Srbi sprečeni da obiđu manastir Svete Trojice u Mušutištu

idemo redom, prvi link

drugi link

treci link

cetvrti link...

peti link

sesti link,koji je inace reagovanje solane na prvi link

vidis erice, to sto si ti nepismen, i ne znas da citas, ja nisam kriv, i ne uzimam ti za zlo. ali to sto postujes linkove kao neki dokaz, i uz to se pravis pametan, to moze paliti kod nekih patriota, ali kod mene sigurno ne. ja sam lepo rekao, ne verujem da su se desila vise od deset ubistava u zadnjih pet godina. ne znaci da je tako, ali sumnjam ...procitaj moj post.i ti si naveo linkove koji govore o mahom 2005-oj godini, sto prihvatam,ide u tim granicama,ali je broj tih ubijenih,na srecu manji od mog prognoziranog,uslovno receno,broja. i u nedostatku argumenata,ides u 2004 kada se desilo to sto se desilo,zahvaljujuci albancima koji su isti kao ti,i onda pokusavas da prodajes mooda za...

samo da jos jednom ponovim, posto slabo kapiras, kada samnom razgovaras budi malo pazljiviji, znaci procitaj sta sam napisao, razmisli i onda odgovori.

Ademe:),reagovao sam tako zato sto se pravis lud.......ti kao navodno ne znas koliko je lSrba nastradalo od 2005(recimo ) pa nadalje
nesto razmisljam.na kosovu u zadnjih pet godina, koliko je meni poznato nije ubijeno ni deset srba. i zaista ne vidim odakle nekima pravo da napisu "i oni ginu i pate"
I sam si rekao 5 godina dakle 2004 je bila pre koliko?
Takodje ako hoces nacicu ti linkove iz 2006,7,8,9 da "dobijes uvid"....a mene da poredis sa bilo kojom od tih zivotinja molim te nemoj.....posto bi na protivnika isao jednako pa ko pobedi.....:)

Ademe:),reagovao sam tako zato sto se pravis lud.......ti kao navodno ne znas koliko je lSrba nastradalo od 2005(recimo ) pa nadalje

I sam si rekao 5 godina dakle 2004 je bila pre koliko?
Takodje ako hoces nacicu ti linkove iz 2006,7,8,9 da "dobijes uvid"....a mene da poredis sa bilo kojom od tih zivotinja molim te nemoj.....posto bi na protivnika isao jednako pa ko pobedi.....:)

em si nepismen em ti je matematika slaba strana. ubitacna kombinacija
2009 ovo je god. br.1
2008 ovo je god. broj 2
2007 ovo je god. broj 3
2006 ovo je god.broj 4
2005 ovo je god. broj 5
slikovitije nisam mogao. a ti budi ljubazan i daj mi linkove koji se krecu u ovom intervalu. kao sto rekoh, ne mora da znaci da sam u pravu ali...
ps. ja nisam rekao da si zivotinja, a ni za one druge, ali ponekad i ti budes blizu istine.

Srbi sprečeni da obiđu manastir Svete Trojice u Mušutištu
07.06.2009 16:16

Kosovska policijska služba sprečila je oko 50 raseljenih Srba da poseti danas, na praznik svete Trojice istoimeni manastir u Mušutištu u opštini Prizren, saznaje KIM radio. Oko 50 raseljenih Srba iz Mušutišta danas je, trebalo da poseti, posle deset godina, manastir Svete trojice u ovom selu. Međutim i pored prijave za pratnju po proceduri koja je propisana, Srbi je nisu dobili. Kako KIM radio saznaje, oni su bez pratnje stigli u Mušutište i prijavili svoj dolazak policiji, nakon čega su ih pripadnici KPS-a više od dva sata zadržali u stanicu policije, gde su čekali dalja naređenja. Srbima je rečeno da neće moći da posete manastir svete Trojice jer nisu prijavili pratnju, ali da mogu da obiđu crkvu Svete Bogorodice i groblje u selu. I pored molbi da se poseta manastiru omogući pripadnici policije su im saopštili da je to nemoguće zbog njihove bezbednosti. Raseljena Srbisu se zatim, uz pratnju Kosovske policije, uputili do Kosovske Mitrovice odakle su nastavili put za Beograd.

