mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.929
A u tvome mozgu izgleda samo Srbi ratuju...nije tebi lako onda jer vidis Srbe i tamo gde ih nema !
samo ti ratuj al dalje od Beograda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u tvome mozgu izgleda samo Srbi ratuju...nije tebi lako onda jer vidis Srbe i tamo gde ih nema !
OVO JE LAZ
PRAVA ONA DS-oVSKA MASNA LAZ
Pred pocetak Prvog balkanskog rata Bugarska recimo je imala 4.7 miliona stanovnika a Srbija 3.5 . Danas Srbija ima 8 miliona stanovnika a Bugarska 7
samo ti ratuj al dalje od Beograda![]()
A ti bi izgleda hteo da ratujem u Vojvodini i da stignem do Zemuna pa da mi se onda pridruzis![]()
Nema sta moderna medicina ne moze da reshi![]()
e,sad se vadi na medicinu tako je najlakse !
Zato sto ne gledam televiziju mnogo, nesto malo tek citam novine. A na tv ionako politicari samo budu, oni pricaju kojesta.
Mislio sam da mogu 'uzivo'... od obicnih ljudi da cujem ponesto bar korisno... ali izgleda se varam.
Jel tu racunas i one koji su masovno otisli iz Bugarske kad je usla u EU?Vidim dobar si sa statistikom...koliko mladih im je ostal u Bugarskoj...
Pred pocetak Prvog balkanskog rata Bugarska recimo je imala 4.7 miliona stanovnika a Srbija 3.5 . Danas Srbija ima 8 miliona stanovnika a Bugarska 7
Alo covece!Ovaj tvoj komentar u zadnjoj recenici mi je malo nejasan,cudan i lici mi na nesto sto se granici sa zdravim razumom.Pitam se gde ti zivis kada nemozes uzivo obicnog coveka ni da vidis ni da cujes, jos trazis nesto korisno.Aman!![]()
Pa one "patriote.".sto se busaju u grudikao veliki Srbi bi opet ratovali u to budi siguran...makar i neznali zasto to rade...kao sto i nikad nisu znali..i ratovali bi dok nas ne istrebe..nema veze sto nestajemo...
Pa jeste i iz istorijske istine ! Zasto se vama Srbima vise dopada kada neko drugi napise nesto iskreno i istinito o vama,nego kada to napise neki Srbin !? Zasto takve Srbe proglasite za nacionaliste , za zaostale i uglavnom im se podsmevate !Kada na zapadu neko napise nesto lepo o svome narodu i zemlji ljudi to cene i postuju a vi u Srbiji odmah ga ispljujete !
Кол'ко видим ти си Хрват... и од тебе, као Хрвата, пре бих очекивала да нас испљујеш него искрено нахвалиш.
Ако грешим, извињавам се.
Ne znam jesi li ili nisi ali ako jesi ti si tek drugi ili treći Hrvat na ovom forumu koji priznaje ili kaže nešto ovako.Sve ostale je sramota da se sete nekih stvari koje imaju vezu sa ljudskošću ili žive sa kolektivnom svesti i pravilima čopora.A zasto bi trebalo da vas pljujem ?
Pa nisu Srbi ubijali Hrvate (masovno),nego su Hrvati (masovno) ubijali Srbe !
Zasto da vas pljjujem ?
Pa nisu Srbi proterali Hrvate (masovno) nego su Hrvati proterali Srbe !
E sad vecina Hrvata zadojenih ustastvom ce to proglasiti za najvece herojstvo Hrvatskog naroda ali ima i onih koji se toga i te kako stide !
Ne znam jesi li ili nisi ali ako jesi ti si tek drugi ili treći Hrvat na ovom forumu koji priznaje ili kaže nešto ovako.Sve ostale je sramota da se sete nekih stvari koje imaju vezu sa ljudskošću ili žive sa kolektivnom svesti i pravilima čopora.
Ne znam jesi li ili nisi ali ako jesi ti si tek drugi ili treći Hrvat na ovom forumu koji priznaje ili kaže nešto ovako.Sve ostale je sramota da se sete nekih stvari koje imaju vezu sa ljudskošću ili žive sa kolektivnom svesti i pravilima čopora.
Al se zato itekako secaju onih par stotina streljanih u vukovaru... Podigli spomenike... Vuku decu po nekoliko puta godisnje tamo i pričaju im priče masne... A pitanje je da zrtve nisu srbi... Beda...
IZ MAJČINOG KRIKA SLOBODA SE RAĐA
I USKORO BIJELA ZAPLOVIT ČE LAĐA
DO SUNCA IZ KRVI I BOLA NIKNUT ČE CVIJEĆE
I NIKADA NAROD ZABORAVIT NEĆE! VUKOVAR! ...
slazem se...dal je moguca teza da za balkan ipak ima nade..???