MJK
Elita
- Poruka
- 17.883
Sto se palite tu NDH ce nestati
nema Svabije koje ce joj pomoci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Просим Вас лијепо,за кај сте Ви на СРБСКОМ ФОРУМУ,што и тко Вас точно интересира,промиџба крватског просвједовања у нашој Србији без нашег реагирања,унаточ Вашим експлиците провокацијама ?!Тјеком мјесеца отиђите на неки сајт из Ваше Кроације,нађите си мирну луку,хваљен Исус !!Pošteno...
Trebate i vi imati svoga Nobelovca..
Sto se palite tu NDH ce nestati
Njemacka samo jos...
Imas lijepi nik ...![]()
hvala za nik znam...
Imas lijepi nik ...![]()
Njemacka samo jos
po imenu Njemacka
30 mio bioloskih Nemaca
a 50 mio stranaca
i jos ce dobiti Njemacka
minimum 15 mio izbjeglica
za 6-7 godina kad se taj posao napravi
onda se kupi USA polako iz evrope
Zašto kao Adolf? Što je više muslimana u Evropi, to će amerima biti sličnije stanje kao i u Afganistanu i sličnim vukohebinama!...
Izgledas i zvucis kao novi Adolf...
Njemacka te treba...![]()
Dobar pokušaj...Просим Вас лијепо,за кај сте Ви на СРБСКОМ ФОРУМУ,што и тко Вас точно интересира,промиџба крватског просвједовања у нашој Србији без нашег реагирања,унаточ Вашим експлиците провокацијама ?!Тјеком мјесеца отиђите на неки сајт из Ваше Кроације,нађите си мирну луку,хваљен Исус !!
Da li je zaokret u glavama Evrope doneo Nobelovu nagradu Peteru Hankeu ili se to umetnici bune protiv politicara?
Da li znamo da je Nobelova nagrada cesto politicki obojena misljenjem Skandinavaca ?
Hanke nikako nije trebao da dobije Nobelovu nagradu,jer je devedesetih godina,iz sve snage podrzavao naseg Sadama,S.Milosevica,koji je zakuvao
nevidjeni rat,protiv
Hanke nikako nije trebao da dobije Nobelovu nagradu,jer je devedesetih godina,iz sve snage podrzavao naseg Sadama,S.Milosevica,koji je zakuvao
nevidjeni rat,protiv
Njemacka samo jos
po imenu Njemacka
30 mio bioloskih Nemaca
a 50 mio stranaca
i jos ce dobiti Njemacka
minimum 15 mio izbjeglica
za 6-7 godina kad se taj posao napravi
onda se kupi USA polako iz evrope
Evropa kaze da si ti bolesnik, jer sama evropa nije razumela, a ti znas ....ali ti fali neki tockic....Hanke nikako nije trebao da dobije Nobelovu nagradu,jer je devedesetih godina,iz sve snage podrzavao naseg Sadama,S.Milosevica,koji je zakuvao
nevidjeni rat,protiv
I s ovim se slazem, neka tako varvarska drzava u sadasnjem svetu nema mesta....Sto se palite tu NDH ce nestati
Hocu da kazem sa...
Jesi ti to Jaguarka
Mene cudi da ja Handke tu nagradu dobijoEvropa kaze da si ti bolesnik, jer sama evropa nije razumela, a ti znas ....ali ti fali neki tockic....
Pogledaj malo bolje sliku...
Pogledaj malo bolje sliku
covjek izmedu zenskih nogu
sve ti kaze to na slici nisam ja
to sam nasao u internet