Beli Gibson Elita Poruka 22.680 18.11.2022. u 00:51 - Srbija HITNO mora da trazi od UN rezoluciju o odsteti za agresiju - bombardovanju 99te #76 Kerkyra: Pa vojno naravno, to je najvaznije u tim situacijama. Kliknite za proširenje... Onda priželjkujemo 3. sv. rat, valjda.
Kerkyra: Pa vojno naravno, to je najvaznije u tim situacijama. Kliknite za proširenje... Onda priželjkujemo 3. sv. rat, valjda.
Kerkyra Legenda Poruka 62.144 18.11.2022. u 00:52 - Srbija HITNO mora da trazi od UN rezoluciju o odsteti za agresiju - bombardovanju 99te #77 Maks od crnog luka: Onda priželjkujemo 3. sv. rat, valjda. Kliknite za proširenje... Ja ne. Kad i ako se desi, desi se, bolje je ziveti u miru i ne doprinositi ratu. Ali to ne znaci gubiti dostojanstvo i istrajnost.
Maks od crnog luka: Onda priželjkujemo 3. sv. rat, valjda. Kliknite za proširenje... Ja ne. Kad i ako se desi, desi se, bolje je ziveti u miru i ne doprinositi ratu. Ali to ne znaci gubiti dostojanstvo i istrajnost.
Beli Gibson Elita Poruka 22.680 18.11.2022. u 00:53 - Srbija HITNO mora da trazi od UN rezoluciju o odsteti za agresiju - bombardovanju 99te #78 Kerkyra: Ja ne. Kad i ako se desi, desi se, bolje je ziveti u miru i ne doprinostiti ratu. Kliknite za proširenje... Pa onda nam je najbolje da se odreknemo Kosova
Kerkyra: Ja ne. Kad i ako se desi, desi se, bolje je ziveti u miru i ne doprinostiti ratu. Kliknite za proširenje... Pa onda nam je najbolje da se odreknemo Kosova
Kerkyra Legenda Poruka 62.144 18.11.2022. u 00:54 - Srbija HITNO mora da trazi od UN rezoluciju o odsteti za agresiju - bombardovanju 99te #79 Maks od crnog luka: Pa onda nam je najbolje da se odreknemo Kosova Kliknite za proširenje... Pa ne, bas zato sam dopunila prethodni post, pogledaj.
Maks od crnog luka: Pa onda nam je najbolje da se odreknemo Kosova Kliknite za proširenje... Pa ne, bas zato sam dopunila prethodni post, pogledaj.
4thman Veoma poznat Poruka 13.277 18.11.2022. u 00:54 - Srbija HITNO mora da trazi od UN rezoluciju o odsteti za agresiju - bombardovanju 99te #80 Isti će biti skor... Ali bi trebalo...