Serdar Scepan Radojevic
Domaćin
- Poruka
- 3.617
ma taj je totalno bio iscicuglavio...poludio.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihijatrija, bato, patologija.........
Isto toliko smesno je i da je Troja na Neretvi,sto je onaj Meksikanac reko,ali tome se ovde niko ne smeje,vidim..."Obrezovci" se čak hwale...
To da Srbi poticu od Hrvata jos niko nije dokazao a ne znam ni kako bi mogao.
To da izvorni hrvati takodje ne poticu od Srba i to je tacno jer je njihov jezik jos pre 100-200 god se bitno razlikovao od danasnjeg Hrvatskog jezika.Mnogo toga je ucinila Vukova reforma i tkz. Ilirski pokret.Danasnji hrvati govore Srpskim jezikom i to jasno pokazuje da su bili preplavlljeni vecinskim narodom cim nisu mogli da zadrze svoj izvorni jezik.
Tacno je da je za vreme drugog svetskog rata vrsena snazna katolizacija Srba u Hrvatskoj
koji su na taj uspeli umaci Ustaskom nozu.
Zato se danas moze reci da veliki broj danasnjih Hrvata potice od Srba.
Da nije tako ne bilo ni Jasenovaca ni gusenja istine u krvi.
U ove krajeve su dosli dva naroda Srbi koji behu silan i velik narod i Hrvati gde se svuda spominje da su brojno bili inferiorni.
Takodje je tacno da su u zadnjoj seobi u 6-om veku Hrvati dosli ovde pre nas ne zna se koliko.
To da su se rastrkali na primorju i mozda bili prvi stanovnici Duklje i to moze biti tacno ali kako i Hrvatski istoricari pricaju kasnije su tu dosli Srbi i promenili etnicku sliku stanovnistva i Duklja je svoju sudbinu vezala za Srbiju verovatno slu
katolizacija,dokaze,dokumente?
muslimani,hrvati,crnogorci...govore srpskim jezikom,a ti ekavicom?
katolizacija,dokaze,dokumente?
muslimani,hrvati,crnogorci...govore srpskim jezikom,a ti ekavicom?
Hoces dokaze prespavaj jednu noc u Jasenovcu i lepo se provedi((
![]()
Bas cudno da ti ne znas nista o tome?
A ta ekavica jer to busmanski dijalekat?
Ja nisam cuo za jezik ekavica.....
ako postoje takvi jezici onda Hrvati govore 2 jezika ikavicu i jekavicu?
poliglote....
Prosvetli me![]()