Srbi žive dobro

30db6zl.jpg

Самопослуга у којој се снабдевам - No1 у Београду, у Србији, на Балкану и шире....:D

A jel ovo slika iz 1999 ili skorija?

:mrgreen::lol::lol:

Mala dopuna-ako se dobro secam, Norveska je donirala sredstva kojim su posle 2000 isplaceni zaostali deciji dodaci iz Slobinog sjajnog i bajnog vremena.

Poslednja izmena:
Фотографисано је пре месец - два, али та самопослуга је увек била најбоље и најсавременије опремљена у Београду, а реновирају је на сваке 3-4 године.

Pa sto onda pricas da umre covek :rtfm:

Koji čovek, napisao sam govedo. Kakav bre čovek, to je onaj koji je učestvovao u gubljenju Kosova i CG. Verovatno mislimo na istog vola, na ono gowno što je učestvovao u ubistvu Đinđića, što je sačuvao sve kriminalce i lopove od lustracije, što je spašavao korumpirano sudstvo i policiju, i dozvolio da nam Službe rade o glavi.

Koji čovek, napisao sam govedo. Kakav bre čovek, to je onaj koji je učestvovao u gubljenju Kosova i CG. Verovatno mislimo na istog vola, na ono gowno što je učestvovao u ubistvu Đinđića, što je sačuvao sve kriminalce i lopove od lustracije, što je spašavao korumpirano sudstvo i policiju, i dozvolio da nam Službe rade o glavi.

Daj bre uf.......pa taj sa tvog avatara ima mnogo vishe zlocina nego voja,ako su to zlocini ma koliko ga ti cenio.
Sta sad je kostunica,nije ni legija nego voja........nemoj da gledas b92 to ti ja savetujem.........i sta sada on nije vodio u ratove niti ista i sada trazis neki glup razlog........

A to da je kostunica izgubio kosovo videli smo,ma sve samo da djiki i ds nije kriv.......vecu su vlast i djiki i tadic imali od voje,i u vladi i za sve sta je on odgovoran oni su pa jedno duplo......postajes veoma neadekvatan sagovornik........
On sacuvao,pa nije li djindjic taj koji je sacuvao legiju i koji je licno sa spasojevicem i lukovicem pravio sheme........ajde molim te.......

Daj bre uf.......pa taj sa tvog avatara ima mnogo vishe zlocina nego voja,ako su to zlocini ma koliko ga ti cenio.
Sta sad je kostunica,nije ni legija nego voja........nemoj da gledas b92 to ti ja savetujem.........i sta sada on nije vodio u ratove niti ista i sada trazis neki glup razlog........

A to da je kostunica izgubio kosovo videli smo,ma sve samo da djiki i ds nije kriv.......vecu su vlast i djiki i tadic imali od voje,i u vladi i za sve sta je on odgovoran oni su pa jedno duplo......postajes veoma neadekvatan sagovornik........
On sacuvao,pa nije li djindjic taj koji je sacuvao legiju i koji je licno sa spasojevicem i lukovicem pravio sheme........ajde molim te.......

A, ko kaze da je Kostunica? :dontunderstand: Kako ga prepozna, 'leba ti? :eek:

Da li zive dobro? Pa ne znam bas,neki da ali vecina ne. S'obzirom da pripadam onoj radnickoj klasi,nije mi bas najbolje. Patim se sa lovom,kupujem sve na buvljaku,brojim pare kad kupim i najmanju sitnicu,ali sta da se radi,bitno je da poslanici imaju min.200000 dinara platu

Ja kupujem redovno u metrou i ponekad tempu... Prepolovili su se redovi na kasama... Ali se i dalje kupuje... Mislim, kako on misli da mi prodaje čokoladu " najlepše želje" skuplje nego milku? A milku uvozi umanjenu i naplaćuje 30% više? Kako misli bambi čokoladu od 85 grama da mi proda za 80 din???
Bre kreteni na vlasti, kreteni u ekonomiji...

I da dodam, benzin ce da nabiju na 130 dinara litar jer su gradjani vec jednom plaćali toliko kada je bila kriza... Naš stručnjak ekonomista to uzima u obzir. Ako su se tada vozili...
Goveda.

Back