Кртица
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
pa kad ne volis drzavu u kojoj zivis i pljujes konstantno po njoj... normalan covek to nikad ne bi radio.
Вала јасно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad ne volis drzavu u kojoj zivis i pljujes konstantno po njoj... normalan covek to nikad ne bi radio.
To vi iz Beograda hoćete da vam dajemo plate od 100.000 din da bi prosek bio 35.000 i da vam gradimo grad.
I samo po malo da nam kljuckate u glavu da smo seljaci,nepismeni i slične bljuvotine?
Meni recimo treba više Kosovo i Metohija od Beograda.
Pravi naziv ove teme trebao je glasiti :
Srbija bez Beograda je spas
Ne lupetaj.To sto vi iz unutrasnjosti imate kompleks Beograda je vas problem koji ste sami stvorili.
Toma je dobar čovjek, ali zbog takvih kao ti koji se kad-tad otkriju radikali nikad neće pobijediti u srbiji
PS čuješ li ti sebe?????????????????????![]()
A gde ti to vide da sam iz SRS ?
po načinu razgovora,mnogo teških riječi napišeš bez razmišljanja o posledicama i bitno ti je da druge etiketiraš ,a ti si sad kao najveći Srbin od svih nas(najvisočiji možda)
Svako ko kaze da Kosovo treba da bude nezavisno je budala i izdajnik Srbije!Niko plemenit,a ni rodoljub nebi napravio ovakvu temu......Napustiti nesto sto je uvek bilo u Srbiji,gde su nase crkve,gde leze 22 milijarde?Nema shanse......ako je neko za,neka ide bestraga,ja sam PROTIV!
...Ne kapirate da je narodu dosta svega, zato sam i rekao , sta obican covek ima od Kosova .
Ima i onih koji nikad nisu videli Kosovo niti znaju gde se nalazi![]()
Voljeli mi Kosovo ili ne ,šta možemo da promijenimo (i na koji način) da Srbi tamo mogu normalno da se kreću ,a da ne pričam o tome da se izbjegli ponovo vrate na svoja ognjišta. Osim rata koja je opcija???
Šta znači mikula ovo podvučeno?
Pa prvo da vas šiptaro-krvate proteramo sa foruma.
Mislim MI SRBI (ako si uopšte Srbin)
O tome i pricam . Da odu i vide ne verujem da bi se zalagali toliko . Al ko o cemu , baba o ustipcima ...
Ajde malo da obrnemo teze.Sta ce siptarima drzava!?Imaju najsiru mogucu autonomiju,t.j.sve institucije na Kosovu i Metohiji su u siptarskim rukama,imaju rezervnu drzavu Aljbaniju,pa sta hoce jos!?Vidis dok su u sastavu Srbije ne mogu da formiraju svoju vojsku,t.j ne mogu legalno da se naoruzavaju(tu ne mislim na lako pesadisko naouruzanje),pa za jedno 5-10 god. neka od muslimanskih drzava sasvim legalno(kao neovisnoj drzavi) isporuci npr. tenkove,rakete(dometa 300km),topove tim istim siptarima,kao znak podrske i prijateljstva,a na vlast dodje jedan od onih neobrazovanih siptara sto su palili crkve,pa pocne da k*nja kako su prava siptara na jugu srbije ugrozena jer ne mogu da se skoluju na siptarskom itd itd!Sta ce tvoja deca i unuci da urade!?
Ali ko sisa pretke i naslednike,vazno da je tebi udobno!
zar albanija nema vojsku?Ajde malo da obrnemo teze.Sta ce siptarima drzava!?Imaju najsiru mogucu autonomiju,t.j.sve institucije na Kosovu i Metohiji su u siptarskim rukama,imaju rezervnu drzavu Aljbaniju,pa sta hoce jos!?Vidis dok su u sastavu Srbije ne mogu da formiraju svoju vojsku,t.j ne mogu legalno da se naoruzavaju(tu ne mislim na lako pesadisko naouruzanje),pa za jedno 5-10 god. neka od muslimanskih drzava sasvim legalno(kao neovisnoj drzavi) isporuci npr. tenkove,rakete(dometa 300km),topove tim istim siptarima,kao znak podrske i prijateljstva,a na vlast dodje jedan od onih neobrazovanih siptara sto su palili crkve,pa pocne da k*nja kako su prava siptara na jugu srbije ugrozena jer ne mogu da se skoluju na siptarskom itd itd!Sta ce tvoja deca i unuci da urade!?
Ali ko sisa pretke i naslednike,vazno da je tebi udobno!
Ne znam da li tebi treba Kosovo, ili ne, samo da napomenem, ni Severna Irska ni baskija nisu bogate rudom, a još manje imaju veze sa kolektivnom svešću Engleza tj Španaca, pa im ovi ne dozvoljavaju da odu, iako im je to bio teret jer su mnogi građani tih matičnih zemalja ubijeni od strane IRA tj ETA. Prema tome Srbija je sasvim normalna zemlja, kao i pomenute zemlje i ne odriče se svoje teritorije, a da su problemi nerešivi, nisi u pravu, jer je tako isto izgledalo i u Bujanovcu i Preševu, pa su Albanci kada su videli da su ostali bez podrške spustili loptu.A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???
Ima mnogih koji nisu bili u Subotici, treba li zbog toga da je poklonimo Mađarima 8-)Ima i onih koji nikad nisu videli Kosovo niti znaju gde se nalazi![]()