Ima li koga od NASHIH u Englesku...ovdje sam 6 mjeseci i josh nijesam srela nikoga sa kim' mogu da pricham srpski![]()
Sto rece Zmaja, gdje si? :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li koga od NASHIH u Englesku...ovdje sam 6 mjeseci i josh nijesam srela nikoga sa kim' mogu da pricham srpski![]()
I ja bas ne znam nikog od nasih, a voleo bih naravno. Kako bi dobio adekvatan odgovor, moras da budes i precizan sa pitanjem. Sad je malo jasnije, znaci ne ides na usavrsavanje nego da radis, ovo je druga dimenzija price.ma, dobio sam posao na faxu, PhD projekat na 3 godine, to bi prema ukba trebalo da bude Tier 2 - skilled worker, zar ne?

Znaci odobrena mi je settlement visa, spouse visa, posle samo 2 radna dana, neverovatno ali istinito. Mora biti da je rekord, i da sam dobar kandidat hehe![]()

Ti gdje si?

Sada ce biti godina koliko sam ovde u Londonu.Dolazila i pre,medjutim ovaj put odlucila da ostanem i da probam.Ustanem na posao sa posla mrtva umorna,sjednem na "train" pa kuci,para tek tokilo imama da platim rent i jedva da skupim za kartu i godisnji odmor.Iskreno u nedoumici sam dali da ostanem ili da se vratim...![]()

"Suto-more" mislim da bas i nisi potpuno razumeo moju situciju.Mnogi i Englezi su poput mene pa mozda jos i u goroj situaciji.Ja sama moram da platim svoju kiriju( ne dobivam pomoc od drzave kao neki)+ racune koji su ogromni+kartu za prevoz koja je isto mnogo skupa i plus jos hranu.Na to sve uglavnom ode moja mjesecna plata malo sto ostane, je dovoljno da se priusti nekada neki izlazak u grad i da sacuva za godisnji odmor.Vrati se u Srbiju, nece biti ni za " "train" pa kuci, para tek tokilo imama da platim rent i jedva da skupim za kartu i godisnji odmor". U tom slucaju se oprosti i od kirije, godisnjeg odmora i svega. Troskove koji rastu iz dana u dan ces jedino moci da platis.
Zmaja, CESTITAM! Srecan put i sve najbolje u novoj zivotnoj avanturi.
Obicno odgovore za maksimum 5 dana. Jedino sam ja upala u guzvu
Ako hocete da upoznate nase ljude- idite u crkvu. Tamo su i najnormalniji ljudi...Upoznavala sam nase i slucajno, ali to je bas mala sansa...
Williams, jel si zadovoljna sa kursom? Koji si uzela? Kako ide? Ne znam nikog ko je upisao to, bas si mi dosla ko kec na 11![]()
Sada ce biti godina koliko sam ovde u Londonu.Dolazila i pre,medjutim ovaj put odlucila da ostanem i da probam.Ustanem na posao sa posla mrtva umorna,sjednem na "train" pa kuci,para tek tokilo imama da platim rent i jedva da skupim za kartu i godisnji odmor.Iskreno u nedoumici sam dali da ostanem ili da se vratim...![]()
u Northamptonu sam,vi gdje ste?