http://www.radiokim.net/Srbi-spreceni-da-obidju-manastir-Svete-Trojice-u-Musutistu-4376-vest.htm
Nisu imali pratnju, pa ih iz bezbednosnih razloga nisu pustili.
Svesni su da bi neki ekstremisti mogli da prave gluposti, pa nisu ljude pustili. Šta je tu loše?

u siptarsko `postenje` i `istinu` moze da veruje onaj ko ih ne zna, i to slucajno, jednom

nemas kome da dokazujes i prebrojavas nase svete zrtve, pa njegovi su ih pobili

pet mu je `malo`, `deset` onako

koje licemerje i bezobrazluk

sa siptarima moze da se nastavi dijalog tamo gde se stalo - `98. i `99., drugacije ne ide, vidis i sam

i drugo, ako se dobro secam put za musutiste i suvu reku se odvaja od glavnog puta i veoma je lako nadzirati ga i kontrolisati, ako se hoce

Takodje ako hoces nacicu ti linkove iz 2006,7,8,9

post je postovan u 14:49 i jos nema ni jednog linka.

u siptarsko `postenje` i `istinu` moze da veruje onaj ko ih ne zna, i to slucajno, jednom
ajde pomogni mu malo. moram priznati da nisam biosiguran u brojku,ali akko niko ne daje ni jedan konkretan link.
u stvari ovo mi je bas drago. samo se nadam da ce jos neki forumas shvatiti istinu o svim tim zlocinima nad srbima

post je postovan u 14:49 i jos nema ni jednog linka.

ajde pomogni mu malo. moram priznati da nisam biosiguran u brojku,ali akko niko ne daje ni jedan konkretan link.
u stvari ovo mi je bas drago. samo se nadam da ce jos neki forumas shvatiti istinu o svim tim zlocinima nad srbima

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=08&dd=28&nav_id=175486&nav_category=16
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=19168
http://www.kurir-info.rs/clanak/kurir-16-11-2007/ubijen-srbin-iz-mitrovice
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/sr_Latn/features/setimes/newsbriefs/2008/06/23/nb-05
Izvini sto ne mogu da visim na netu citavo vreme..........ovo ti je zasad....kasnije cemo jos po neke:)

nemas kome da dokazujes i prebrojavas nase svete zrtve, pa njegovi su ih pobili

pet mu je `malo`, `deset` onako

koje licemerje i bezobrazluk

sa siptarima moze da se nastavi dijalog tamo gde se stalo - `98. i `99., drugacije ne ide, vidis i sam

i drugo, ako se dobro secam put za musutiste i suvu reku se odvaja od glavnog puta i veoma je lako nadzirati ga i kontrolisati, ako se hoce

Ma licemerno djubre ostaje licemerno djubre......

A istina sasvim jasna.........:)....no vec rekoh jedanput divljajte..jos malo pa kraj:)

Poslednja izmena:

a rekoh ti da budes pazljiviji. prvi si link vec postavio u prethodnom postu
drugi govori o
Ubijen Srbin na Kosovu Cetvrtak, 1. jun 2006. 10:20

Miljan Vesković (23) ubijen je prošle noći na putu od Zvečana ka Žitkovcu, selu u kome je živeo, obavestila je UNMIK policija Medjunarodni pres centar Koordinacionog centra u Kosovskoj Mitrovici.
ne mislis da to ima veze sa nama. tako mozes pronaci srbe koji su ubijeni i po BG.
treci link...
KOSOVSKA MITROVICA - Marko Patrić iz Kosovske Mitrovice ubijen je juče oko dva časa u selu Kabalije, u blizini administrativnog prelaza Brnjak, koji povezuje opštine Zubin Potok i Novi Pazar.
znas li ti bre gde je zubin potok
cetvrti link

