bird again Buduća legenda Poruka 28.039 24.05.2025. u 10:27 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #26 Simo Dubajić: Sad uživam. Kliknite za proširenje... Vidim. Ides po forumu ko penzioner
Simo Dubajić Ističe se Poruka 2.832 24.05.2025. u 10:28 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #27 bird again: Vidim. Ides po forumu ko penzioner Kliknite za proširenje... Štedim slova na tastaturi.
B bas kao Buduća legenda Poruka 47.273 24.05.2025. u 10:28 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #28 Simo Dubajić: O yes of course. Kliknite za proširenje... tramp mu sprema svilen gajtan sad, peca je sve provalio, a mozda smo mu dosapnuli i mi americki srbi Вучић заправо хтео да „намести“ Трампа по налогу глобалиста којима служи?
Simo Dubajić: O yes of course. Kliknite za proširenje... tramp mu sprema svilen gajtan sad, peca je sve provalio, a mozda smo mu dosapnuli i mi americki srbi Вучић заправо хтео да „намести“ Трампа по налогу глобалиста којима служи?
Simo Dubajić Ističe se Poruka 2.832 24.05.2025. u 10:32 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #29 bas kao: tramp mu sprema svilen gajtan sad, peca je sve provalio, a mozda smo mu dosapnuli i mi americki srbi Вучић заправо хтео да „намести“ Трампа по налогу глобалиста којима служи? Kliknite za proširenje... Daj pusti to.Šta ti kažeš na Ruse u Srbiji ? Dobro ili loše ?
bas kao: tramp mu sprema svilen gajtan sad, peca je sve provalio, a mozda smo mu dosapnuli i mi americki srbi Вучић заправо хтео да „намести“ Трампа по налогу глобалиста којима служи? Kliknite za proširenje... Daj pusti to.Šta ti kažeš na Ruse u Srbiji ? Dobro ili loše ?
B bas kao Buduća legenda Poruka 47.273 24.05.2025. u 10:38 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #30 Simo Dubajić: Daj pusti to.Šta ti kažeš na Ruse u Srbiji ? Dobro ili loše ? Kliknite za proširenje... ja podrzavam sve sto pise aleksije radicevic pa i ovu temu, stavio sam thumb up na uvodni post vec; shvati, ima nas koji jedni drugima dajemo blanko poverenje, eto ko god je uz studente, njega podrzavam 100%
Simo Dubajić: Daj pusti to.Šta ti kažeš na Ruse u Srbiji ? Dobro ili loše ? Kliknite za proširenje... ja podrzavam sve sto pise aleksije radicevic pa i ovu temu, stavio sam thumb up na uvodni post vec; shvati, ima nas koji jedni drugima dajemo blanko poverenje, eto ko god je uz studente, njega podrzavam 100%
Simo Dubajić Ističe se Poruka 2.832 24.05.2025. u 10:40 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #31 bas kao: ja podrzavam sve sto pise aleksije radicevic Kliknite za proširenje... Moje saučešće.
B bas kao Buduća legenda Poruka 47.273 24.05.2025. u 10:44 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #32 bird again: Vidim. Ides po forumu ko penzioner Kliknite za proširenje... jel znas ti ovoga smora simu?
bird again: Vidim. Ides po forumu ko penzioner Kliknite za proširenje... jel znas ti ovoga smora simu?
bird again Buduća legenda Poruka 28.039 24.05.2025. u 10:45 - Rusi popravljaju demografsku sliku Srbije! #33 bas kao: jel znas ti ovoga smora simu? Kliknite za proširenje... Kako to mislis znam Pricala mi lapsi o njemu jednom
bas kao: jel znas ti ovoga smora simu? Kliknite za proširenje... Kako to mislis znam Pricala mi lapsi o njemu jednom