Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?

Ko ne postuje zakon, mora biti ekspresno smenjen .
Који је то владар смењен због непоштовања закона?Ја знам да је једино Никсон поднео оставку,(да не би био опозван), ако има још неко напиши.

Zadnji srbin koji je vladao Srbijom bio je rimski imperator Konstantin...........posle njega, svi vladari Srbije bili su crnogorci............Obrenovici, Karadjordjevici, Broz (jedini vladar Srbije a da nije crnogorac) , Milosevic, Djindjic, Tadic, Vucic..............................
Obrenovici i Karadjordjevici nisu bili Crnogorci.

Strašno je to kakvi su ljudi proglašeni za svece. Ti ''sveti'' Nemanjići su vodili krvave bratoubilačke ratove, mučili svoje roditelje, svoju braću i svoju decu. Vrhunac greha je to samoproglašenje svetosti. Ko im daje pravo da sebe tako nazivaju? Kakvi moralni podvizi su im dali osnov da dobiju tu svetost? Većim delom, to su bili krvnici, brutalni vladari, samoproklamovane ličnosti veće od života. Takođe su se aktivno trudili da izbrišu istoriju pre njihovog stupanja na vlast. Želeli su da stvore sliku kako su oni zapravo ''oci države'', što je naravno potpuna glupost.

Како би је корумпирали? Има ли АИ кумове, родбину ближу и даљу? Омиљени спортски клуб? :namcor:
Zamisli taj trenutak. Omiljeni sportski klub je Obilić. Nacionalna himna postaje Cecina ''Kukavica''. Dvoglavog orla zamenjuje tigar.
Nemali broj obrva bi se podigao.

Sama priča o vladaru je greška. Treba da vladaju sistem i zakoni.
Da li bez guglanja znate ko je predsednik Švajcarske? Ne znate? Ne znam ni ja, ali ni dobar deo Švajcaraca.
A žive dobro. Kapirate?
Ne možeš da se porediš sa Švajcarskom jer prvenstveno nemaš taj mentalitet. Ni sa Holandijom koja je pozatvarala skoro sve zatvore jer nema ko da bude u njima.

Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?

Срби не умеју да имају своју државу, и на жалост можда би било боље да нама влада странац.

Или неки много лукав Србин попут Милоша Обреновића, али такви се ретко рађају.

Па јесу волели краља Петра и тепали му "чика Пера". Али он је био демократа до сржи. Закон о штампи је имао један члан - "Штампа је у Србији слободна". И прошао је комплетну Албанску голготу скоро без икаквих привилегија изузев неких због његових година.
Додуше, регент Александар тада, причала ми је баба шта је чула од оца Солунца је заједно са војницима вукао топове док нису принудно уништени и говорио - "Хајде браћо, да се ви ожењени вратите својим породицама, а ми млађи да се оженимо".
Тек касније му је "ушла вода у уши" и заволео је да буде краљ целе тадашње Југославије, што је њега коштало живота, а све Србе трајно упропастило.
И једино Срби су имали династије потекле из народа, Карађорђева и Милошева лоза. Сви остали у "региону" су имали владаоце страног порекла.
Добро, изузетак је и ту Црна Гора са династијом Петровића, али они су капитулирали у Великом рату и тиме изгубили право на престо, као и Карађорђевићи у Другом рату.

Ja sam uvek protiv da vlada stranac, makar nestali , sto ce se i desiti , ali niakko stranac......ako ne moze da nauci narod da vlada nad svojim manama i glupljima , onda i ne zasluzuje da prezivi , vrlo jednostavna logika..A srbi to pokazuju vrlo jasno , i glasno ...stvarno najglasnije sto moze...

Uopste se ne ustezu da formiraju stetnu koaliciju po opstanak naroda, ako je njima nekoliko to u interesu....nije blam ni malo , ne samo ova vlast, skoro svaka grupa srba je takva...

Sama priča o vladaru je greška. Treba da vladaju sistem i zakoni.
Da li bez guglanja znate ko je predsednik Švajcarske? Ne znate? Ne znam ni ja, ali ni dobar deo Švajcaraca.
A žive dobro. Kapirate?
Ni sam ne znam koliko puta u ovakvom razgovorima naglasim da ne treba da se zove Vlada Republike Srbije, vec Rukovodstvo Republike Srbije.

Мање зло ми је туђи него свој јер угњетавање од стране туђег је барем схватљиво али угњетавање од неког "свог" скоројевића је тотално невсхватљиво. Тај "твој" владар ти једнако није тата нити рођак исто као и страни владар, само су те успешно изманипулисали да је твој. Највише насиља и неправди је способно да уради неко твој, дахије који су домаћи исламизовани људи су били неупоредиво веће зло од турског султана.

Мрзим све владаре без обзира чији су али највише бих волео да нас освоје Норвежани и да нашом државом управља читав тим норвешких стручњака, нека сам издајица.

Који је то владар смењен због непоштовања закона?Ја знам да је једино Никсон поднео оставку,(да не би био опозван), ако има још неко напиши.
U drzavu se mora ugraditi osigurac od zloupotrebe vlasti.

Back