Srbi sa Kosmeta spalili sliku Borisa Tadica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тадић је исто зло као Тачи, Харадинај и остали терористички шиптари. Америчка амбасада је исто зло као шиптарска.

Прави Српски посао би било да се искорени у Србији црно црвени такозвани демократи.
Koliko su Srbi na kosovu sluđen narod, propagandom SRS i DS-a.
Nikad nisu spaljivali slike svojih ubica - Albanskih vođa, i više mrze Srbe koji drugačije misle, nego svoje dželate.
Sluđen narod kome će takvo ponašanje da se obije o glavu kad-tad.
A ove koji te primitvnobezmozgovne ljude guraju u sopstvenu propast, treba etiketirati pravim imenom : srpski neprijatelji.

Srbi koji zive na Kosovu i Metohiji, clanovi udruzenja potomaka ratova od 1912 do 1920 godine su na protestu u Kosovskoj Mitrovici spalili sliku Borisa Tadica . Oni smatraju da ih je Tadic izdao potpisivanjem SSP i tako posredno priznao nezavisnost Kosova.

sta mislite o ovome zasto sve veci broj ljudi u srbiji a posebno na kosovu i metohiji smatra borisa tadica za izdajnika srpskog naroda i drzave?

Одговор је једноставан. Прво, направио је катастрофалну грешку. Имамо две парадоксалне ситуације у Београду ДС слави, а на Косову Српски народ на улицама плаче.

Они говоре "Људи не знају шта је ЕУ, то значи да нема граница" Aли, шта да ради Српска држава оног тренутка када се распадне та антихришћанска, неприродна заједница за неких 20 година ? Хоћемо ли онда да се питамо ГДЕ СУ СРПСКЕ ГРАНИЦЕ ? A европљани ће да нам кажу, "па ево ви сте потиписали да признајете независно Косово, немате правни основ да тражите било шта..."

Није први пут у историји Српског народа да се нешто потписује без сагласности народа.

Не могу бити брат са црно црвенима. Сваљивати бомбардовање Срба на милошевића и Срс само црно црвени могу. Већ 1992 су американци убијали Србе у Босни. 1995 је нато бомбардовао Србе у Босни. 1999 је бомбардовао Србију. Отео јој Косово, Крајину, све то са лажима да је геноцид почињен над муслиманима и шиптарима.

Црно црвени су тражили 1991 и 1992 да Милошевић спречи сву помоћ Србима у борби против усташе и муслимане. Милошевић далеко је од идеалног, али су црно црвени највеће звери.

Glupane zatucani. Crveno crno znaci komunisti-nacionalisti, a ne Nato ili Demokrate.
Brat ti je Srbin bilo koji, pa ti pukni od muke. Hebala te ta demagogija. Neec ti ta cirilica nista pomoci da shvatis koliko si zatucan i glup kad je politika i zivot u pitanju. Zbog takvih glupana su i bili SPS, SRS i ostali na vlasti i zbog takvog nacina razmisljanja smo pukli i Krajinu i Kosovo. Ti si veci krivac za to sto podrzavas ova gowna, nego svi Djindjici i Tachiji. Kretenu. Sa bratom se sporis oko gluposti, idiote, ne vidis dalje od nosa. Hebo te Markowac i onaj vas 'nalogodavac' koji vas placa da ovde svirate koznu frulu.

Srbi spalili sliku svoga predsednika? Glupost veka... Naucimo vec jednom da sto se tice spoljasnjeg prikazivanja treba da budemo monoloitni, a sta se desava na unutar politickoj ceni znamo samo mi. Ja ne volim Tadica,ali u bilo kakvom susretu njega i bilo kog stranog drzavljanina ili licnosti uvek sam iza njega... Licno sam desnicar i ne volim DS i njihovu politiku ali u bilo kom konfliktu moga(legalno izabranog) predsednika i bilo kog ne gradjanina Srbije,sam na njegovoj strani. Postujmo instituciju iako ne volimo coveka...

Koliko brate Srbine vise da cekamo? Zar i tebi nije u interesu da Srbija udje sto pre u EU :)
Cinjenica je da su pozurili i da su nam dali pre vremena sporazum... Cak i pre Bosne. Samo da bi pokazali da podrzavju DS i Srbiju u EU..
Na zalost to nije slucaj, sa ostalim strankama sem mozda DSS'a.. Ne verujem da bi podrzali SRS.

EU je samo pokazala da se plaši odlučne Srbije da odbrani Kosovo od 17 članica,koje nam misle i žele sve najbolje samo bez Kosova.

Е само си ти још фалио на теми да пишеш против ДСС-а и Коштунице па да свима буде јасно да су у праву они који спалише слику БТ........

mitke, ovo su reci skoro svih srba sa kojima sam razgovarao, a razlog njihovog glasanja za DSS nije nimalo "pitom"

postavlja se pitanje zasto srbi na kosovu tuguju i placu zbog potpisivanja SSP ako je to patriotski cin?

bice pre da je izdajnicki i da je to cin priznavanja nezavisnosti kosova i izdaje srba sa kosova i metohije.

ja izdajnik necu i ne mogu da budem , pa makar mi obecali platu od 100.000 eura mesecno nemam nameru da izdam svoj narod i amanet predaka....

Srbi koji zive na Kosovu i Metohiji, clanovi udruzenja potomaka ratova od 1912 do 1920 godine su na protestu u Kosovskoj Mitrovici spalili sliku Borisa Tadica . Oni smatraju da ih je Tadic izdao potpisivanjem SSP i tako posredno priznao nezavisnost Kosova.

sta mislite o ovome zasto sve veci broj ljudi u srbiji a posebno na kosovu i metohiji smatra borisa tadica za izdajnika srpskog naroda i drzave?

Srbi na Kosovu najbolje znaju kako je Srbiji , a vi iz centralne Srbije koji ne smatrate tako vi ste sramota nacije i ne znate sta je muka , al ne bojte se saznacete uskoro , kada vam djeca budu diplomirala u Tirani na prestiznim univerzitetima , cija 10 vrijedi 7 u Evropi .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back