Srbi osvojili vlast na nivou cele BIH!

dr hirurg:
Попа деловао као фин човек, мој је једини грех био што сам преправио двојку у тројку у другом гимназије. А његов, волео да се облачи у женско. Е сад да ставимо колега то на кантар, па да меримо.

Мислиш на мантију ??? Битанго ! :razz:

eremita:
Мислиш на мантију ??? Битанго ! :razz:
Нисам ја колега он се пресвлачио, онако опуштено ми признао да се отворим и почнем да приповедам своје грехе. Био је мало онако разгорачених очију и неки пут је стављао руке на уши, али се све завршило без жртава.

dr hirurg:
Јел сте колега мислили на Михољдан? :confused:

QQ......QQ......QQ........Михољдан је Св.Киријак Отшелник (12.октобра) а ја говорим о анђелу Архангелу Михаилу бестелесном анђелском војводи који се слави 21.новембра (Аранђеловдан).......

А па на то сам и мислио али сте ме збунили колега. Сад ће Св. Аранђео. Још мало. Пермутирао сам. Иначе то ми дође по мајци слава. Ова претходна по оцу. Шта ћете дупли србин, а истовремено и будиста. :)

Мали тест колега да видим да нисте убачени елеменат :)

dr hirurg:
А па на то сам и мислио али сте ме збунили колега. Сад ће Св. Аранђео. Још мало. Пермутирао сам. Иначе то ми дође по мајци слава. Ова претходна по оцу. Шта ћете дупли србин, а истовремено и будиста. :)

Мали тест колега да видим да нисте убачени елеменат :)

Ааааааааа......нећеш ме изнервирати у ове ситне сате.....јок......

dr hirurg:
Колега, кад сам успео да изнервирам Божијег слугу на исповеди, ви ћете ми бити мачији кашаљ. :)

Мож' да бид'не али под условом да се мени не спава као што ми се сада спава а спава ми се јер је овај подфорум постао КАО СОБИЦА ЗА ЕВНУХЕ......... :roll:
а теме сачувај ме Боже.......... :roll: :roll: :roll:

Jerry Ropero:
SNSSD 49% SDS 20% u parlamentu BIH ako sam dobro procitao? Dodiku fale samo jos glasovi ljutih Hrvata koji su ogorceni zbog preglasavanja Bosnjaka i izabiranja Zeljka Komsica iz SDP za "predstavnika Hrvata" i ako je za njega glasalo manje od 1% etnickih Hrvata!

Naredne 4 godine premijer cele BIH bice neko iz Dodikove stranke :D

Vreme je bilo da se Srbi i Hrvati udruze protiv Balija jer imaju zajednicki i identican cilj - opstanak u BIH a tome su Balije Izetbegovica Alije najveca pretnja
Ovde neshto ne shtima.........Dobri hrvati od Djerija....Ne verujem svojim ochima :shock: :shock: :shock:.......ali to verovatno i nisu hrvati nego pokatolicheni Srbi.........Znachi bice koalicija Srba Katolika i Srba Pravoslavaca protiv Srba Muslimana............kakav galimatijas, da ne kazem zameshateljstvo :roll: :roll: :roll:

Back