Taj Deretic ionako lupa ko top.Pravoslavni narod pre Hrista???![]()
Најјаче

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj Deretic ionako lupa ko top.Pravoslavni narod pre Hrista???![]()
Jesmo najstariji...Prvo su se amebe razvile, pa onda mi.![]()
Jaaooo, živote!!!
Gledam ovu budalu sa kartama... ovo je strašno!!!!( Mislim na ovog u Psihovom postu. )
Da li neko ovo zove, da li neko u ovo veruje??? Ovo bi zaista trebalo zakonski sankcionisati, ovakvo zahebavanje ljudi, ovakve stvari... nemam reči!
Nisam do sada imala prilike videti ovu spodobu, sad sam prvi put videla Tarota na delu. Umeju da "natakare" u uglu ekrana onaj crveni krug, zabranjeno za decu ispod x godina, a ovakve stvari idu u etar nesmetano. Strašno!
Imam utisak da sam jedino ja kao sa kruške pala pa prvi put vidim ovog "vidovnjaka". Svejedno, uporedjivati ljude koji zaista veruju u neke natprirodne ili mistične pojave, sa ovim čovekom - ne ide. Nije lepo i nije u redu. Svejedno... izgleda da su Srbi ipak mnoooogo star narod, toliko star da je već posenilio skroz. Da nije tako, ne bi ovakvi drali kožu ljudima i bogatili se na tudjoj muci i nesreći... Sramota!!!!!!
Jaaooo, živote!!!
Gledam ovu budalu sa kartama... ovo je strašno!!!!
Ha... ja kao Jevrej necu ni da komentarisem ovo...![]()
Ma mislim Sirijus?Ovo je ipak malo previse.A jesi li se zapitao koliko danasnji Srbi imaju genetske podloge od onih prastarih Srba?Budimo realni, manje od 50 %.
Čini mi se da svaki član iste tako govori za svoj region.