Srbi su...

Ma da, a mi svi francuske sobarice pa smo naseli na njegovu provokaciju:roll:

Reakcije su na sam naslov jer u suprotnom takva tema ne bi bila dozvoljena:neutral:

Ae...šta god da misliš o nama uopšte nisam raspoložena za prepucavanje sa tobom...danas:mrgreen:
pa znaci ipak si nasela kao francuska sobarica :mrgreen:

jer reagujes, da si ignorisala temu pa da ti poverujem da nisi.:lol:

koji bre to mi, vas, nas,:dontunderstand:

ja sam Srpkinja, i samo lepo kazem cak i da je zlonameran, a ne verujem da jeste,

sta se pecate kao majmuni i dokazujete upravo to zbog cega ste i besni na njega i njegovu temu...

a moj voljeni Presidente je Tadic, :cmok2:

ne znam o kakvim zlocincima ti pricas.:roll:

Сачекај га, те се лепо с њим испричај...пиши до сутра и не
називај нас мајмунима .....буди културна.

verujem da vecina forumasa, sa "pravom", misli da ostali "svet" ne voli srbe.
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

ps.moramda odem, ali nastavicu kada se vratim

:hahaha: Koga da poštujem predsednika i politički vrh :hahaha: i kakve to veze ima sa poštovanjem srpskog naroda u svetu i da ne širim priču dalje jer očigledno je da si postavio temu kao provokaciju.

Сачекај га, те се лепо с њим испричај...пиши до сутра и не
називај нас мајмунима .....буди културна.
ajde bre pustite me sa tim forama,
sta ja tako lose kazem, ako krajnje dobronamerno iznesem misljenje da reakcijama koje se ovde mogu procitati, a pre toga njegov post da ide pa ce se vratiti, samo postizete suprotan efekat od onog koji bi trebalo.
ja ljudima i u rl koje volim iskreno kazem sta mislim, sto ih vise volim to sam surovije iskrena...
zato ne trazi mrznju tamo gde je nema.:rtfm:

ajde bre pustite me sa tim forama,
sta ja tako lose kazem, ako krajnje dobronamerno iznesem misljenje da reakcijama koje se ovde mogu procitati, a pre toga njegov post da ide pa ce se vratiti, samo postizete suprotan efekat od onog koji bi trebalo.
ja ljudima i u rl koje volim iskreno kazem sta mislim, sto ih vise volim to sam surovije iskrena...
zato ne trazi mrznju tamo gde je nema.:rtfm:

Далеко од мржње,него мајмун је животиња,зар не?

Добро сам разумела смисао теме.

Ajde ne lozite se to je Ademova zena,vidite kako namazano rade u duetu,on otvori temu pa zapali a Adema dodje da vas jos vise drka.......kaem ja shiFtarska posLJa :mrgreen:

:eek::eek::eek:

pa obavesti samo mene sledeci put da si videla, ako ti je stalo toliko do mene...:zper:

inace te volim onako forumski, inace ne bih ovako sa tobom pricala...ovo su pošalice, a ne vredjanja, u to ubrajam i one wc četke.:mrgreen::cmok2:

Pa š'o se ne faljiš...Adem je ovde k'o švaler neki , samo skuplja žeMske oko sebe i pored onih dozvoljenih mu četiri ?:mrgreen::zper:

p.s. pa kako ide pos'o sa šolja-Ćetka, aaa?:zper::cmok2:

Ajde ne lozite se to je Ademova zena,vidite kako namazano rade u duetu,on otvori temu pa zapali a Adema dodje da vas jos vise drka.......kaem ja shiFtarska posLJa :mrgreen:

Ма то треба САМО КАРАТИ !!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha:

http://vukajlija.com/karati

a122.gif
a122.gif
a122.gif

Poslednja izmena:
lopata%20oprawna.jpg
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

Bravo za topik pun pogodak,:ok:

malo je ostalo od nekadasnjih sky people`s :think:

to što ne volimo političare ne znači da ne volimo sebe ( mada i da ne volimo sebe to nema veze s političarima )! U svakom slučaju kako možeš da voliš ljude koji ne rade u tvom interesu...

ovim zlonamernim postovima ste pokazali da ne mislite da Vas ceo svet mrzi, nego da vi mrzite sve...:bye:

ovaj mali bačje grand zvezda :roll: bice prijavljen, ako predje liniju na kojoj trenutno stoji.

to vazi i za ovu štrokavicu sto se ne kupa a hoce da smuva Dragosha.:mrgreen:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ko su ti ovo dvoje poslednjih ?:mrgreen:
Ta štrokavica i taj Dragoš ...to neki novi momenti ili...?:zper:

ovim zlonamernim postovima ste pokazali da ne mislite da Vas ceo svet mrzi, nego da vi mrzite sve...:bye:

ovaj mali bačje grand zvezda :roll: bice prijavljen, ako predje liniju na kojoj trenutno stoji.

to vazi i za ovu štrokavicu sto se ne kupa a hoce da smuva Dragosha.:mrgreen:

Koja je ta?!:mrgreen:

ja imam visoke standarde,
morala bi da predje mapu puta da bi dosla do mene.
Za pocetak dovoljan je sapun i voda?! :whistling:

Back