mr Kiza
Ističe se
- Poruka
- 2.121
Tako je, ja sam glup jer u ludoj zemlji govorim istinu.Za tebe se sa stoprocentnom sigurnošću može reći da nisi mnogo pametan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, ja sam glup jer u ludoj zemlji govorim istinu.Za tebe se sa stoprocentnom sigurnošću može reći da nisi mnogo pametan![]()
Govoriti ili pisati na internet forumu nešto što je opštepoznato kao na primer da je avijacija NATO jača od srpske avijacije nema mnogo smisla.Možda bi imalo smisla na forumu za decu.Tako je, ja sam glup jer u ludoj zemlji govorim istinu.
To je bilo dok ste vi branili Srbiju, iskusno vojnički....onda je prava vojska stala na granicu i djoka....NATO podvio rep i traži pomoć UN...Mirko i Slavko nisu mačiji kašalj ko vi...Pa granica je tamo gde moraš da pokažeš pasoš ili ličnu kartu, gde je granični prelaz i carina, odakle ne važe srpska dokumenta, gde nema srpske vojske i policije, dakle granica je na granici sa Kosovom.
Koji to nato? Albanski ili mudžahedinski, pošto američki Nato više ne podržava manijake...Govoriti ili pisati na internet forumu nešto što je opštepoznato kao na primer da je avijacija NATO jača od srpske avijacije nema mnogo smisla.Možda bi imalo smisla na forumu za decu.
Aha, a sada nije? Dakle nema Bondstila i Kosovo je i dalje deo Srbije, nema granice, carine i kosovske policije na granici, kosovskog posebnog pozivnog broja, Gazivode su i dalje naše...To je bilo dok ste vi branili Srbiju, iskusno vojnički....onda je prava vojska stala na granicu i djoka....NATO podvio rep i traži pomoć UN...Mirko i Slavko nisu mačiji kašalj ko vi...
Trampe, Srбиne!Koji to nato? Albanski ili mudžahedinski, pošto američki Nato više ne podržava manijake...
Kad su bile te kosmičke kosmetske bitke, na kojim si ti pečurkama i drogama...To je bilo dok ste vi branili Srbiju, iskusno vojnički....onda je prava vojska stala na granicu i djoka....NATO podvio rep i traži pomoć UN...Mirko i Slavko nisu mačiji kašalj ko vi...
Jel to sa nato-francuskim Rafalima ili bez?https://nova.rs/vesti/svet/najmocnije-vojske-sveta-srbija-prva-u-regionu/
Inspirisan jednom drugom temom ovde, pogledao sam rangiranje vazdušnih snaga u svetu i iznenadio se da smo mi najjači u kraju.
WDMMA pravi godišnji izveštaj o vojnoj snazi u svetu koji obuhvata 103 zemlje. Koriste formulu koja kombinuje razne faktore a ne samo broj naoružanja.
Njihova globalna rang lista vazdušnih sila (2025) nas postavlja na solidno 49. mesto, ispred svih drugih u regionu, a i malo šire.
Pogledajte prilog 1711981
Najbliži nama, 18 mesta ispod, su Rumuni
Pogledajte prilog 1711982
eto sam si odgovorio kada su bile te bitke....ovim dodatkom si rekao da je dvoličnost mera tvog znanja o bilo čemu....Kad su bile te kosmičke kosmetske bitke, na kojim si ti pečurkama i drogama...
eto sam si odgovorio kada su bile te bitke....ovim dodatkom si rekao da je dvoličnost mera tvog znanja o bilo čemu....