Srbi najstariji narod?

Znam da ovo nije shkolica al evo mali hint .

Potrazhite znachenje rechi JAV,NAV i PRAV.
Mnogo toga moze postati jasnije.

Sem toga "Pravo" se u slovenskim jezicima odnosi na "desno".
Desnu stranu.

Rech "Slava", opet nosi sa sobom mnoshtvo pitanja na koja, jelte ne mogu ovde ali koga zanima neka i o tome potrazhi pojashnjenja.

Drugim rechima, nije bash sve shto nam se na prvi pogled uchini besmisleno, zaista i bez smisla.

Jaaooo, živote!!! :dash::dash::dash:
Gledam ovu budalu sa kartama... ovo je strašno!!!! :evil: ( Mislim na ovog u Psihovom postu. )
Da li neko ovo zove, da li neko u ovo veruje??? Ovo bi zaista trebalo zakonski sankcionisati, ovakvo zahebavanje ljudi, ovakve stvari... nemam reči!
Nisam do sada imala prilike videti ovu spodobu, sad sam prvi put videla Tarota na delu. Umeju da "natakare" u uglu ekrana onaj crveni krug, zabranjeno za decu ispod x godina, a ovakve stvari idu u etar nesmetano. Strašno!
Imam utisak da sam jedino ja kao sa kruške pala pa prvi put vidim ovog "vidovnjaka". Svejedno, uporedjivati ljude koji zaista veruju u neke natprirodne ili mistične pojave, sa ovim čovekom - ne ide. Nije lepo i nije u redu. Svejedno... izgleda da su Srbi ipak mnoooogo star narod, toliko star da je već posenilio skroz. Da nije tako, ne bi ovakvi drali kožu ljudima i bogatili se na tudjoj muci i nesreći... Sramota!!!!!!

Gledao sam ja Milana,nekoj zeni rekao da peva bajo bajo ti si patak i dace joj to doneti srecu u ljubavi i ona tako tri puta bajo bajo ti si patak...i jednoj zeni u austriji je rekao da pere zube pastetom da dobije na tomboli i da onda u zme cetku i namaze malo pastete na kosu(kao gel)za srecu....no comment...

Ma mislim Sirijus?Ovo je ipak malo previse.A jesi li se zapitao koliko danasnji Srbi imaju genetske podloge od onih prastarih Srba?Budimo realni, manje od 50 %.

To nije bitno.
Mi nosimo sveti gen sinova Sirijusa.
2012 godina je za nas vrlo bitna i rekao bih, odlucujuca. Tada ce se mnoge stvari poklopiti. Desice se precesija, ekscentricitet ce biti ravan nuli, upadamo u centar fotonskog pojasa a signali "nasih" sa Sirijusa, postaju sve jaci i naposletku dolazimo sa njima u kontakt. Oni ce nam pokazati kako da otkljucamo svoje potencijale, sinovi Sirijusa ce rasiriti krila i vinuti se u nebesa.
Tesla ce doci drugi put medju svoje.

http://1.***************/_45CQ84jr9DQ/R2P6aqSlVEI/AAAAAAAAAJ8/LP5CxBLTCoM/s400/dorebad.bmp

Nj... kada se nesto dokazuje slicnoscu reci.... koje uz to nisu ni mnogo slicne.... Ustvari, slicne su samo onima koji zele da im budu slicne, pa su im tako sve reci koje pocinju na slovo s iste... Teorije koje se zasnivaju na tome ne mogu biti ni malo verodostojne...

Back