Sramota

• Začetnik teme Začetnik teme Buggy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iron Lord:
Ma brate slušaj ovamo, sve gluposti su svojevremeno uklanjane velikom brzinom. Onda su počeli da se bune za tzv "slobodu govora" kad su videli da te gluposti nestanu. Nisu računali jedino da i drugi polažu pravu na isto. Ili se uklanjaju sve gluposti ili nek piše ko šta hoće! bolje i to nego da otvore bonus temu "Koja budala je obrisala one moje slobode govora?" Po njima je moderator nešto kao partizanski komesar ili nije moderator. Naviklo na suvoparne fraze i tešku ruku.
Mentalitet.

Daj, bre, kako te nije sramota da tako bezočno lažeš!

was:
To je sramota.
OVI MODERATORI SU P'ICKE KAKVE NIKAD NISAM VIDEO.
ALO BRE ONI VREDJAJU SRPSKI NAROD NA SRPSKOM FORUMU. IZAZIVAM MODERATORE DA MI STAVE BAN. AKO MENI STAVE BAN A NE ZAKLJUCAJU ONU TEMU VIDECE SE KOLIKE SU PICK'E!!!
ZIVELA SRBIJA!!!
KOSOVO JE SRBIJA!!!

E pa ne mogu ja svima da odgovaram. Ovo je PRIVATNI forum a ne DRŽAVNI.
Internet ne može biti srpski jer su ga Amerikanci izmislili. Nego jel pristupaš sa srpskim kompjuterom?

Iron Lord:
Ma brate slušaj ovamo, sve gluposti su svojevremeno uklanjane velikom brzinom. Onda su počeli da se bune za tzv "slobodu govora" kad su videli da te gluposti nestanu. Nisu računali jedino da i drugi polažu pravu na isto. Ili se uklanjaju sve gluposti ili nek piše ko šta hoće! bolje i to nego da otvore bonus temu "Koja budala je obrisala one moje slobode govora?" Po njima je moderator nešto kao partizanski komesar ili nije moderator. Naviklo na suvoparne fraze i tešku ruku.
Mentalitet.

Nije to naviklo da razgovara.

Архангел:
Ovo je već nekoliko puta viđena priča, na raznim podforumima...A najbolja fora je što Krstarica ima "originalan" odgovor - nema moderatora! :shock: I onda je , jelte, sve dozvoljeno...Krasno!

Pa, bar bi Iron mogao da bude toliko pošten pa da prijavi ovaj slučaj (ima vezu s budžovani, garant), stvarno je skandalozno.

Ili Krstarica ima drugačije poglede?

Kad mačke nema miševi kolo vode.

"Ma j-ebem ja tebi i alaha i muhameda i **** te i bajram onaj poj-ebani dan kad se kupate jednom u godini i serem ti se na kevu siptarsku i obrisem onda dupe kuranom j-ebo ti pas mater i poserem ti se po sred dzamije i pokrali vam dabogda sve papuce kad ih ostavite ispred dzamije ***** li ti veru celu na mamu ti izdrkam bezobraznu...zaklacu ti sve sestre i svu bracu poj-ebanu gde li se napravise takva govna kakva ste vi je-bo vam pas mater onu prljavu....oooooooooo sto ne izbije neki rat sa vama pa da vam se naj-ebemo mrtve majke serem vam se na zelenu boju je-bem li vam sve sto se spominje u kuranu!!!!Pa naje-bacemo vam se keve te strokave kad tad majke vam ga steram muslimanske pa ces da vidis kako se vode sveti ratovi!!!Je-bem li ti islam ceo ku-rvo siptarska i je-bala te i ona marija serifovic j-ebo i njoj pas mater ruznu i odvratnu...oboje ste bre samo za klanje stvoreni....
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL
SIEG HAIL"

Bas simpaticno nema sta jel i ovo mrznja prema Srbima ili je to kulturno izrazavanje pravog srskog patriote ?

monti7-krstas:
Ama baš sve. No po sistemu reciprociteta. Zato Ironu ključ u ruku. Što jes, jes.
Za oduvavanje ove silne magle i gareži čak bi i on mora prekovremeno tipkat.

Al ti je rešenje... :roll:
Ne bilo ti zapoveđeno, pokreni peticijO za vraćanje Ajrona, on ti je ovde glavni mačak, dok je on bio ključar, ludnica je bila otključana... :wink:

p.s. oš ti onu garavu il' neš? :D

Архангел:
Al ti je rešenje... :roll:
Ne bilo ti zapoveđeno, pokreni peticijO za vraćanje Ajrona, on ti je ovde glavni mačak, dok je on bio ključar, ludnica je bila otključana... :wink:

p.s. oš ti onu garavu il' neš? :D
Dobro Архангел, ti si veteran na forumu i prirodno je da se od tebe treba disciplina učit.
Nije rečeno da: Ako se nešto promijeni ne mora bit bolje ali ako treba bit bolje, mora doć do promjene.

p.s.

Oću onu garavu ;)

Buggy:
Problem koji sam pokushao predstaviti je mnogo veci od prepucavanja izmedju pojedinih clanova foruma!

Problem koji si pokušao da nam predstaviš spada u sociološke probleme a internet je pravo mesto za ispoljavanje istih u nekontrolisanim količinama. Neko nedostatak samokontrole naziva "sopstvenim pravom na slobodnu misao".

monti7-krstas:
Dobro Архангел, ti si veteran na forumu i prirodno je da se od tebe treba disciplina učit.
Nije rečeno da: Ako se nešto promijeni ne mora bit bolje ali ako treba bit bolje, mora doć do promjene.

p.s.

Oću onu garavu ;)

Ne mož', garavu već dobio Ajron, imamo samo ove blajhane, oš? :wink:

Od mene mož dobiti samo disciplinu kitchme :D
Od Ajrona mož dobiti samo nekog turbo-POPA, pošto je on expert za taj opus...
Biće bolje, ako ne bude gore...dole...levo? :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back