King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Jeste ali pokusavam da cifru nastelujem da drugacije zvuci. Onako, na nasu korist.Iron Lord:Ponovo "zaokruživanje" cifri, onako, u paketu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ali pokusavam da cifru nastelujem da drugacije zvuci. Onako, na nasu korist.Iron Lord:Ponovo "zaokruživanje" cifri, onako, u paketu...
uus srebro:Evo pronadjoh famoznu platformu i bacih prvi pogled i već sam spazio nešto veoma zanimljivo...
"uključujući i donošenje pokrajinskih zakona, treba predvideti da se odluka ne može valjano doneti ako za nju ne glasa i većina poslanika srpske nacionalnosti."
Tj. srpska manjina u parlamentu imala bi pravo veta na svaku odluku kosovske skupštine i baš ništa što nije 100% po meri Beograda ne bi moglo biti usvojeno ni realizovano. Nije teško zamisliti kako bi srpski poslanici odmah postali instrument kojim bi Beograd potpuno kontrolisao skupštinu i radio šta mu je volja i kako bi ta skupština (ne)funkcionisala.Čista farsa,kao u vreme Miloševića..
uus srebro:Primetio sam da srpska strana u razgovorima uvek traži Kosovo,a nikad Albance,iako oni definitivno idu u paketu..Naravno da je to refleksija stvarnih želja Beograda-da Albanci opet budu poniženi gradjani drugog reda,ali zanima me kako u tehničkom smislu Srbija zamišlja da bi izašla na kraj sa 2 miliona albanske populacije?
Za početak...da li će Albanci biti najjača parlametarna stranka,koliko će imati ministarskih mesta,potpredsednika i svih ostalih predstavnika u organima vlasti?
A šta će biti za nekoliko decenija, kada Albanaca bude više od Srba?
skarfejs:To sigurno nece biti skoro, ali, moze biti amanet za buduce generacije.....
Iako mislim , da kad dodje dan da tomoze da se realizuje, nikoga u sustini , takva avntura i prica nece mnogo interesovati................ko zna na sta ce svet liciti , i kako ce ljudi ziveti za 100 godina?
UofC:Cini mi se da nacija pocinje da slabi u svjetu, nesto kao i Monarhija nakon "Apsolutistickih Monarha" u Evropi. Za 100 godina mozda budemo podjeljeni po nekim drugim linijama a mozda se nacija i odrzi. Ko ce ga znati?

Krckic:Nije sve baš tako kako kaže šiptarska propaganda. Na Kosovu od 2000. godine natalitet značajno opada. A Albanaca nema 2 miliona. Ima ih oko 1.2 miliona.
Kosovo i Metohija
2004 - 29.871
2003 - 31.994
2002 - 36.136
2000 - 39.000
1997 - 42.920
1991 - 52.263
1990 - 55.175
Srbija(bez Kosova)
2004 - 86.900
1990 - 90.467
untouchable:Па зашто једном таквом друштву препустити територију која по сваком могућем принципу припада Србији, и која наравно има и огромну економску вредност, поред духовних, историјских и свих других??
Потребно је увести рестриктивне законе о држављанству којим би се дефинисали обавезни предуслови за добијање српског држављанства - нпр. познавање спрског језика, српске историје, анкета на коју је потребно дати тачне одговоре (нпр. "Да ли је над Србима од стране Шиптара 1999. године почињено етничко чишћење?) итд итд... Иначе такви прописи постоје и у неким земљама европске уније...
И решен је проблем Шиптара, на цивилизован, европски и легалан начин.
DraGo70:А то се добија помало кооперацијом, помало протурањем доказа да су шиптари углавном продавци белог робља, дроге и оружја. И када их свет једном омрзне и схвати ко су и шта су и како су се борили за независно Косово ...
(sorry, ali lupetas)pilgrim_kg:a svet ceka samo Srbina da mu pokaze sta radi jedan Albanac...(sorry, ali lupetas)
Pa zbog te glupe generalizacije koja je usvojena kao sistem vrednosti, mozes postati deo genocidnog naroda....

pilgrim_kg:a svet ceka samo Srbina da mu pokaze sta radi jedan Albanac...(sorry, ali lupetas)
Pa zbog te glupe generalizacije koja je usvojena kao sistem vrednosti, mozes postati deo genocidnog naroda....
Pa i Albanci i Srbi ce pre ili kasnije biti u EU. A kao sto znas u okviru EU nema granica.