija nego Njemačka, kroz Srbiju su samo prolazili. Danas u Srbiji ima na desetine hiljada 'legalnih' migranata i taj broj će samo rasti u narednim godinama. Ako ostane žvalonja oni na duži rok preuzimaju biološki Srbiju zajedno sa Romima koji se kote kao zečevi a država sponzoriše njihov natalitet.
Opet paranoja. Tih 100k kojih ima ukupno i biće i ubuduće otprilike taj broj nisu pretnja. Kao ni Romi.

Po pitanju ciganije su isti i pozicija i opozicija. Horor!!!!

Paranoja. Isto kao priča iz 2015. da će u Srbiju da vrate milion migranata koji su došli do EU. Nemamo svi pamćenje ribice i vidimo koliko su Srbi funkcionalno pismeni da ne razumeju ni tekst da pro

Opet paranoja. Tih 100k kojih ima ukupno i biće i ubuduće otprilike taj broj nisu pretnja. Kao ni Romi.
Cigana u Srbiji već ima toliko da se Srbija uz Bugarsku i Mađarsku može nazvati evropskim Ciganistanom. Kad Hrvati pa i Bošnjaci prozivaju Srbiju za ciganluk, tu itekako ima istine pred kojom mi zatvaramo oči.

@GrdobanS

Legalni migranti u zapadnu Evropu uglavnom dolaze iz bivših kolonija zapadnoevropskih zemalja po specijalnim istorijskim, kulturološkim i političkim vezama koje njihove zemlje imaju sa svojom bivšim kolonijalnim gospodarima (Alžir/Senegal-Francuska, Indija/Pakistan-Britanija, Kongo-Belgija, Indonezija/Surinam-Holandija, Brazil-Portugal, ostatak Latinske Amerike-Španija itd).
Ne valja im pos'o.

Malo se ofucala u novcaniku možda posluži
:malav:
IMG_20250719_122845.jpg

Ovako, recimo da od tih 100k njih pola zloupotrebi vizu i ode u EU ilegalno. Oni koji ostanu naravno da će pokušati dovesti porodice.

Ona druga polovina koja je prebegla može biti vraćena u zemlju koja joj je izdala boravak.

Deportacija je nešto što ogromno crpi državu. Organizovanje tih letova je skupo. EU im još poklanja 1000+€ po Osobi.

Neverovatne stvari.

Nije...ovaj je od Jagodinu. Tamo bio onaj Palma a onda i ovi..s-palmu 😀...ovaj Uglješa, lep ki slika. To samo mož' majka Jevrosima da rađa...Kraljević Marko.
Ne mogu nigdje iskopat snimak iz Gline 1994 gdje nigerijski pripadnici UN i glinske brigade SVK peku prase u nekoj garaži.
Stavili Nigerijcu šajkaču na glavu,a on pjeva onu pjesmu od Džeja ugasila si me kao zadnju cigaretu.:hahaha:

Ne mogu nigdje iskopat snimak iz Gline 1994 gdje nigerijski pripadnici UN i glinske brigade SVK peku prase u nekoj garaži.
Stavili Nigerijcu šajkaču na glavu,a on pjeva onu pjesmu od Džeja ugasila si me kao zadnju cigaretu.:hahaha:
U toku rata 1991-1995. među unproforcima u Kninu je bilo nešto crnaca iz Afrike. Neko je rekao je čuo 2 crnca unproforca da pričaju i kaže jedan od njih drugom za nas domaće/lokalce 'nisu loši ljudi, ali su mnogo ružni.' :D Crncima su bjelci ružni, kao i oni nama.

U toku rata 1991-1995. među unproforcima u Kninu je bilo nešto crnaca iz Afrike. Neko je rekao je čuo 2 crnca unproforca da pričaju i kaže jedan od njih drugom za nas domaće/lokalce 'nisu loši ljudi, ali su mnogo ružni.' :D Crncima su bjelci ružni, kao i oni nama.
Ima snimak majora SVK sa crncima pripadnicima UN u Dalmaciji.Kaže njima major evrything is ok,dobra naša Krajina,ima koza i ovaca i nema ustaša.
Ovi crnci ponavljaju nema ništa,nema ustaša. :rotf:

Na kraju će Srbija postati kombinacija svega najgoreg - em mulj-tikulturalizam em beda.
I tom pravcu se razvijaju stvari nažalost. Neki poput @Truman zatvaraju oči pred tim. Mada je pitanje zatvara li on oči, ili je svjestan svega ali smatra da nema ništa loše da Srbija postane multi kulti i što više obojena pošto je lik simpatizer woke ideologije.

Zrno evo pronašo sam snimak od majora Bauka kad priča s crncima iz UN. :rotf:

Back