Srbi narod najgladniji - posle Albanaca

....u Srbiji je prepolovljen stočni fond,otkad nam je "bolje"....
.....a većina sirovina za prehrambrenu industriju se uvozi(uvozimo smrznute polutke kojima je davno prošao rok a za smrznutu ćuretinu i piletinu i da ne pričam),i na taj način se održava niska cena žive stoke....
.....uvozi se talog iz jevrope a izvozi ono najbolje....
....e imam prasića na prodaju,sve ide na doboš i prelazimo na vegeterijansku 'ranu....

Bre to je stvar o kojoj sami treba da brinemo... Ja samo znam da za iste pare sve manje i manje i manj i manj i manje i ko zna koliko puta manje imam namernica u korpi ....

Tachno!
Mnogo praznija korpa iziskuje mnogo vise novca, i taj "trend" se nastavlja!
Gde je hemija u potrosackoj korpi?
Osim toga, gde su dazbine, odeca, obuca, izlasci?
Jedno je sigurno- Srbi najvise novca trose na hranu, a to je odlika siromasnih zemalja.
Najmanje na odecu, obucu i izlaske.
Cast izuzecima, ja pricam o normalnima!
Podaci iz Vladinog sektora: 2OO OOO dece zvanicno gladuje, samo ne rekose koliko njih nezvanicno gladuje, i ne samo dece:roll:

Што мање хране можеш да купиш, то више пара мораш да даш.
Једноставно ужасно је тешко прехранити децу, да не причамо о посебној исхрани и слично.
Данас у арбији постоје три основнапрехрамбена артикла:
- Хлеб
- Кромпир
- Зелениш
Било шта што се кува, месо је у минималним количинама, и углавном за недељни ручак, а и то ј епитање.
Роштиљ се своди на трећеразредне кобасице, о шницлама се не говори.

Салама као царица Српске кухиње одавно је изгубила месо из себе и своди се на оне салама које смо пре десет година куповали за мачке.
Сада начке неће да их једну, а ми морамо.

ma bre to ti haluciniras :D

ja sam juce gledao na TV kazu da zivimo bolje nego ikad :mrgreen:

a cim na tv to kazu - to mora da je istina :mrgreen:

E sad imam sliku o tebi Jerry.:lol: Srdic je u pravu.
qxkmso.jpg

Za ovo je vazda vrijeme;)

Vazda bilo, vazda ostalo. I na prazan i na pun stomak. Ja ne znam šta se ovi gladni žale:confused:

Pesma o srpskom vremenu, objavljena u Zmaju 1864. godine.
Još nije vreme!
Još nije vreme!
Još nije vreme!

Sad je dockan!
:-(:-(

Hm...
Ako ovoj pesmi oduzmemo političku konotaciju, a stavimo je u kontekst prethodne priče ovo
ću shvatiti kao uvredu i povređivanje svog nacionalnog ponosa.:evil:
Udaraš mi po nacionalnom i ličnom egu i to ispod pojasa. Nije lepo monti od tebe.:lol:

Vazda bilo, vazda ostalo. I na prazan i na pun stomak. Ja ne znam šta se ovi gladni žale:confused:

Hm...
Ako ovoj pesmi oduzmemo političku konotaciju, a stavimo je u kontekst prethodne priče ovo
ću shvatiti kao uvredu i povređivanje svog nacionalnog ponosa.:evil:
Udaraš mi po nacionalnom i ličnom egu i to ispod pojasa. Nije lepo monti od tebe.:lol:

Dikane, Diko, jadan ne bio. Dolje te a tako mi moga plemena ponosnog ne bi ni u snu čarnuo :lol::lol: Ču ti njega:roll: A uuuuuuuuuuuuuu Anđeli i sa tobom i sa mnom. Odoh u aljine;)
126fer7.jpg

Back