- Poruka
- 15.711
Kolika ljubomora zbog jedne zlatne medalje........ccc........to je stajlo u tebi danima.........i morao si negde da nadjes filter...........ajde de priznaj.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo, priznajem, nijesam Srbin iz CG, nego Crnogorac.
Vidi nešto, nije problem što se pjeva Igrale se delije, niti je problem da ljudi pjevaju svoje pjesme, meni to ne smeta, niti mi smeta da ako je neko slavlje ja lično zapjevam neku pjesmu iz Srbije. Meni samo smeta omaložavanje svega što je crnogorsko i nepoštovanje istog i pljuvanje po istom
Kolika ljubomora zbog jedne zlatne medalje........ccc........to je stajlo u tebi danima.........i morao si negde da nadjes filter...........ajde de priznaj.....![]()

Sramotno je to što se dnevne novine više raduju tuđem uspijehu, nego našem, a za ovaj tekst "Policiji smetale sirene" sam napisao šta je sramotno
zike dan je novina srpska nacionalne manjine u crnoj gori i prosrpski orijentisanih crnogoraca...
automatski ne znam sta ti je tu cudno....
srbi iz crne gore vise vole srbiju od crne gore i uvek ce je vise voleti , jer crna gora njih tretira kao gradjane drugog reda i to je samim tim normalno
Evo, priznajem, nijesam Srbin iz CG, nego Crnogorac.

zike dan je novina srpska nacionalne manjine u crnoj gori i prosrpski orijentisanih crnogoraca...
srbi iz crne gore vise vole srbiju od crne gore i uvek ce je vise voleti , jer crna gora njih tretira kao gradjane drugog reda i to je samim tim normalno
Gradjani drugog reda
Da ih stvarno tretiramo kao gradjane drugog reda, ne bi se zivi culi
Jos jedan u nizu tvojih bisera.
Хомер Симпсон је доброћудни, симпатични, тупави, ИЗМИШЉЕНИ лик из цртаног филма. Узимање њега за аватар је најобичнија шала.
ДПС - је последњи бастион комунизма на Балкану, на челу са највећим криминалцем и диктатором у цивилизованом делу Европе, али да то ставимо на страну - партијску заставу ставити за аватар!
Црна гора је подељена због оних који негирају историјске чињенице и праве неки нови језик, цркву и историју. На њихову жалост постоје људи који не желе да се одрекну својих очева и дедова!
Pa dobro, ako se ti poistovijećuješ sa nekim ko je tupav, to je tvoja stvar.
DPS nije bastion komunizma, niti joj je na čelu najveći kriminalac i diktator u Evropi.
Crnogorska crkva je postojala dok nam nije oteta država, Crna Gora je imala svoju istoriju... E jedino što se jezik zvao srpskim, a opet, taj jezik je više crnogorski, uzevši u obzir da ga je reformu jezika uradio Šavničanin, a po ugledu na ljude iz krajeva Crne Gore i Hercegovine (granica između Crne Gore i Hercegovine)
Plache ko *****,crna gora je Srbija,to je jasno kao DAN
Zike srbine,Srbija je uz tebe![]()

Kolika ljubomora zbog jedne zlatne medalje........ccc........to je stajlo u tebi danima.........i morao si negde da nadjes filter...........ajde de priznaj.....![]()
Опет грешка Црногорац = Србин и ЦГ
Идемо поново!
Vreme je da srbi organizuju vojnu formaciju u CG koja bi stitila samo njih od pomahnitalih ustasha(milovih glasaca),jer se ova tiranija vise ne da izdrzati,a posle videcemo........

А не смета ти пљување по свему што је српско.
Па кад ти се одговори истом мером онда кукаш!
Само једна мала дигресија, није истина да више воле Србију од Црне Горе. Не постоји ниште што Србо-Црногорац воли више од црногорског камена (ај добро можда Дедиње), али то не искључује љубав и припадност српској нацији. То да не воле државу Црну Гору у којој је сваки Сафет и Азем грађанин вишег реда у односу на оног ко се изјашњава као Србин - то је чињеница!
Tačno, slažem se, ali ovi iz DAN-a nikako to da priznaju. Kad bi oni javno rekli ovo što si ti sad rekao, ne bi mi uopšte smetalo ovo što rade.
Ma nije, zaista, svaka čast zbog medalje, potpuno je zaslužena, drago mi je zbog toga. Ali, zaista, da neko pljuje po mojoj državi i da je ovako omalovažava...

Dobro, ja sam *********. Zadovoljan?

Ne može da mi smeta, jer nijesam Srbin, ali nikako to ne podržavam i smatram da tome treba stati na kraj. Nije ovo odgovaranje istom mjerom, jer ja ne pljujem po svemu što je srpsko
Plache ko *****,crna gora je Srbija,to je jasno kao DAN
Zike srbine,Srbija je uz tebe![]()

Vreme je da srbi organizuju vojnu formaciju u CG koja bi stitila samo njih od pomahnitalih ustasha(milovih glasaca),jer se ova tiranija vise ne da izdrzati,a posle videcemo........

ma nek rade sta hoce , samo da nas iz Srbije ne mesaju u njihova medjuplemnska sranja![]()

Lupas gluposti,niko ne pljuje po drzavi nego po tebi,a ti niti tvoji kompanjoni niste drzava
Banujte ga.......![]()