- Poruka
- 24.074
Onda već ispunjava taj uslov iz naslova.Pod stranac, mislis Siptar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda već ispunjava taj uslov iz naslova.Pod stranac, mislis Siptar?
Који је то владар смењен због непоштовања закона?Ја знам да је једино Никсон поднео оставку,(да не би био опозван), ако има још неко напиши.Ko ne postuje zakon, mora biti ekspresno smenjen .
Obrenovici i Karadjordjevici nisu bili Crnogorci.Zadnji srbin koji je vladao Srbijom bio je rimski imperator Konstantin...........posle njega, svi vladari Srbije bili su crnogorci............Obrenovici, Karadjordjevici, Broz (jedini vladar Srbije a da nije crnogorac) , Milosevic, Djindjic, Tadic, Vucic..............................
Како би је корумпирали? Има ли АИ кумове, родбину ближу и даљу? Омиљени спортски клуб?Nama treba veštačka inteligencija na vlasti.
Istina ne može da se zaobiđe. Bog mi je svedok.Strasno
Koja istina? Da grdis i hulis Nemanjice?Istina ne može da se zaobiđe. Bog mi je svedok.
Strašno je to kakvi su ljudi proglašeni za svece. Ti ''sveti'' Nemanjići su vodili krvave bratoubilačke ratove, mučili svoje roditelje, svoju braću i svoju decu. Vrhunac greha je to samoproglašenje svetosti. Ko im daje pravo da sebe tako nazivaju? Kakvi moralni podvizi su im dali osnov da dobiju tu svetost? Većim delom, to su bili krvnici, brutalni vladari, samoproklamovane ličnosti veće od života. Takođe su se aktivno trudili da izbrišu istoriju pre njihovog stupanja na vlast. Želeli su da stvore sliku kako su oni zapravo ''oci države'', što je naravno potpuna glupost.Strasno
Zamisli taj trenutak. Omiljeni sportski klub je Obilić. Nacionalna himna postaje Cecina ''Kukavica''. Dvoglavog orla zamenjuje tigar.Како би је корумпирали? Има ли АИ кумове, родбину ближу и даљу? Омиљени спортски клуб?![]()
Samo istinu iznosim.Koja istina? Da grdis i hulis Nemanjice?
Generalno prost i neobrazovan narod koji se uvek zaiebe pa posle...Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?
Ako je tako, kako da obrazujemo narod da donosi bolje odluke?Generalno prost i neobrazovan narod koji se uvek zaiebe pa posle...
И да јој вичемо АИ Србине!Zamisli taj trenutak. Omiljeni sportski klub je Obilić. Nacionalna himna postaje Cecina ''Kukavica''. Dvoglavog orla zamenjuje tigar.
Nemali broj obrva bi se podigao.
Ne možeš da se porediš sa Švajcarskom jer prvenstveno nemaš taj mentalitet. Ni sa Holandijom koja je pozatvarala skoro sve zatvore jer nema ko da bude u njima.Sama priča o vladaru je greška. Treba da vladaju sistem i zakoni.
Da li bez guglanja znate ko je predsednik Švajcarske? Ne znate? Ne znam ni ja, ali ni dobar deo Švajcaraca.
A žive dobro. Kapirate?
Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?
Па јесу волели краља Петра и тепали му "чика Пера". Али он је био демократа до сржи. Закон о штампи је имао један члан - "Штампа је у Србији слободна". И прошао је комплетну Албанску голготу скоро без икаквих привилегија изузев неких због његових година.Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?
Ni sam ne znam koliko puta u ovakvom razgovorima naglasim da ne treba da se zove Vlada Republike Srbije, vec Rukovodstvo Republike Srbije.Sama priča o vladaru je greška. Treba da vladaju sistem i zakoni.
Da li bez guglanja znate ko je predsednik Švajcarske? Ne znate? Ne znam ni ja, ali ni dobar deo Švajcaraca.
A žive dobro. Kapirate?
U drzavu se mora ugraditi osigurac od zloupotrebe vlasti.Који је то владар смењен због непоштовања закона?Ја знам да је једино Никсон поднео оставку,(да не би био опозван), ако има још неко напиши.
Ili katapult u ministarske foteljeU drzavu se mora ugraditi osigurac od zloupotrebe vlasti.