Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Verovatno ni jedno pitanje nije postavljeno ili formulisano.
Covek vam odgovori na pojedine stvari,a vi..... Boze sacuvaj.
I jos nesto,nisam u skoli da bih odgovarao,ovde sam da bih se zabavljao.xaxaxaxa
1)zbog cega su vrhovni gospodari sveta(ko god da su) zeleli da lansiraju letelicu u kosmos?
2) zbog cega bas zvucnom levitacijom? zasto bas ta tehnika?
3) kako su se to vrhovni gospodari sveta zajebali oko Marije koja inace nije Srpkinja vec je njena dusa inkarnirana sa Sirijusa A)
4) kako to da se najmocniji ljudi na zemlji tako zajebu ?
Doktore, ako ste imalo covek nauke i ako imalo imate osnovnog vaspitanja, kulture i bontona dacete mi odgovore na postavljena pitanja ili jednostavno priznati da ne znate.
Pa to da li sam ja za predavaca ili ne, ti ne odlucujes. A sto se tice jedinice dobio si je za prepisivanje, sedi malo kuci i uci, pa kad nesto naucis mozda nam izneses nesto tvoje vezano za ovu temu a ne samo copy-paste
Hajde, uputi ga, majke ti, na koju temu da prebaci post da ti končno odgovoriš na ta pitanja. Bar na ta, ako na druga ne znaš. Postavio ti ih je do sad 20 puta.
Hajde, uputi ga, majke ti, na koju temu da prebaci post da ti končno odgovoriš na ta pitanja. Bar na ta, ako na druga ne znaš. Postavio ti ih je do sad 20 puta.
Bio jedan što bi da deli jevrove narodu, umesto da odgovara na pitanja, usput valjajući priču o Srbima kao najstarijem narodu, nemogućim operacijama, tipa lansiranja gradjevine u kosmos jačinom zvuka i sl. pa mu je sad adresa:
Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti - Gornja Toponica
Gornja Toponica BB
18202 Gornja Toponica