Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
idemo redom, prvi link
drugi link
treci link
cetvrti link...
peti link
sesti link,koji je inace reagovanje solane na prvi link
vidis erice, to sto si ti nepismen, i ne znas da citas, ja nisam kriv, i ne uzimam ti za zlo. ali to sto postujes linkove kao neki dokaz, i uz to se pravis pametan, to moze paliti kod nekih patriota, ali kod mene sigurno ne. ja sam lepo rekao, ne verujem da su se desila vise od deset ubistava u zadnjih pet godina. ne znaci da je tako, ali sumnjam ...procitaj moj post.i ti si naveo linkove koji govore o mahom 2005-oj godini, sto prihvatam,ide u tim granicama,ali je broj tih ubijenih,na srecu manji od mog prognoziranog,uslovno receno,broja. i u nedostatku argumenata,ides u 2004 kada se desilo to sto se desilo,zahvaljujuci albancima koji su isti kao ti,i onda pokusavas da prodajes mooda za...
samo da jos jednom ponovim, posto slabo kapiras, kada samnom razgovaras budi malo pazljiviji, znaci procitaj sta sam napisao, razmisli i onda odgovori.
Ademe

I sam si rekao 5 godina dakle 2004 je bila pre koliko?nesto razmisljam.na kosovu u zadnjih pet godina, koliko je meni poznato nije ubijeno ni deset srba. i zaista ne vidim odakle nekima pravo da napisu "i oni ginu i pate"
Takodje ako hoces nacicu ti linkove iz 2006,7,8,9 da "dobijes uvid"....a mene da poredis sa bilo kojom od tih zivotinja molim te nemoj.....posto bi na protivnika isao jednako pa ko pobedi.....