Sramota! Oskrnavljena tabla Blagoju Jovoviću, crvena petokraka na liku srpskog osvetnika (foto)

Koliko ja znam, cetnici nisu likvidirali ni Martina Volfa, ni Adolfa Romecha ni onu bitangu Sutera iz Pazove, vec srpske patriote. E sad, tu ulicu, pitam se sto bas stavise u Zemun kada se zna da tu ima najjvise dodjosa iz seste i sedme brigade. Plus novopridoslih koliko hoces. Oni jedino sto znaju je da ruse i skrnave, pa ovo nije ni cudno onda.
Ustase iz zemuna

Kakva je to srbenda koji cerku nacinio Argentinkom koja predaje crnogorski. Pod zlim Titom u Crnoj Gori se ucio srpski, a u kuci Blagoja crnogorski. :hahaha:

Pa nije je on načinio, njegova ćerka je rođena i odrasla u Argentini, a prevodilac je crnogorskog jezika jer je isti kao srpski, odnosno zato što zna taj jezik. I u kući Blagoja Jovovića nije mogao da se uči crnogorski jezik, jer u ono vreme tako nešto nije ni postojalo. Ili možda ti misliš kako je njegova ćerka kasnije završila studije crnogorskog jezika na Cetinju i postala Milogorka?

Ako je isto kao srpski sto se zove crnogorski. Gde mu cerka onda nauci crnogorski, na casovima folklora jvuo zajednice. :per:

Zato što se država zove Crna Gora, a to su stvari koje mi ovde kapiramo, ali u Argentini i ne baš. Ćerka mu je naučila jezik u kući, a za zvaničnog prevodioca je verovatno stekla neki sertifikat koji se dobija nakon položenog ispita.

Zove se i drzava Argentina pa je jezik spanski, mukica. :super:

Tako je u Argentini, a ja nisam ni pričao da je ovo u Crnoj Gori normalno stanje, kao i da postoji "bošnjački" ili "hrvatski" jezik. Međutim, formalno ti "jezici" postoje, u Argentini svakako niko ne razmatra takve stvari, a posebno ne žena koja je tamo rođena i odrasla, a koja razume "crnogorski" jezik jer joj je isti kao i maternji.

Back