Srbi,slikajte se na vreme !

Zato sto ne gledam televiziju mnogo, nesto malo tek citam novine. A na tv ionako politicari samo budu, oni pricaju kojesta.
Mislio sam da mogu 'uzivo'... od obicnih ljudi da cujem ponesto bar korisno... ali izgleda se varam.

Alo covece!Ovaj tvoj komentar u zadnjoj recenici mi je malo nejasan,cudan i lici mi na nesto sto se granici sa zdravim razumom.Pitam se gde ti zivis kada nemozes uzivo obicnog coveka ni da vidis ni da cujes, jos trazis nesto korisno.Aman!:dontunderstand:

Pred pocetak Prvog balkanskog rata Bugarska recimo je imala 4.7 miliona stanovnika a Srbija 3.5 . Danas Srbija ima 8 miliona stanovnika a Bugarska 7

Srbija tada i Srbija sada nisu isto. Na ondasnju Srbiju dodaj i Vojvodinu, da se uzme isto merilo.

A to, da imamo 8 miliona... to cemo jos da vidimo. Nas biracki spisak je jako neazuran.
Uzimam za najvise preciznu Cesidovu procenu da nema vise od 6 miliona, bez KiM. A tamo, nemam pojma koliko ima, nikada nismo napravili evidenciju. Svakako, Srba nema previse tamo, jedno 150 hiljada.

A razlika do 8 miliona - to je gomila nasih po inostranstvu koji zbog birokratije sede u birackom spisku, ali koji se nece vratiti.

A ne... nasi su tamo izrabljeni, ogoljeni, obespravljeni... sa mercedesom...
A mi ovde treba da budemo slobodni, neoptereceni... sa jedva jugom

;)

Pitanje je zasto su otisli i da li simpatizeri SRS, SNS, DSS to razumeju?

p.s. rekose malopre na tv... 10% automobila je do 4 godine staro, 20% je 5-10 godina, stariji su 70% svega

Pa one "patriote.".sto se busaju u grudikao veliki Srbi bi opet ratovali u to budi siguran...makar i neznali zasto to rade...kao sto i nikad nisu znali..i ratovali bi dok nas ne istrebe..nema veze sto nestajemo...

u srbiji je isto kao i u drugim zemljama...narod bira svoje politicke vodje...politicari su ti koji i pocinju i zavrsavaju ratove...a sve ono izmedju ratova radi narod...na zalost pokazalo se da srbi ne znaju poodavno da izaberu...

Pa jeste i iz istorijske istine ! Zasto se vama Srbima vise dopada kada neko drugi napise nesto iskreno i istinito o vama,nego kada to napise neki Srbin !? Zasto takve Srbe proglasite za nacionaliste , za zaostale i uglavnom im se podsmevate !Kada na zapadu neko napise nesto lepo o svome narodu i zemlji ljudi to cene i postuju a vi u Srbiji odmah ga ispljujete !

Кол'ко видим ти си Хрват... и од тебе, као Хрвата, пре бих очекивала да нас испљујеш него искрено нахвалиш.

Ако грешим, извињавам се.

Кол'ко видим ти си Хрват... и од тебе, као Хрвата, пре бих очекивала да нас испљујеш него искрено нахвалиш.

Ако грешим, извињавам се.

A zasto bi trebalo da vas pljujem ?

Pa nisu Srbi ubijali Hrvate (masovno),nego su Hrvati (masovno) ubijali Srbe !

Zasto da vas pljjujem ?

Pa nisu Srbi proterali Hrvate (masovno) nego su Hrvati proterali Srbe !

E sad vecina Hrvata zadojenih ustastvom ce to proglasiti za najvece herojstvo Hrvatskog naroda ali ima i onih koji se toga i te kako stide !

A zasto bi trebalo da vas pljujem ?

Pa nisu Srbi ubijali Hrvate (masovno),nego su Hrvati (masovno) ubijali Srbe !

Zasto da vas pljjujem ?