Policajac kosovski Srbin ubijen u selu na severu zemlje

23/06/2008

PRIŠTINA, Kosovo -- Vlasti na severnom Kosovu u nedelju (22. juna) su pronašle policajca ubijenog iz vatrenog oružja u njegovom automobilu. Napadači su pucali na žrtvu, kosovskog Srbina, verovatno dok se on vozio u selu Rudare, 5 km severno od Mitrovice, u oblasti većinom naseljenoj Srbima. Policija je saopštila da je privela dvoje osumnjičenih Srba.
citas li ti ovo sto pise bre. zar te nije sramota da ne mozes pronaci ni jedan jedini link gde je neki srbin bio potencijalna zrtva albanca. znaci da se to desilo na delu kojim brojcano dominiraju albanci. pronalazis zrtve iz zubin potoka,leposavica,... u stvari ovim samo dokazujes koliko poznajes kosovo.
ja da sam na tvommestu mene bi bilo sram da se pod ovim nikom pojavim vise na krsti.
i jos si naveo da ne mozes ceo dan da visis na netu. pa ako su se toliko ubistava desila, za to ti je potrebno maksimum pola sata.

a rekoh ti da budes pazljiviji. prvi si link vec postavio u prethodnom postu
drugi govori o

ne mislis da to ima veze sa nama. tako mozes pronaci srbe koji su ubijeni i po BG.
treci link...

znas li ti bre gde je zubin potok
cetvrti link

citas li ti ovo sto pise bre. zar te nije sramota da ne mozes pronaci ni jedan jedini link gde je neki srbin bio potencijalna zrtva albanca. znaci da se to desilo na delu kojim brojcano dominiraju albanci. pronalazis zrtve iz zubin potoka,leposavica,... u stvari ovim samo dokazujes koliko poznajes kosovo.
ja da sam na tvommestu mene bi bilo sram da se pod ovim nikom pojavim vise na krsti.
i jos si naveo da ne mozes ceo dan da visis na netu. pa ako su se toliko ubistava desila, za to ti je potrebno maksimum pola sata.

Okaci ti macku na rep to sto nema veze sa vama.obojica dobro znamo sta si napisao..iskreno ovo ni nisam morao da radim...a dosta je jasno ko je i sta uradio...to sto se ti pravis lud tvoj je problem.mene bi bilo sramota da poricem takve stvari....ma evo pazi sacu spustim glavu da se skupim u cosak i da placem..cus sramota........sramota si ti za ljudski rod..a da si dokazao koliko glup mozes zaista da budes jesi......i to u vise navrata ako ces preciznije na to cu ti ukazati uvece.....evo npr ocenjujes ljude po nickovima(prvi pokazatelj tvoje plitkosti)......i kao sto rekoh do uvece!:):bye:

Okaci ti macku na rep to sto nema veze sa vama.obojica dobro znamo sta si napisao..iskreno ovo ni nisam morao da radim...a dosta je jasno ko je i sta uradio...to sto se ti pravis lud tvoj je problem.mene bi bilo sramota da poricem takve stvari....ma evo pazi sacu spustim glavu da se skupim u cosak i da placem..cus sramota........sramota si ti za ljudski rod..a da si dokazao koliko glup mozes zaista da budes jesi......i to u vise navrata ako ces preciznije na to cu ti ukazati uvece.....evo npr ocenjujes ljude po nickovima(prvi pokazatelj tvoje plitkosti)......i kao sto rekoh do uvece!:):bye:

pre toga uzmi kartu kosova i pogledaj gde zive srbi, a gde albanci, obrazujes se malo. i nemoj lupati da se u lesku, ili selu rudare desilo ubistvo a krivac, moji. ili zubin potok. i ajde bas da vidim koliko ces linkova do veceras naci.
ps. ja cu kao po obicaju biti ovde oko ponoci.
pps.salio sam se za ono da se "izgubis",bilo bi dosadno bez takvih kao ti

pre toga uzmi kartu kosova i pogledaj gde zive srbi, a gde albanci, obrazujes se malo. i nemoj lupati da se u lesku, ili selu rudare desilo ubistvo a krivac, moji. ili zubin potok. i ajde bas da vidim koliko ces linkova do veceras naci.
ps. ja cu kao po obicaju biti ovde oko ponoci.
pps.salio sam se za ono da se "izgubis",bilo bi dosadno bez takvih kao ti

