Srbi su...

ovo nije odgovor. ne primecujem da li se slazes sa navedenim, a ti si jedan od razloga mog ovakvog razmisljanja. ti i tebi slicni.
malo me mrzi, ali bih mogao naci desetak postova samo kao primer sta sve govorite i pisete o vasoj vlasti. i da se razumemo to nisu kritike, to je dno

Хајде ти лепо,
извини се свима нама које омаловажаваш зато што смо Срби
до коске,.
.па онда да кренемо у мирније воде,..политичке дискусије!

Ово не води ничему, само вређању,.није ли ти то жеља:?:

.!

jedan i najglavniji razlog je: pokusaj milosevica da ocisti kosovo od nas. ako ti treba neki jaci, mislim da ja nisam taj koji ti moze pomoci.

pa vidis se ko najvishe kuka shto nas ceo svet ne voli.....:rtfm: sve sami "filantropi, koji samo mrze, Nemce, Amerikance, Holandjane, Francuze, Japance, Kineze, Hrvate, Slovence, Albance, Bosance, Crnogorce, Makedonce............marsovce......a svu svoju ljubabv poklonili " bratskom SSSSR-u, zanemarujuci chinjenicu da 80% Rusa i ne zna gde je ta Srbija,,,,,,,,,

pa vidis se ko najvishe kuka shto nas ceo svet ne voli.....:rtfm: sve sami "filantropi, koji samo mrze, Nemce, Amerikance, Holandjane, Francuze, Japance, Kineze, Hrvate, Slovence, Albance, Bosance, Crnogorce, Makedonce............marsovce......a svu svoju ljubabv poklonili " bratskom SSSSR-u, zanemarujuci chinjenicu da 80% Rusa i ne zna gde je ta Srbija,,,,,,,,,

Ko mrzi Nemce, Amerikance i ostale ? :dontunderstand:

Odgvoricu ti samo na ovo jer na ono ostalo je zaista suvisno odgovarati. (doduse vidi se da je kod tebe indoktrinacija ucinila svoje).

Lepo te pitam - Navedi mi samo jedan razlog na osnovu kog Albanci imaju tzv
pravo na Kosmet.

Druga je stvar ako ne znas odn. ako ga nemaju.

jedan i najglavniji razlog je: pokusaj milosevica da ocisti kosovo od nas. ako ti treba neki jaci, mislim da ja nisam taj koji ti moze pomoci.
Pravo na Kosmet,............
zato sto je Milosevic hteo da vas ocisti:dash::dash::dash::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
e bas tebi nije lako:eek:
onda imaju i Jevreji pravo na Nemacku:dash::dash::dash:

Ali smo zato i te kako uzeli u obzir da 99% Amerikanaca i ostalih
ne zna gde je Srbija:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Хајде ти лепо,
извини се свима нама које омаловажаваш зато што смо Срби
до коске,.
.па онда да кренемо у мирније воде,..политичке дискусије!

Ово не води ничему, само вређању,.није ли ти то жеља:?:

.!

nikako da odgovris na citat koji citiras.
da li je tacno da ti & co. jeste razlog sto sam otvorio temu.
i nije uvreda ako je tacno. ali ako moja tvrdnja nije tacna, onda mogu da poslusam tvoj "savet"

pa ona PROSTA vecina, koja je vec, duboko zagazila u koketiranje s' bombardovanjem i sveCkom zaverom protiv srBskog, od onomad opravoslavljenog nebeskog naroda
map3.jpg

Uh i ja sam hteo da reagujem, ali vidim da si me preduhitrio...

A da je lupio, lupio je, samo tako :hahaha: :zcepanje:

koliko je jevreja bilo u nemackoj??? da li su oni imali svoju pokrajinu u kojoj je njihov jezik bio ravnopravan sa nemackim u delu u kojem su ziveli??? da li su nemci pre toga vec ratovali sa delovima nemacke koje nikako nisu htele da ostanu u zajednickoj drzavi???da li... da te ne zamaram previse.

mislim da se ovde ne raspravlja o tome sta su albanci radili nakon svih onih "stvari" koje su pojedinci uradili na kosovu tokom nato napada i pre njih.
Срби су племенити и људи великог срца, погледај само колико сте манастира и цркава уништили , па човече зар нисте имали страх да не навучете Божији гнев у будућности. Само немој ми рећи да су вам цркве и манастири криве или сте хтели све српско да затрете.

Срби су племенити и људи великог срца, погледај само колико сте манастира и цркава уништили , па човече зар нисте имали страх да не навучете Божији гнев у будућности. Само немој ми рећи да су вам цркве и манастири криве или сте хтели све српско да затрете.

pa ako su neki srbi mogli da ruse i pale dvostruko veci broj dzamija, i nije ih plasio bozji gnev, i upravoim je ona [dzamija] bila krivac za nato bombardovanje i ostalo, ne vidim razloga za ovakvo pitanje.
ps.pod uslovom da ti mislis da je dzamija "bozja kuca" isto kao i crkva ili sinagoga ili...

pa ako su neki srbi mogli da ruse i pale dvostruko veci broj dzamija, i nije ih plasio bozji gnev, i upravoim je ona [dzamija] bila krivac za nato bombardovanje i ostalo, ne vidim razloga za ovakvo pitanje.
ps.pod uslovom da ti mislis da je dzamija "bozja kuca" isto kao i crkva ili sinagoga ili...
Колико је џамија и синагога уништено пре НАТО агресије од стране Војске Југославије ? Пази немој да ми наводиш неки минарет где је био Чечен са снајпером, јел је то легитимни циљ. Ви сте рушили бре човече из мржње.

Poslednja izmena:
koliko je jevreja bilo u nemackoj??? da li su oni imali svoju pokrajinu u kojoj je njihov jezik bio ravnopravan sa nemackim u delu u kojem su ziveli??? da li su nemci pre toga vec ratovali sa delovima nemacke koje nikako nisu htele da ostanu u zajednickoj drzavi???da li... da te ne zamaram previse.

DRZAVE SE NE FORMIRAJU PO ETNICKOM PRINCIPU

i posto nemas nijedan odgovor na moje pitanje o Kosmetu,
Ademe, bar prestani da se blamiras.

i sto se mene tice, ako se moderator slaze, moze slobodno zatvoriti temu. meni je sve jasno. a niko nema nista dodati.
Nemoj sad da zatvara,a bas postalo interesantno:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ps.Jevreji su sigurno imali vise sinagoga u Nemackoj,
nego vi djamija na Kosovu,...........
a za ostali deo posta:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

verujem da vecina forumasa, sa "pravom", misli da ostali "svet" ne voli srbe.
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

ps.moramda odem, ali nastavicu kada se vratim

Закучак: Зато што Адем не пљује Тачија, Тачи је добар и мудар политичар. Део Срба што пљује Тадића, не поштутује себе и своју земљу :klap:

разочараћу те али овакав силогизам је доказ да си глуп

пс: који цео свет :roll: мрзе нас само шипци, балије и хрвати што је веома похвално :super:

Back