Sramota!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto se ovde odmah krenulo na medjusobna optuzivanja?
I to kakva,na politickoj osnovi."Ja sam za Kostunicu,vi svi ostali ste stoka","Ne,ja sam za Tadica,vi ste stoka"."Ma ja sam za Tomu,svi vi ostali ste stoka".
O ovoj sramoti vam govorim.Kakav Tadic,Kostunica,Toma i ostali?Nije Srbija njihova prcija pa da rade sa njom sta hoce!Srbija je nasa zemlja,svih nas.A kakav narod,takva i vlast.Vladari su i dosli iz naroda.Oni su isti kao i mi.Neslozni.

U pravu si i dobro sročeno.:smile:

Srbija i jeste zemlja svih nas i treba da budemo složni...sem lsd frakcije...oni ni za 'de su nisu i pod hitno ih treba kolektivno na lečenje o njihovom trošku...i mrš iz Skupštine...to mesto nije za bolesnike...jedina sekta na koju se gadim je lsd sekta...:mad:

Ocila nisu tema,vec ono sto bi slova trebala da znace.
Srpska sloga i kako do nje doci.
Ovde se samo mlati prazna slama.Dajte ljudi neke predloge.
Која слова?
Како мислиш да тражиш симболику словима која то нису?
Што се слоге тиче видиш да се Срби не могу усагласити ни око својих симбола.
Мој предлог је да престанемо да трипујемо о словима у српском грбу, Тарабићима, теоријама завере, издајницима, патриЈотама и пола посла смо урадили.

U pravu si i dobro sročeno.:smile:

Srbija i jeste zemlja svih nas i treba da budemo složni...sem lsd frakcije...oni ni za 'de su nisu i pod hitno ih treba kolektivno na lečenje o njihovom trošku...i mrš iz Skupštine...to mesto nije za bolesnike...jedina sekta na koju se gadim je lsd sekta...:mad:

Hvala:)
Ni ja ih ne volim.Ne volim mnogo ni Tadica,pa ni Tomu.Iako mislim da je on trenutno bolji izbor za Srbiju.Jasno mi je zasto neko glasa za Tadica,ali njih stvarno ne razumem.
Treba i njih ukljuciti u politicki zivot,pruziti im ruku pomirenja.Dogovor,to je politika.Ali svi trebaju slozno da rade.Ali toga nema i mislim da je nemoguce.To je stvar naseg mentaliteta.
Sve vise pocinjem da mislim da je kralj jedini izbor za Srbiju.Srbi su takav narod,takvog mentaliteta.Nama je potreban jak vodja,oko koga cemo da se okupimo.Pogledaj istoriju,dalju i blizu.U ovoj blizoj Tito i Sloba.Svi su se kleli u Tita,a krajem 80-tih i u Slobu.Iako to sada nece da priznaju.Ljudi sa autoritetom.Koji od ovih danasnjih ima autoritet?
Mislim da nam je kralj solucija.

Која слова?
Како мислиш да тражиш симболику словима која то нису?
Што се слоге тиче видиш да се Срби не могу усагласити ни око својих симбола.
Мој предлог је да престанемо да трипујемо о словима у српском грбу, Тарабићима, теоријама завере, издајницима, патриЈотама и пола посла смо урадили.

Da bi mogao napred,moras znati sta je iza.Jer moze da se desi da se opet vratis na isto.
Istorija je uciteljica zivota,neko rece.

Hvala:)
Ni ja ih ne volim.Ne volim mnogo ni Tadica,pa ni Tomu.Iako mislim da je on trenutno bolji izbor za Srbiju.Jasno mi je zasto neko glasa za Tadica,ali njih stvarno ne razumem.
Treba i njih ukljuciti u politicki zivot,pruziti im ruku pomirenja.Dogovor,to je politika.Ali svi trebaju slozno da rade.Ali toga nema i mislim da je nemoguce.To je stvar naseg mentaliteta.
Sve vise pocinjem da mislim da je kralj jedini izbor za Srbiju.Srbi su takav narod,takvog mentaliteta.Nama je potreban jak vodja,oko koga cemo da se okupimo.Pogledaj istoriju,dalju i blizu.U ovoj blizoj Tito i Sloba.Svi su se kleli u Tita,a krajem 80-tih i u Slobu.Iako to sada nece da priznaju.Ljudi sa autoritetom.Koji od ovih danasnjih ima autoritet?

Iskreno, u ovom momentu ja ne vidim šta bi nam bila najbolja solucija.

A ovo za kralja...sorry...negde ne posedujem podanički mentalitet, a i uzevši u obzir ko bi bio pretendent za to mesto...ne hvala.:smile:

Ustavna monarhija, sa institcijom kralja koja je čisto ceremonijalna, po uzoru na ostale evropske monarhije.

Jasno mi je zasto neko glasa za Tadica,ali njih stvarno ne razumem.
Treba i njih ukljuciti u politicki zivot...
Који си ти лик прво оно са словима, а сада ова одвала.
Ово је ван конкуренције.
Треба укључити у политички живот странку која је добила више од 50% гласова на председничким изборима.:grin:

Zemlja u rasulu,otimaju nam teritoriju,afere,mafije,sta sve ne jos?
Nesloga u vrhu drzave,nesloga u narodu.Ne mozemo da se dogovorimo ni oko najbanalnijih stvari.
Zato nam se ovo i desava.
Preci su nam ostavili kao podsetnik i opomenu ona certiri C,CCCC,ali neki izgleda za to nisu jos culi.Tamo gde nema sloge,kuca je u rasulu.Imamo to ovde,svi to vidimo,tu nam je ispred nosa.
Sta mozemo da uradimo??

Poštovani,

zato postoje izbori i narod bira svoje vodiče kroz nejasnu budućnost.
Prošlost nam nikada nije bila naklonjena. Verujte.
Ali eto, opet smo živi i zdravi, snalazimo se nekako, nadam se da ćete uskoro postaviti konkretniju temu. Kako Vaši?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back