Znas sta nesto razmisljam...zasto traziti linkove?:think:
Ne treba mi karta da se obrazujem!:)
Jesam li ja napisao clanak?:)
A vidim ti sve znas bio si na mestu dogadjaja pa mozes da mi tvrdis kako nisu tvoji!:lol::)
Osecanje je obostrano:).Predstavljas svoj narod kakav zaista jeste i za to ti zahvaljujem......ali od srca:hvala:!
Inace podseti me kako ono bese lokacija koju si napisao"srce bubreg" tako nesto jel?Tu se videlo kakvo si djubre zaista!
ps-Elem sto da ti trazim linkove pa pun ti forum vasih zverstava.....kliknes na search i da vidis dokaza koliko ti srce iste....
http://forum.krstarica.com/threads/257814&highlight=gde+albanci
jel ti ovo dosta..ako nije klikni na search razuman si.shvatices vec jel?:)
pps- http://forum.krstarica.com/threads/265021&highlight=gde+albanci
a ovo je ona malo poduza lista:).......(od ranije pa do danas.....:tajna:)

Poslednja izmena:
Znas sta nesto razmisljam...zasto traziti linkove?:think:
Ne treba mi karta da se obrazujem!:)
Jesam li ja napisao clanak?:)
A vidim ti sve znas bio si na mestu dogadjaja pa mozes da mi tvrdis kako nisu tvoji!:lol::)
Osecanje je obostrano:).Predstavljas svoj narod kakav zaista jeste i za to ti zahvaljujem......ali od srca:hvala:!
Inace podseti me kako ono bese lokacija koju si napisao"srce bubreg" tako nesto jel?Tu se videlo kakvo si djubre zaista!
ps-Elem sto da ti trazim linkove pa pun ti forum vasih zverstava.....kliknes na search i da vidis dokaza koliko ti srce iste....
http://forum.krstarica.com/threads/257814&highlight=gde+albanci
jel ti ovo dosta..ako nije klikni na search razuman si.shvatices vec jel?:)
pps- http://forum.krstarica.com/threads/265021&highlight=gde+albanci
a ovo je ona malo poduza lista:).......(od ranije pa do danas.....:tajna:)

a mnogo je jednostavnije bilo da kazes: ja Eric lazem, ne mogu da nadjem nekoliko linkova koji govere o nekim ubistvima srba od 2005 do danas. ja sam lazov.
ps.pogledao sam linkove koje si postovao, a da li si ti pogledao sta si postovao?? 90 % je 1999 iili 2000. ostalomaloaksnije. ne kazem da je tada bilo opravdano, ali ipak je bio rat, ljudi su pokusavali da preuzmu pravdu u svoje ruke...

a mnogo je jednostavnije bilo da kazes: ja lazem, ne mogu da nadjem nekoliko linkova koji govere o nekim ubistvima srba od 2005 do danas. ja sam lazov.
ps.pogledao sam linkove koje si postovao, a da li si ti pogledao sta si postovao?? 90 % je 1999 iili 2000. ostalomaloaksnije. ne kazem da je tada bilo opravdano, ali ipak je bio rat, ljudi su pokusavali da preuzmu pravdu u svoje ruke...

Jel tebi lenjo da ukucas ovde na krsti u pretrazi Albanci/Siptari........i da dobijes rezultate...ili si retardiran pa ne znas kako?:lol:
***** si ti moj citao.......jel pise npr u temi(post..nadji ga sam.kad tako pazljivo citas) od 2000 do 2007....imas i pomalo 2008 i 2009.....ti si stvarno smejurija od coveka.......aj da forum nije zatrpan temama o vasoj "toleranciji i demokratiji" pa da shvatim ovo tvoje besmisleno vadjenje......ej covece pa jel ti mislis da nekoga trpas?;:lol:.....samo sebe pokopavas(:think:ili pokazujes kakav si zaista zavisi od pogleda na to:)).A ovde nije samo o ubistvima......nego o nasilju..i psihickom i fizickom.......mada kod vas se ne zna u cemu ste bolji!

A vasi su bogami bili eksperti o uzimanju pravde u svoje ruke..pogotovo nad neonaruzanim civilima......pravi profici:)!

Poslednja izmena:

Back