Срби су се грдно преварили јер радикал кад се преобрати може бити само кукавица

nesko101

Elita
Poruka
20.771
Ауторска тема
Знам да ово већину Срба неће ни дотаћи, нити занимати а најманје схватити поенту овог наслова јер авај страх од МОГУЋЕГ рата код Срба је достигао сам врхунац.Зато су Срби спремни све да трпе па од губитка Севера Косова и на папиру сада је ред да се изгуби Српство и у Црној Гори.Неко ће рећи па не може се опет против чланице НАТО и ту су у праву.Е сада се поставлја питање зашто Срби немају против меру да одврате непријатеље Српске православне вере?

odakle vama ideja da je izdajniku stalo do crkve?
Када је Бриселским спораумом предао у руке шиптарима још православних светиња на северу Косова.Јако мало Срба је знало колико има Српских светиња на северу Косова (погледајте православну карту) и колико су важни за Српски индентитет.Прошло му је ово и он само наставља даље и издајник је сада мала реч јер ово је трајно урнисање Српског православља.

А бре човече јел ти не разумеш да Србин неће да ради, и да хоће да прода све што се може? И да Вучић ту само спроводи већинску вољу џабалебарошког народа који се продаје за пар кила брашна?

Знам да ово већину Срба неће ни дотаћи, нити занимати а најманје схватити поенту овог наслова јер авај страх од МОГУЋЕГ рата код Срба је достигао сам врхунац

Kakav stah od rata,ko jos veruje u glupost iz informera i ostalih krs medija.
Vozd mora da slusa naredjenja jer inace ima da ga nema.

S
Kakav stah od rata,ko jos veruje u glupost iz informera i ostalih krs medija.
Vozd mora da slusa naredjenja jer inace ima da ga nema.
Veruju nažalost.Mahom starija populacija,ali i oni slabije inteligencije kojima je problem da uoče kad ih neko laže u lice godinama.Kao mita,dragan10,miso..

Када је Бриселским спораумом предао у руке шиптарима још православних светиња на северу Косова.Јако мало Срба је знало колико има Српских светиња на северу Косова (погледајте православну карту) и колико су важни за Српски индентитет.Прошло му је ово и он само наставља даље и издајник је сада мала реч јер ово је трајно урнисање Српског православља.
pa kad se covek bori kao lav i kada je pametan, em para i para nakupio, em ordenje, pa jel malo, ugled i cast, em nas je sve sramota koliko nam dobro ide, obaska sto mi idemo u eu, zaobilazno, sve je to preces preumljenja... cure mu bale, LAVU, tj. AVu

....и домаћин америчких секти које ће се раширити Србијом када урнишу ово мало преосталог православља.
E PA NECEMO DA SE LAZEMO
on je marioneta IZDAJNICKIH americkih klintonoidno-satanistickih sekti kojima je nosio 2 milke, a vi trebate da ga pitate ''pametnog'' 'oce li da trazi pare nazad sad kada ovima preti corka

Back