Srbija broj 1, 2, 5, 55...

koliko se identifikujete sa ljudima u svojoj okolini pa i sa ljudima koje čitate na forumu?
imate li nekad osećaj da živimo potpuno drugačije živote u smislu matrijalnog, kriterijuma za razne stvari, načina života, načina razmišljanja...
osećaćate li se kao prosečan gradjanin ili superiorno/inferiorno...
ko je bre lud i glup s ovim zemljanima da se stapa

koliko se identifikujete sa ljudima u svojoj okolini pa i sa ljudima koje čitate na forumu?

Ni malo.

tumblr_m6s6atfHZJ1qmhggvo1_500.gif

Poslednja izmena:
imate li nekad osećaj da živimo potpuno drugačije živote u smislu matrijalnog, kriterijuma za razne stvari, načina života, načina razmišljanja...

Celu noc smo bancili,osecam se na komine:sad2:

Osecam se kao budala.

- - - - - - - - - -

Celu noc smo bancili,osecam se na komine:sad2:

:pivce:

eto ni ja se ne uklapam, ako bas hocete da znate! i nekako se svi uklapamo po tome sto se ne uklapamo....hm..koja kontradiktornost...

:think:

Ja bas nekako mislim da se vecina ljudi uklapa u normalne ljude...prosek zvuci ruzno ali zapravo nije ruzan, super je biti socijalno sklopljen kako valja...

U suprotnom jedino vredi da si neki vrhunski umetnik, naucnik, stvaralac pa da svoj zivot iskoristis za posthumnu slavu...ali tuzno je to jer moras da zivis iz dana u dan izopsteno...meni bi iskreno smetalo...

Rekli su mi pametniji i stariji ljudi da me ovde nece skapirati i bili su donekle u pravu. Ne kapiraju me ne kapiram ni ja njih, ali eto imam ljude koji me trpe, a i nadje se s vremena na vreme neko me koliko-toliko skapira, tako da i nije toliko lose.

Back