Srbi žive dobro

Ja se vise smorio da kupujem stvari u prodavnici, umesto ko covek da probam pantalone na ulici ispred Merkatora, nakon sto zamenim marke kod dilera koji vice "Dv'ze, dv'ze, dv'ze".
I ove pumpe mi idu na onu stvar, umesto da sipamo benzin na cosku, kod Mite Tocilice, kao sav normalan svet, ko je jos budala da mu tamo iz nekog creva sipaju gorivu u rezervoar.

Ah da, nedostaju mi i Simod - najbolje plasticne patike na svetu.
eo jos jednog:D rili smesni skup:D

Pa kolko vas ima u domacinstvu pa da ne mozete da skrpite 50 000?
Siguran sam da vas ima dovoljno da to mozete da uradite.
Eto, tvoje zelje su ostvarene.

Epa, vidis, ne mozemo...Sve i da mozemo, gde je garderoba, gde je popravka ili zamena kucnih aparata kad se pokvare, gde je struja...ma da ne pricam!

cao smesni skupe:D eksept pikolo:D odo pavam......smorili s devedesetim u dvaes prvom veku:D:bye:

Laku noc!

Poslednja izmena:
Epa, vidis, ne mozemo...Sve i da mozemo, gde je garderoba, gde je popravka ili zamena kucnih aparata kad se pokvare, gde je struja...ma da ne pricam!

A kad smo imali dovoljno za sve to? Nikad u istoriji nam nije bilo idealno

Mozda je vreme da pocnete da se mesate u svoj posao?
Ili da te aparate kupujete i popravljate u pravim servisima, a ne kod Stojketa Struje?

A kad smo imali dovoljno za sve to? Nikad u istoriji nam nije bilo idealno

E, komentari i saveti su vam zaista spasonosni i dubokoumni...!:cool:

E, komentari i saveti su vam zaista spasonosni i dubokoumni...!:cool:

Lepo kaze narodna izreka - Ko radi ne boji se gladi.
Ja razumem tvoju frustraciju sto sedis i nista ne radis, pa nemas sojke za nove aljine....al tako ti je to.....

A ono sto se tice razlike u kupovini jeftine i skupe robe stoji i te kako.
Ajd, objasni mi , zasto je jeftinije bolje?

Vlast u Srbiji tvrdi da Srbi odavno nisu ovako dobro ziveli,mozda nikad bolje.:Djedino ako ne misle na sebe:D a pisalo u novinama da je cetvoroclanoj porodici u srbiji samo za hranu,mesecno potrebno 70.000 dinara.:confused:
ispod naslova"dve plate za hranu"pisalo da sa prosecnom zaradom od cetrest iljada dinara i posle niza poskupljenja,beogradjani jedva sastavljaju prvi sa tridesetim....itd.

el se to stvarno nekad dobro jelo:D ili se danas dobro jede:D p.s. nemam link,a zaboravila koje novine:D.procitala na kiosku u prolazu:D

evo ja skenirao

hrana.jpg

Pa ako radis imas barem 30 000 platu ...za te pare mozes da priustis mnogo vise nego za prosecnu platu pre 10 godina.....i sta ti nije jasno, pomak je napravljen
Ne kazem da je danas dobro...ali je bolje 100 puta nego pre....sda ako ti nedostaje sloba:mrgreen:to je druga prica

Aj sad ti to preracunaj u broj hlebova koje si mogao da kupis za platu, pa da vidimo kad je bilo bolje!!!

kako ljudi brzo zaboravise slobino vreme i plate od 50 maraka

to je bilo pre 10 godina. 10 godina.

nemacka se digla iz pepela posle drugog svetskog rata za manje od 5

a ti jos drvis o slobi

e pa za vreme slobe plate nisu bile 50 maraka nego 500 maraka mom ocu a danas mu je plata 400 eura stim sto se za 500 maraka moglo ziveti ko grof mesec dana a danas sa 400 pogotov u beogradu ne mozes ni nedelju da sastavis.

to je bilo pre 10 godina. 10 godina.

nemacka se digla iz pepela posle drugog svetskog rata za manje od 5

a ti jos drvis o slobi

e pa za vreme slobe plate nisu bile 50 maraka nego 500 maraka mom ocu a danas mu je plata 400 eura stim sto se za 500 maraka moglo ziveti ko grof mesec dana a danas sa 400 pogotov u beogradu ne mozes ni nedelju da sastavis.

Jel ti cale bio u SPS-u:mrgreen:
Tihi pricamo o prosecnoj plati tada a 93' je bila 10 maraka

Back