gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Mala, kad vec ulazis u frku mogla bi bar da se potrudis smislenu recenicu da sastavis.![]()
Postavila ti je smisleno pitanje, ne rečenicu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala, kad vec ulazis u frku mogla bi bar da se potrudis smislenu recenicu da sastavis.![]()
Mmmda.... paradigma.
A je li Pago, leba ti, sta ti to pise dole u tom tvom "paganskom" sig-u? Jel to nesto iz paganske mitologije?
Cik poreci da tekst pomenute stvari nije satanisticki!
Sumnjiv si mi, jos kako si mi sumnjiv...
Pogledajte ga. Pa ni on sam ne zna!
Znaci dosao si ovde samo da bi pljuvao po pravoslavlju, to hoces da kazes?
Google is yer friend. Neopaganizam se nastavlja na paganizam, dakle tastaturu u šake pa pitaj šta te zanima. Ali nemoj da veruješ Badžu što se tiče egipatske religije.
Ti si na jednim temama hriscanski gnostik, na drugim temama si neopaganin koji brani neopaganstvo od drugih hriscana.Prvo treba da rascistis racune sa samim sobom ko si i sta si, pa tek nakon toga kao samome sebi i drugima jasno definisana licnost dodji na forume da raspravljas.
Ti si na jednim temama hriscanski gnostik, na drugim temama si neopaganin koji brani neopaganstvo od drugih hriscana.Prvo treba da rascistis racune sa samim sobom ko si i sta si, pa tek nakon toga kao samome sebi i drugima jasno definisana licnost dodji na forume da raspravljas.
на јасној је линији
пљувач православља
тако да није битно ко је и шта је
Bla, bla, bla...tražio bih ti da mi navedeš citate u kojima sam "pljuvao pravoslavlje", ali i drugim lažovima na ovom forumu sam tražio isto, pa sve nikom ponikoše. Tako da, oladi...
много си нервозан
циљ је јасан
држи се плана
јер свештеница има моћ луткарења
много си нервозан
циљ је јасан
држи се плана
јер свештеница има моћ луткарења
Znaci i Bozic je neki tezak paganski praznik? Najinteresantnije je sto ocigledno ispada da su upravo slovenski praznici osnova hriscanstva, tj hriscanstvo se trudilo da ih zamaskira, ali onda je i ceo svet preuzeo te nase datume za glavne praznike. S tim sto su oni promenili kalendar pa kod njih sad to nista nema smisla u stvari, tj ne slavi se na pravilan datum. Jel tako?
Sta je bio bozic u paganstvu, zna li ko?
Postavila ti je smisleno pitanje, ne rečenicu.![]()
Pa ja, paradigma.
A...odakle ti ideja da sam neopaganin?
Što se tiče potpisa, kako lepo reče jedan čo'ek: "God, would the world be a dull place if Jaz was sane". Ne bih sad da se upuštam u objašnjavanja ko je Jaz i ko su Killing Joke, i ovo ti je previše.
Nije da ne znam, no me mrzi da kucam jer sam već objasnio isto. Drevni Grci obožavali su Zevsa, kao što neki Grci i danas obožavaju Zevsa, pa im je priznat i status religije od strane države. Isto kao što voudoisants danas praktikuju voudoo kao i u davnim danima. Hrišćanstvo nije uspelo da iskoreni tradicije i vere mnogo starije od njega.
Pošto imaš jeftiniju ulaznicu, evo: ja nikad nisam "pljuvao" po pravoslavlju ili hrišćanstvu: ukazivao sam, i ukazivaću na pojave i tendencije unutar hrišćanskih crkava koje nemaju veze sa hrišćanstvom. Ako ti se sviđa, tako je, ako ti se ne sviđa, opet je tako.
Nije da ne znam, no me mrzi da kucam jer sam već objasnio isto. Drevni Grci obožavali su Zevsa, kao što neki Grci i danas obožavaju Zevsa, pa im je priznat i status religije od strane države. Isto kao što voudoisants danas praktikuju voudoo kao i u davnim danima. Hrišćanstvo nije uspelo da iskoreni tradicije i vere mnogo starije od njega.
Znam ja odlicno ko su i sta su KJ, zato si mi i bio sumnjiv sve dok ne videh da si se deklarisao kao vudu vjestica, tako da mi je sada sve jasno. Ti si u stvari satanista. Molis se nepostojecoj sili. Ja se vise ovde ne bih pojavljivao da sam na tvom mestu. Obrukao si se i vise no sto sam mislio da si u stanju.
I sta, ti i pajtosi ti vjestice, skupite se u mracnu prostoriju, zakoljete pjevca, namazete se krvlju, bodete parce tkanine iglama i pevusite Im not murderer yet, jel tako?
![]()
![]()
![]()
Ljudski idiotluk zaista ne poznaje granice.
Ljudski idiotluk zaista ne poznaje granice.
Čekaj. Stani. Polako. Dubok uzdah. Izbroj do deset u sebi. E sad piši.
Pošto sam diplomirani psiholog, u klasi prof. dr Sulejmana Hrnjice, jednog od najboljih profesora i svakako najboljeg šefa katedre kojeg je psihologija na Filosofskom imala, upućen sam gde možeš da dobiješ stručnu negu uz čiju pomoć ćete zajednički dešiforvati ovo što si sad napisao.
Pretpostavljam da misliš i da su KJ satanisti, pa ti je sve postalo jasno kad si video da sam se deklarisao (u tvojoj poremećenoj percepciji realnosti) kao vudu veštica, što nikako ne mogu da budem, jer sam muško. Dakle, ne mogu da budem Mambo, već Canzo, što sam sad.
Neposredno posle toga tvrdiš da sam satanista, iako voudon i hrišćanska izmišljotina zvana satanizam nemaju apsolutno nikakve veze.
Samo trenutak kasnije tvrdiš da se molim nepostojećoj sili, što automatski negira tvoju prethodnu tvrdnju da sam satanista,
Sve to ukazuje na krajnje nepovezanu strukturu ličnosti koja pati od reaktivne formacije, odnosno u ovom slučaju, projekcije vlastite konfuzije i neznanja na sagovornike, bez obzira o kojoj tematici se radilo.
Ono što piše iznad ulaza tebi ništa ne znači, naravno. Niti je za tebe poželjno, možda ti ubace neke satanističke ideje u "mozak".
Oh. Da sam video ovo što si napisao, dijagnoza bi bila mnogo ozbiljnija i mračnija.
Aj ne lozi se da si ustanju da razumes um superiorniji od tvog.