Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
koliko se identifikujete sa ljudima u svojoj okolini pa i sa ljudima koje čitate na forumu?
imate li nekad osećaj da živimo potpuno drugačije živote u smislu matrijalnog, kriterijuma za razne stvari, načina života, načina razmišljanja...
osećaćate li se kao prosečan gradjanin ili superiorno/inferiorno...
koliko se identifikujete sa ljudima u svojoj okolini pa i sa ljudima koje čitate na forumu?
imate li nekad osećaj da živimo potpuno drugačije živote u smislu matrijalnog, kriterijuma za razne stvari, načina života, načina razmišljanja...
Ja bas nekako mislim da se vecina ljudi uklapa u normalne ljude...prosek zvuci ruzno ali zapravo nije ruzan, super je biti socijalno sklopljen kako valja...
U suprotnom jedino vredi da si neki vrhunski umetnik, naucnik, stvaralac pa da svoj zivot iskoristis za posthumnu slavu...ali tuzno je to jer moras da zivis iz dana u dan izopsteno...meni bi iskreno smetalo...
Ma koliko delovali raznoliko, mislim da smo svi isti, samo ako se u posmatranju dovoljno priblizimo istinskoj sustini, pravim razlozima...
Vecita igra sustine i privida... ...
Rekli su mi pametniji i stariji ljudi da me ovde nece skapirati i bili su donekle u pravu. Ne kapiraju me ne kapiram ni ja njih, ali eto imam ljude koji me trpe, a i nadje se s vremena na vreme neko me koliko-toliko skapira, tako da i nije toliko lose.