Pa nisu Srbi proterali Hrvate (masovno) nego su Hrvati proterali Srbe !

E sad vecina Hrvata zadojenih ustastvom ce to proglasiti za najvece herojstvo Hrvatskog naroda ali ima i onih koji se toga i te kako stide !
Ne znam jesi li ili nisi ali ako jesi ti si tek drugi ili treći Hrvat na ovom forumu koji priznaje ili kaže nešto ovako.Sve ostale je sramota da se sete nekih stvari koje imaju vezu sa ljudskošću ili žive sa kolektivnom svesti i pravilima čopora.

Ne znam jesi li ili nisi ali ako jesi ti si tek drugi ili treći Hrvat na ovom forumu koji priznaje ili kaže nešto ovako.Sve ostale je sramota da se sete nekih stvari koje imaju vezu sa ljudskošću ili žive sa kolektivnom svesti i pravilima čopora.

Al se zato itekako secaju onih par stotina streljanih u vukovaru... Podigli spomenike... Vuku decu po nekoliko puta godisnje tamo i pričaju im priče masne... A pitanje je da zrtve nisu srbi... Beda...

Al se zato itekako secaju onih par stotina streljanih u vukovaru... Podigli spomenike... Vuku decu po nekoliko puta godisnje tamo i pričaju im priče masne... A pitanje je da zrtve nisu srbi... Beda...

IZ MAJČINOG KRIKA SLOBODA SE RAĐA
I USKORO BIJELA ZAPLOVIT ČE LAĐA
DO SUNCA IZ KRVI I BOLA NIKNUT ČE CVIJEĆE
I NIKADA NAROD ZABORAVIT NEĆE! VUKOVAR! ...

slazem se...dal je moguca teza da za balkan ipak ima nade..???

Kako sam na KRSTARICI prvi put procitah od jednog Hrvata nesto sto nije velicanje svoje drzave, nesto sto je ne za Balkan nego svijet za nadu.
Vidi ovog sto ce biti ispred mog posta,na kockicama gacicama sto pise velikim slovima svjesnog da samo tako moze privuci poznju.
Steta na jednoj stranici.Oba ...Steta....

mozda nisi video sta sam te pital u gostioni

Stvarno,kak tebe nije stid ? Neka budala se setila stavit nesto sveto kao sto je zastava na guzicu neke sponzoruse ili mozda kurvestije a ti tu sliku postavis u avataru i sad si kao domoljub!

Ti brukas ovde i Domovinu i obitelj i boga za kaj si ih i stavil onda u potpis ?

Jao prosto si me rasplakao :sad2:

Ali priča je malo drukčija...

Deca iz Hrvatskih škola se masovno dovode u Vukovar, profesori se pazljivo biraju za taj zadatak... Najzadojeniji mrznjom... Deca se vode po pazljivo pripremljenom terenu sa fenomenalnim pričama kako su srbi dosli da ih sve pobiju a Srbi starosedeoci Vukovara :lol:

Onda ih vode u bolnicu koju su osmislili da decu iz osnovne skole dirne u srce i raspali nacionalnu mrznju :sad2:

Tu je opet neka zanimljiva priča o nastradalim Srb... Hrvatima!
Na vise lokacija ima raznoraznih spomenika od kineskog mermera :)

Naguzio se tu i tuđman na tronu od kineskog mermera...

Ali gde se tu krije istina? Ona je sumorna i uvek se gura u najudaljeniji deo razuma... Polusrušene kuće Srba na sve strane... Uspomena na proterane i pobijene srbe...

Ali prava istina se krije malo dalje, u jedinoj istoriji Hrvatskog naroda: " Oko 600,000 ljudi pobijeno je u Jasenovcu, uglavnom Srba, Jevreja, Roma i protivnika ustaškog režima. Broj jevrejskih žrtava kreće se između 20,000 i 25,000, od kojih je većina pobijena do avgusta 1942."
više možete pročitati na:
http://www.jerusalim.org/cd/jasenovac/index_l.html

Poslednja izmena:

Back