Срби лубеницу плаћају од 40 до 75 динара: Радије купујемо са трактора него у продавници

плаћам лубеницу

• и 200 РСД само дапобеди СНС и Вужић

glasova: 1 33,3%
  • недам ни 1 РСД нека све пропадне

glasova: 0 0,0%
  • немам ни 1 РСД ни 200 РСД

• недам ништа за лубенице ... једем авокадо .. и батат

• Ukupno glasova
    3

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.285
https://biznis.telegraf.rs/agro-biz/3718234-kilogram-lubenice

Телеграф Бизнис је пре неколико дана објавио вест да је лубеница у свету удвостручена, односно за 49 одсто . Тако је цена овог омиљеног воћа у летњим данима достигла чак 5,44 долара, што је значајан скок у односу на 3,60 долара у односу на прошло лето.

Подсетимо, килограм лубенице у продавницама у Србији креће се од 40 динара на акцији до 100 обичних динара.

Терор политике над популацијом се наставља

У овим данима када је освежење преко потребно трговина уздозволу препродаје лубенице извојводине које су тамо 30 РСД за 100 РСД

Где је сада опозиција да донесе лубенице

@dlugomir

питам се ГДЕ ?

Poslednja izmena:
Cena lubenice u marketu je od 31 do 39 dinara, eventualno 49 bez akcije...
Moja procena na lokalnim pijacama je bila 31 din da ce biti u avgustu, to naravno zavisno od novih poskupljenja ako ih ne bude...
To jeste lepa cena za potrosace u Srbiji, mora da se prizna. Ali dok postoji obostrana racunica bice i suzivota...

Glupo je da najvecu korist od lubenice ima benzinska pumpa ili kamiondzija, a to se desava ako se poveca cena lubenice, otpadnu dnevni potrosaci i ostanu nedeljni i dvo nedeljni...
Lubenica je lokalni proizvod ako je niske cene, a globalni ako je visoke cene..
Zato je cena od 3,6e na ostrvima uobicajena, a 2,6 za kg grozdja, znaci grozdje nekad jeftinije od lubence, sto u Srbiji nece da se desi nikad....bas nikad..

tih 22, 28 centi za kg lubenice je dobra stvar za Srbiju, nadam se obostrano dobra stvar.
A to sto neko nece da kupuje osim sa kamiona, to je zato sto ne zna da odabere, a ne zato sto na kamionu prodaje proizvodjac, jer to nije istina....Retko koji proizvodjac ima vremena da visi na kamionu
Samo da se vlast ne umesa u trziste lubenice, jer smo ga onda ugasili...

Cena lubenice u marketu je od 31 do 39 dinara, eventualno 49 bez akcije...
Moja procena na lokalnim pijacama je bila 31 din da ce biti u avgustu, to naravno zavisno od novih poskupljenja ako ih ne bude...
To jeste lepa cena za potrosace u Srbiji, mora da se prizna. Ali dok postoji obostrana racunica bice i suzivota...

Glupo je da najvecu korist od lubenice ima benzinska pumpa ili kamiondzija, a to se desava ako se poveca cena lubenice, otpadnu dnevni potrosaci i ostanu nedeljni i dvo nedeljni...
Lubenica je lokalni proizvod ako je niske cene, a globalni ako je visoke cene..
Zato je cena od 3,6e na ostrvima uobicajena, a 2,6 za kg grozdja, znaci grozdje nekad jeftinije od lubence, sto u Srbiji nece da se desi nikad....bas nikad..

tih 22, 28 centi za kg lubenice je dobra stvar za Srbiju, nadam se obostrano dobra stvar.
A to sto neko nece da kupuje osim sa kamiona, to je zato sto ne zna da odabere, a ne zato sto na kamionu prodaje proizvodjac, jer to nije istina....Retko koji proizvodjac ima vremena da visi na kamionu
Samo da se vlast ne umesa u trziste lubenice, jer smo ga onda ugasili...

Где ти је линак ?

https://cenoteka.rs/artikal/1005442/lubenica-1kg

https://biznis.telegraf.rs/agro-biz/3718234-kilogram-lubenice

Телеграф Бизнис је пре неколико дана објавио вест да је лубеница у свету удвостручена, односно за 49 одсто . Тако је цена овог омиљеног воћа у летњим данима достигла чак 5,44 долара, што је значајан скок у односу на 3,60 долара у односу на прошло лето.

Подсетимо, килограм лубенице у продавницама у Србији креће се од 40 динара на акцији до 100 обичних динара.

Терор политике над популацијом се наставља

У овим данима када је освежење преко потребно трговина уздозволу препродаје лубенице извојводине које су тамо 30 РСД за 100 РСД

Где је сада опозиција да донесе лубенице

@dlugomir

питам се ГДЕ ?
Kilo dinje 80 din, nisam pitao kolko je platila lubenicu.

Pa krecem se po marketima, pa vidim...
gomex-vikend-akcija-0308-0608_360_506px.jpg

Nemam druže 200 dinari za lubenicu, a i da imam - odakle mi?
Naučiće tebe Stojko kako se bira lubenica, dal je muška, ženska, roditelj 1, roditelj 2, roditelj 3...

p.s. a kako si me zvao u Skadarliju a nemaš... aaaa jel, pa Stojko da pukne ceh posle, vidi, vidi...

Jesi dočeko svojih 5 minuta napokon, a? Sad meni i @Stojkov Menidjer laži kako je kuga po Banatu pa ste sve svinje morali da zakoljete pa nemaš da podeliš obećanu sa drugarima, jel? :ljutko:
Vama nema ništa.
Prodali ste se za šaku bustera...... :deda:

Back